Egy különleges délelőttel telis-tele kulináris élményekkel, hajmeresztő történetekkel, amik egy konyhában megtörténhetnek, kulisszatitkokkal, és kötetlen beszélgetéssel!
Várjuk Önt és partnerét április 27-én a FitKitchenben, ahol nem más adja az ihletet, mint Vomberg Frigyes mesterszakács, és szállodánk executive séfje, Gumhert András.
Ezen a napon nem kell konyhai szigortól vagy versengéstől tartania, de ha egy nem mindennapi közös programra vágyik párjával, barátjával vagy családtagjával, garantáltan emlékezetes élményt nyújtunk!
A nap megkoronázásaként a résztvevők kellemes környezetben, séfjeink társaságában fogyaszthatják el a közösen elkészített fogásokat.
A menü:
Előétel: sáfrányos rizottó, bébispenót, érlelt sonka, parmezán
Főétel: lazaccal töltött tőkehal, tavasz zöldségei (spárga, cukkini, újburgonya), tárkonyos hollandi mártás
Helyek limitált számban – ez a délelőtt több, mint program, igazi gasztronómiai kaland!
Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - FitKitchen élménykonyhánk
MEGTELT!
A workshop meghívott séfje: Vomberg Frigyes - mesterszakács!
Vomberg Frigyes életútja tele van meglepetésekkel. Már az óvodai mászókán kijelentette, hogy szakács lesz, szakmai életének jelentős részét mégis az éttermi konyhákon kívül töltötte. Volt konyhafőnök, tanár, foodstylist és tehetségkutató tévéműsorok sztárja, a hazai gasztronómia és az oktatás megújításának egyik élharcosa, ám nevét igazán akkor ismerte meg az ország, amikor edzőként részt vett a magyar Bocuse d’Or csapat munkájában.
Házigazda: Gumhert András - szállodánk executive chefje!
András, az Európafit executive séfje, aki csapatával gondoskodik arról, hogy a szállodát választó vendégek különleges kulináris élményekben részesüljenek minden étkezésük alkalmával... András csapatok és céges rendezvények alkalmával is tart főzéseket, amelyek mindig jó hangulatban telnek FitKitchen élménykonyhánkban. Séfünk a magyar konyha és a minőségi alapanyagok elkötelezettje, türelmére és humorára mindenki számíthat a főzés során!
A program részvétel díja: 49 900 Ft/2 fő, időtartama: kb. 4 óra.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban érhetők el, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.
Programkezdés: 11:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfjeink vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztást, illetve italrendelési lehetőséget biztosítunk.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött. Jelentkezni az alábbi gombra kattintva tud, ahol a jegy megvásárlásával biztosítja helyüket a programon.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban érhetők el, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött. Parkolási lehetőségről, kérjük érdeklődjön érkezés előtt szállodánk recepcióján az alábbi telefonszámon: +36 83 501 149
MEGTELT!
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink teljes körűen informálják a programról:
Már másodszor vettem részt workshopon a Hotel Európa Fit élménykonyhájában, és ismét szuper élmény volt! Eleinte kicsit izgultam, hogy boldogulok majd egyedül a sütéssel, nem vagyok egy profi konyhatündér, de szerencsére csapatban is dolgoztunk. A pultok 2 fősek, de a közös feladatok során általában hárman dolgoztunk együtt, ami nekem nagyon tetszett. Az oktató végig nagyon segítőkész volt, figyelt mindenkire, és ha kellett, segített is. Jó érzés volt profi minőségű süteményeket készíteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nemcsak szórakoztató, hanem önfejlesztő élmény is. Az is megfordult a fejemben, hogy feldobom az ötletet a főnökömnek egy csapatépítőre – mert mint utóbb kiderült arra is van lehetőség!
Réka