Árak ellenőrzése
Adventi ajánlat 23 475 Ft-tól /fő/éj
Exkluzív szilveszteri party az Európafitben 53 700 Ft-tól /fő/éj
Karácsonyi pillanatok Hévízen 30 510 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

December 10. Steak készítő workshop
a FitKitchen kínálatában

Füstölgő Marha és Németh Zoli séf

Egy sikeres sushi workshopot követően Németh Zoltán séf újra ellátogat hozzánk, és most a tökéletes steak elkészítésébe avatja be a résztvevőket!
Felmerül a kérdés: milyen húst válasszunk, hogyan készítsük elő, és legfőképpen mennyi ideig süssük?
Az élményfőzés során minden kérdésére választ kap, így többé Önnek sem fog gondot okozni az ízletes, szaftos steak elkészítése.

Zoli segítségével és iránymutatásával rib eye steaket sütnek a résztvevők steak burgonyával, bourbon mártással, friss salátával.
Kápráztassa el családját, barátait egy fantasztikus steak vacsorával!

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik. Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, garantáljuk, hogy a programon hasonló élményben lesz része.

Rib eye steak

A steak a húsimádók „number one”-ja. Sokan mégis félnek az elkészítésétől, pedig némi alapismeret birtokában az egyik legkönnyebben elkészíthető vacsora.
A rib eye, a borda gerinc felőli húsos része, zsírban gazdag, a legmárványozottabb, így kifejezetten zamatos és lágy. A jó steakhez a húst legalább három hétig kell a csonton érlelni. Érlelés során a marhahús a nedvesség jelentős részét elveszti, puhább lesz és gazdagabb az íze.

Jöjjön el és tanulja meg vendégséfünktől, hogy válasszon húst, miként történik az előkészítés, és mennyi idő a sütése.

Bemutatkozik Németh Zoltán séf

Mindig is vonzották az egzotikus ízek, különleges ételek és konyhák. 
Ennek a szenvedélynek utat engedve, meg sem állt Hollandiáig, ahol hosszú éveket töltött egy helyi sushi étteremben koreai és japán séfek között. Ezután egy steak bárban japán séfek mellett megtanulta az igazi steak készítését, és az ételek egyediségét is magába szívta.
Hazatérve a hazai közönséget kápráztatja el különleges ételeivel, a Thai fogásoktól a sushin keresztül a steakekig. Hamburgerezője számos elismerésben részesült.
Nagy örömmel fogadta szállodánk megkeresését, mert a mai napig küldetése, hogy tudását és szenvedélyét átadhassa másoknak is.

Részvételi díj

A részvétel díja: 19 900 Ft/fő, időtartama: kb. 3 óra.
Részvételi szándékát kérjük, jelezze alábbi elérhetőségeinken. A részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program szállással nem rendelkező vendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program létszám függvényében kerül megtartásra (minimum és maximum létszámhoz kötött).

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 13:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfjeink vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztást biztosítunk.

2023-ban is!
Móni névjegye már önmagában garancia a mennyei süteményekre!

Sütikészítés Mónisütivel

Móni novemberi és decemberi workshopjai rekordgyorsasággal teltek meg, de nagy örömmel jelentjük be, hogy január 21-én is lesz sütés Mónival! S hogy mit készít? Az legyen egyelőre titok!

Bátran, kézzel!
A sushit kézzel kell enni, ez a tradicionális fogyasztási mód.

Februárban sushi workshop

Szívesen megtanulná, hogy készül a tradicionális japán sushi? Itt az alkalom! Sushi workshopunk február 18-án ismét elérhető! A program alatt maki sushi, big maki és nigiri sushi készül.

Süssünk kenyeret!
Vissza a gyökerekhez: régen mindenki maga készítette a kenyerét...

Kenyérsütő workshop

2023. március 25-én kenyérkészítő workshop a FitKitchen kínálatában. Lesse el Kelemen pék fortélyait, vigye haza saját készítésű kenyerét családja örömére! Önt is várjuk!

Kukkantson be a FitKitchenbe...

...Ketten főztünk egy pultban, és a párban főzés számos vicces dolgot szült, remek, és egyben építő élmény volt, a végére csapatjátékosok lettünk. Közben jókat kóstoltunk, beszélgettünk, és remek sztorikat hallgattunk. A program egyik legjobb része a gasztronómiai élmény volt, ugyanis a többi fogást a séfek maguk készítették el nekünk megannyi sztori és rengeteg a mindennapi főzés során is használható fortély kíséretében, így csak kóstolni kellett a finomabbnál-finomabb fogásokat...
Bármikor szívesen visszajönnék csapatot építeni, vagy baráti társasággal együtt lenni...

Kriszti - programturizmus

Jelentkezés

Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink várják jelentkezését, teljeskörűen informálják a programról és a szabad időpontokról. Amennyiben ajándékba adná a programot, kérjük érdeklődjön a részletek iránt kollégáinknál.
Jelentkezési határidő: december 01. (csütörtök)
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.vagy Telefonálok

Kövessen minket!