Főzni tudó és szerető, fejlődni vágyó Érdeklődőink számára elindítottuk minden hónapban megrendezésre kerülő tematikus Főzőiskolánkat.
Ezen az élménysütésen megmutatjuk, hogy a mentes sütés nem kompromisszum, hanem lehetőség! Kézbe adjuk a legjobb praktikákat, bevált recepteket, és segítünk elkerülni a tipikus buktatókat. Megismerkedhet a növényi tejkészítő géppel is, amellyel friss, adalékanyag-mentes alternatívát készíthet és finomabbá teheti süteményeit. Két olyan különleges recepttel is készülünk, amelyek még Sütis Móni Mentesen című könyvében sem szerepelnek!
Ami készül: (természetesen mentesen)
a híres Móni krémes
egy ellenállhatatlan pisztáciás málnatorta
végül egy selymesen lágy mangós tápiókapuding
Csatlakozzon hozzánk, és süssünk együtt – ízesen, mentesen, könnyedén!
Móni workshopjait mindig rendkívüli érdeklődés övezi, ne habozzon időben lefoglalni a helyét!
FitKitchen élménysütésünk ajándéknak is kiváló, lepje meg vele kedvesét!
Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - FitKitchen élménykonyha
A workshopot tartja: Sütis Móni
Mai Móni, vagy ahogy még sokan ismerik Sütis Móni, azaz Kövérné Kalmár Mónika maga sem hitte volna, hogy az élete valaha is a cukrászat köré fonódik. Újságíróként és négygyermekes boldog édesanyaként blogolni kezdett sütés-főzéséről, majd egy kedves ismerőse hatására sütni kezdett, és magába szippantotta a cukrászat.
Ma már a Balaton egyik legnépszerűbb cukrászdáját üzemelteti Gyenesdiáson, ahol a szemkápráztató torták és a legfinomabb édes-sós házias sütemények minden betérő vendéget elbűvölnek. Paleo (majd vegán) tortái rövid időn belül rendkívül népszerűek lettek, ugyanis Móni alapelve az volt, hogy megközelítőleg olyan élvezeti értékkel kell bírnia mindegyiknek, mint a nem mentes társaiknak.
Móni a közelmúltban több könyvet is kiadott (köztük a Mentesen címűt), amelyeket a legnépszerűbb sütijei ihlettek.
Bűntudat nélküli mentes desszertek
Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk: van egy sütemény, amiért az ország másik feléből is útra kelnek Móni cukrászdájába. Most pedig elhozzuk Önnek a mentes verzióját! Figyelem! A workshopon elkészítjük Móni cukrászdájának ikonikus desszertjét, a Mónikrémest, méghozzá glutén-, cukor- és laktózmentesen. Egyedülálló lehetőség, hogy elsőként kóstolja meg ezt a különleges változatot. És ez még nem minden! A manapság igazi sztáralapanyagnak számító pisztácia is főszerepet kap, méghozzá egy ellenállhatatlan pisztáciás málnatortában. A desszertélményt pedig egy selymes, egzotikus pohárkrém teszi teljessé: mangós tápiókapuding, amely garantáltan új kedvence lesz. Ne maradjon le erről az egyedülálló élményről! Jelentkezzen még ma, és süssünk együtt – mentesen, de kompromisszumok nélkül!
A program részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.
Korlátozott számban páros jegy vásárlására is lehetőséget biztosítunk, melynek díja: 44 900 Ft/2 fő.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban érhetők el, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.
Programkezdés: 10:00
A sütésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a sütés, Móni vezetésével és iránymutatásaival.
A sütemények elvitelére van lehetőség, amelyhez dobozt biztosítunk. A program alatt korlátlan kávé- és vízfogyasztás áll rendelkezésre.
Jelentkezni az alábbi gombra kattintva tud, ahol a jegy megvásárlásával biztosítja helyüket a programon.
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink teljes körűen informálják a programról:
Már másodszor vettem részt workshopon a Hotel Európa Fit élménykonyhájában, és ismét szuper élmény volt!
Eleinte kicsit izgultam, hogy boldogulok majd egyedül a sütéssel, nem vagyok egy profi konyhatündér, de szerencsére csapatban is dolgoztunk. A pultok 2 fősek, de a közös feladatok során általában hárman dolgoztunk együtt, ami nekem nagyon tetszett. Az oktató végig nagyon segítőkész volt, figyelt mindenkire, és ha kellett, segített is. Jó érzés volt profi minőségű süteményeket készíteni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nemcsak szórakoztató, hanem önfejlesztő élmény is. Az is megfordult a fejemben, hogy feldobom az ötletet a főnökömnek egy csapatépítőre – mert mint utóbb kiderült arra is van lehetőség!Réka