Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

November 18-án ismét Steak készítő workshop
a FitKitchen kínálatában

A korábbi sikeres workshopokat követően novemberben ismét ellátogat hozzánk Németh Zoli séf, és változatlan tematikával a steak készítését tanítja meg a közönségnek.

A tökéletes steak titka

Felmerül a kérdés: milyen húst válasszunk, hogyan készítsük elő, és legfőképpen mennyi ideig süssük?
Az élménysütés során minden kérdésére választ kap, így többé Önnek sem fog gondot okozni az ízletes, szaftos steak elkészítése.

Zoli segítségével és iránymutatásával rib eye steaket sütnek a résztvevők steak burgonyával, bourbon mártással, friss salátával.
Kápráztassa el családját, barátait egy fantasztikus steak vacsorával!

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik. Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, garantáljuk, hogy a programon hasonló élményben lesz része.

Rib eye steak

A steak a húsimádók „number one”-ja. Sokan mégis félnek az elkészítésétől, pedig némi alapismeret birtokában az egyik legkönnyebben elkészíthető vacsora.
A rib eye, a borda gerinc felőli húsos része, zsírban gazdag, a legmárványozottabb, így kifejezetten zamatos és lágy. A jó steakhez a húst legalább három hétig kell a csonton érlelni. Érlelés során a marhahús a nedvesség jelentős részét elveszti, puhább lesz és gazdagabb az íze.

Jöjjön el és tanulja meg vendégséfünktől, hogy válasszon húst, miként történik az előkészítés, és mennyi idő a sütése.

Bemutatkozik Németh Zoltán séf

Mindig is vonzották az egzotikus ízek, különleges ételek és konyhák. 
Ennek a szenvedélynek utat engedve, meg sem állt Hollandiáig, ahol hosszú éveket töltött egy helyi sushi étteremben koreai és japán séfek között. Ezután egy steak bárban japán séfek mellett megtanulta az igazi steak készítését, és az ételek egyediségét is magába szívta.
Hazatérve a hazai közönséget kápráztatja el különleges ételeivel, a Thai fogásoktól a sushin keresztül a steakekig. Hamburgerezője számos elismerésben részesült.
Nagy örömmel fogadta szállodánk megkeresését, mert a mai napig küldetése, hogy tudását és szenvedélyét átadhassa másoknak is.

Részvételi díj

A részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 3 óra.

Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze alábbi elérhetőségeinken. A részvétel előzetes fizetéshez kötött. Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 13:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfünk vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztást biztosítunk.

Süssünk kenyeret!
Vissza a gyökerekhez: régen mindenki maga készítette a kenyerét...

Kenyérsütő workshop

Október 14-én kenyérkészítő workshop a FitKitchen kínálatában! Lesse el Kelemen pék fortélyait, és vigye haza saját készítésű kenyerét családja legnagyobb örömére! Önt is várjuk!

Hangolódjunk...
A decemberi hónap az ünnep jegyében telik!

Mézeskalács workshop

Sznopek Verus, a Mestercukrász műsor győztese érkezik hozzánk december 9-én, akinek a mézeskalács sütés az egyik specialitása. Díszítsen velünk Ön is egy mesés mézeskalács házikót!

2024-ben is!
FitKitchen programsorozatunk 2024-ben folytatódik!

Új tematikával érkezünk!

Sok sikeres workshop után 2024-ben új programkínálattal várjuk a sütés-főzés szerelmeseit! Többet nem árulhatunk el, de már gőzerővel készülünk! Figyelje honlapunkat, nemsokára jövünk a részletekkel! 

Kukkantson be a FitKitchenbe...

...Ketten főztünk egy pultban, és a párban főzés számos vicces dolgot szült, remek, és egyben építő élmény volt, a végére csapatjátékosok lettünk. Közben jókat kóstoltunk, beszélgettünk, és remek sztorikat hallgattunk. A program egyik legjobb része a gasztronómiai élmény volt, ugyanis a többi fogást a séfek maguk készítették el nekünk megannyi sztori és rengeteg a mindennapi főzés során is használható fortély kíséretében, így csak kóstolni kellett a finomabbnál-finomabb fogásokat...
Bármikor szívesen visszajönnék csapatot építeni, vagy baráti társasággal együtt lenni...

Kriszti - programturizmus

Jelentkezés

Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink várják jelentkezését, teljeskörűen informálják a programról és a szabad időpontokról. Amennyiben ajándékba adná a programot, kérjük érdeklődjön a részletek iránt kollégáinknál.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.
Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.vagy Telefonálok

Kövessen minket!