Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Novemberben ismét Steak készítő workshop
a FitKitchen kínálatában

A korábbi sikeres workshopokat követően novemberben ismét ellátogat hozzánk Németh Zoli séf, és változatan tematikával a steak készítését tanítja meg a közönségnek.
A helyek már most fogynak, érdemes előjelentkezni!

A tökéletes steak titka

Felmerül a kérdés: milyen húst válasszunk, hogyan készítsük elő, és legfőképpen mennyi ideig süssük?
Az élménysütés során minden kérdésére választ kap, így többé Önnek sem fog gondot okozni az ízletes, szaftos steak elkészítése.

Zoli segítségével és iránymutatásával rib eye steaket sütnek a résztvevők steak burgonyával, bourbon mártással, friss salátával.
Kápráztassa el családját, barátait egy fantasztikus steak vacsorával!

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik. Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, garantáljuk, hogy a programon hasonló élményben lesz része.

Rib eye steak

A steak a húsimádók „number one”-ja. Sokan mégis félnek az elkészítésétől, pedig némi alapismeret birtokában az egyik legkönnyebben elkészíthető vacsora.
A rib eye, a borda gerinc felőli húsos része, zsírban gazdag, a legmárványozottabb, így kifejezetten zamatos és lágy. A jó steakhez a húst legalább három hétig kell a csonton érlelni. Érlelés során a marhahús a nedvesség jelentős részét elveszti, puhább lesz és gazdagabb az íze.

Jöjjön el és tanulja meg vendégséfünktől, hogy válasszon húst, miként történik az előkészítés, és mennyi idő a sütése.

Bemutatkozik Németh Zoltán séf

Mindig is vonzották az egzotikus ízek, különleges ételek és konyhák. 
Ennek a szenvedélynek utat engedve, meg sem állt Hollandiáig, ahol hosszú éveket töltött egy helyi sushi étteremben koreai és japán séfek között. Ezután egy steak bárban japán séfek mellett megtanulta az igazi steak készítését, és az ételek egyediségét is magába szívta.
Hazatérve a hazai közönséget kápráztatja el különleges ételeivel, a Thai fogásoktól a sushin keresztül a steakekig. Hamburgerezője számos elismerésben részesült.
Nagy örömmel fogadta szállodánk megkeresését, mert a mai napig küldetése, hogy tudását és szenvedélyét átadhassa másoknak is.

Részvételi díj

A részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 3 óra.

Előjelentkezési szándékát kérjük, jelezze alábbi elérhetőségeinken. A részvétel előzetes fizetéshez kötött. Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 13:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfjeink vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A program alatt korlátlan vízfogyasztást biztosítunk.

Újdonság!
Süssön velünk macaront és madeleine-t!

Macaron + madeleine workshop

FitKitchen élménykonyhánkban 2 méltán híres francia édesség, a macaron és a madeleine készítését tanulhatják meg a résztvevők, nem mástól, mint a 2021-es Mestercukrász műsor győztesétől, Sznopek Verustól!

Ősszel is!
Móni névjegye már önmagában garancia a mennyei süteményekre!

Sütikészítés Mónisütivel

Móni workshopjai nagy népszerűségnek örvendenek, ezért úgy gondoltuk, hogy nem telhet el az ősz Mónisüti workshop nélkül! A szeptemberi sütés témája egyelőre titok, figyelje weboldalunkat!

Süssünk kenyeret!
Vissza a gyökerekhez: régen mindenki maga készítette a kenyerét...

Kenyérsütő workshop

Októberben kenyérkészítő workshop a FitKitchen kínálatában! Lesse el Kelemen pék fortélyait, és vigye haza saját készítésű kenyerét családja legnagyobb örömére! Önt is várjuk!

Kukkantson be a FitKitchenbe...

...Ketten főztünk egy pultban, és a párban főzés számos vicces dolgot szült, remek, és egyben építő élmény volt, a végére csapatjátékosok lettünk. Közben jókat kóstoltunk, beszélgettünk, és remek sztorikat hallgattunk. A program egyik legjobb része a gasztronómiai élmény volt, ugyanis a többi fogást a séfek maguk készítették el nekünk megannyi sztori és rengeteg a mindennapi főzés során is használható fortély kíséretében, így csak kóstolni kellett a finomabbnál-finomabb fogásokat...
Bármikor szívesen visszajönnék csapatot építeni, vagy baráti társasággal együtt lenni...

Kriszti - programturizmus

Jelentkezés

A program dátuma még szervezés alatt! Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink várják jelentkezését, teljeskörűen informálják a programról és a szabad időpontokról. Amennyiben ajándékba adná a programot, kérjük érdeklődjön a részletek iránt kollégáinknál.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.
Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.



vagy Telefonálok

Kövessen minket!