Árak ellenőrzése
Szezonális akció 30 175 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 40 800 Ft-tól /fő/éj
Tavaszi szünet 31 210 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Gasztroest Vomberg Frigyes és Gumhert András séffel

Fókuszban a húsételek - exkluzív büfévacsora a Séfek séfe sztárszakácsával, Vomberg Frigyessel április 5-én 17:30-tól

Kóstolja meg! Az Európafit konyhája méltán híres kiváló fogásairól. Az ételek mindig zamatosak, frissek, és a büfépult késő este éppoly kifogástalan, mint nyitáskor.
Az április 5-i este még különlegesebb lesz! Vomberg Frigyes és Gumhert András séfekkel félpanziónk keretében a séfek kedvenc húsvariációival: lazac, kacsacomb- és mell, szűzpecsenye, marha, és vadragus fogásokkal és különleges borokkal készülünk...

Szállóvendégeink számára a vacsora árát a félpanzió magában foglalja.

Külsős vendégek számára
a büfévacsora ára: 14 900 Ft / fő,
amely tartalmazza a büféről történő korlátlan fogyasztást.

Asztalfoglalás a weboldal alján található űrlapon vagy elérhetőségeken keresztül lehetséges.
A vacsorán a férőhely korlátozott.
Az eseményen való részvétel kötött ültetési rend szerint történik, a szálloda által kijelölve, négy- és hatfős asztaloknál.

Kapunyitás: 17:30

Az április 5-i gasztroestünkre a két séf kedvenc húsételeivel, különleges fogásokkal készülünk

A vacsora során Szakácskabátba zárva c. könyv dedikálása alkalmával a résztvevőnek lehetősége nyílik a személyes találkozásra Vomberg Frigyessel, aki sztárséf, foodsylist és a Bocouse d' Or csapat trénere. 
Az exkluzív séfregény limitált mennyiségben a helyszínen (VinoBar) megvásárolható!

Menüsor:

Levesek:

  • Burgonyás újhagymakrémleves sajtos fánkkal
  • Szárnyasraguleves

Meleg előétel:

  • Tépett oldalas tortillában

Főételek:

  • Langyos lazac, cékla, zeller, burgonyapüré
  • Kacsa combja és melle, káposztás nudli, szilvakrém
  • Hálóban sült szűzpecsenye, burgonyagratin, gombák
  • Marha stefánia, krémmártás, hagymás nyelv, szalvétagombóc
  • Zöldséges vadragu

Régi idők desszertjei:

  • Somlói galuska, madártej, aranygaluska

Borkínálatunk a vacsorához:

Az ízélmény teljessé tételéhez ajánljuk Forgács Péter F&B menedzserünk által összeállított zamatos borsorunkat. A vacsora ára nem tartalmazza a borsort. Az italokat felszolgálóinktól rendelhetik meg az est folyamán.

  • Bujdosó Chardonnay
    ízes leveseinkhez kínáljuk
  • Dúzsi Kékfrankos Rosé
    meleg előételünkhöz, meleg szívvel ajánljuk
  • St. Andrea Pinot Noir
    a hal- és szárnyas főételek remek kísérője
  • Vida Petit Bonsai Kadarka
    e bor mellé főételeink közül a hálóban sült szűzpecsenyét ajánljuk
  • Bodri Malbec
    marhából készült főételünk zamataihoz passzoló száraz bor
  • Puklus Tokaji Szamorodni
    az igazi desszertbor

Vomberg Frigyes életútja tele van meglepetésekkel. Már az óvodai mászókán kijelentette, hogy szakács lesz, szakmai életének jelentős részét mégis az éttermi konyhákon kívül töltötte. Volt konyhafőnök, tanár, foodstylist és tehetségkutató tévéműsorok sztárja, a hazai gasztronómia és az oktatás megújításának egyik élharcosa, ám nevét igazán akkor ismerte meg az ország, amikor edzőként részt vett a magyar Bocuse d’Or csapat munkájában.

"Azt vallom, hogy a munkát száz százalékosan kell csinálni, vagy sehogy. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy élvezd, amit csinálsz, különben megette a fene. Én minden munkámat élvezem, és csak azért nem is vállalok el valamit, hogy legyen munkám, mert nekem számít, mit tudok hozzátenni a dolgokhoz".

Vomberg Frigyes - séf

Biztosítsa helyét Gasztroestünkön még ma

Asztalfoglalását április 5-i Gasztroestünkre a következő elérhetőségeken adhatja le:

Szállással együtt foglalná le ajánlatunkat? Irány a dátumválasztó, vagy kérje ajánlatunkat!

Dátumválasztó | Ajánlatkérés

Az ételek fantasztikusak és ehhez a kiszolgáló személyzet is egytől egyig udvarias, nem tolakodó de figyelmes. A választék óriási, nem volt olyan, ami középszerű lett volna..

H. Zsuzsanna - google vélemények

Asztalfoglalás:
A részvételi szándékát kérjük, jelezze az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén, vagy az űrlap kitöltésével. A részvétel előzetes fizetéshez kötött. A részvételi díjat kérjük 48 órán belül kiegyenlíteni. Az előre fizetés történhet személyesen a szálloda recepcióján, vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelemesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.
A vacsorán való részvétel nem a szállodai tartózkodáshoz kötött, a program a nem szállóvendégek részére is foglalható, a férőhely korlátozott. Az eseményen való részvétel kötött ültetési rend szerint történik, a szálloda által kijelölve, négy- és hatfős asztaloknál.

vagy Telefonálok

Kövessen minket!