Kóstolja meg! Az Európafit konyhája méltán híres kiváló fogásairól. Az ételek mindig zamatosak, frissek, és a büfépult késő este éppoly kifogástalan, mint nyitáskor.
Az április 5-i este még különlegesebb lesz! Vomberg Frigyes és Gumhert András séfekkel félpanziónk keretében a séfek kedvenc húsvariációival: lazac, kacsacomb- és mell, szűzpecsenye, marha, és vadragus fogásokkal és különleges borokkal készülünk...
Szállóvendégeink számára a vacsora árát a félpanzió magában foglalja.
Külsős vendégek számára
a büfévacsora ára: 14 900 Ft / fő,
amely tartalmazza a büféről történő korlátlan fogyasztást.
Asztalfoglalás a weboldal alján található űrlapon vagy elérhetőségeken keresztül lehetséges.
A vacsorán a férőhely korlátozott.
Az eseményen való részvétel kötött ültetési rend szerint történik, a szálloda által kijelölve, négy- és hatfős asztaloknál.
Kapunyitás: 17:30
A vacsora során Szakácskabátba zárva c. könyv dedikálása alkalmával a résztvevőnek lehetősége nyílik a személyes találkozásra Vomberg Frigyessel, aki sztárséf, foodsylist és a Bocouse d' Or csapat trénere.
Az exkluzív séfregény limitált mennyiségben a helyszínen (VinoBar) megvásárolható!
Menüsor:
Levesek:
Meleg előétel:
Főételek:
Régi idők desszertjei:
Borkínálatunk a vacsorához:
Az ízélmény teljessé tételéhez ajánljuk Forgács Péter F&B menedzserünk által összeállított zamatos borsorunkat. A vacsora ára nem tartalmazza a borsort. Az italokat felszolgálóinktól rendelhetik meg az est folyamán.
Vomberg Frigyes életútja tele van meglepetésekkel. Már az óvodai mászókán kijelentette, hogy szakács lesz, szakmai életének jelentős részét mégis az éttermi konyhákon kívül töltötte. Volt konyhafőnök, tanár, foodstylist és tehetségkutató tévéműsorok sztárja, a hazai gasztronómia és az oktatás megújításának egyik élharcosa, ám nevét igazán akkor ismerte meg az ország, amikor edzőként részt vett a magyar Bocuse d’Or csapat munkájában.
"Azt vallom, hogy a munkát száz százalékosan kell csinálni, vagy sehogy. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy élvezd, amit csinálsz, különben megette a fene. Én minden munkámat élvezem, és csak azért nem is vállalok el valamit, hogy legyen munkám, mert nekem számít, mit tudok hozzátenni a dolgokhoz".
Vomberg Frigyes - séf
Asztalfoglalását április 5-i Gasztroestünkre a következő elérhetőségeken adhatja le:
Szállással együtt foglalná le ajánlatunkat? Irány a dátumválasztó, vagy kérje ajánlatunkat!
Az ételek fantasztikusak és ehhez a kiszolgáló személyzet is egytől egyig udvarias, nem tolakodó de figyelmes. A választék óriási, nem volt olyan, ami középszerű lett volna..
H. Zsuzsanna - google vélemények
Asztalfoglalás:
A részvételi szándékát kérjük, jelezze az oldalon megadott elérhetőségek valamelyikén, vagy az űrlap kitöltésével. A részvétel előzetes fizetéshez kötött. A részvételi díjat kérjük 48 órán belül kiegyenlíteni. Az előre fizetés történhet személyesen a szálloda recepcióján, vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelemesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.
A vacsorán való részvétel nem a szállodai tartózkodáshoz kötött, a program a nem szállóvendégek részére is foglalható, a férőhely korlátozott. Az eseményen való részvétel kötött ültetési rend szerint történik, a szálloda által kijelölve, négy- és hatfős asztaloknál.