Árak ellenőrzése
HU
Senior 60+ ajánlat 18 560 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 19 720 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 24 695 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149

Hotel Európa fit**** - a Családbarát Hely!

2021. 01. 12.


Bár a 2020-as év nem sok jót tartogatott magában, mi mégis úgy érezhetjük, hogy ebben az évben sem maradtunk elismerések nélkül.
Az Bureau Veritas Safe Guard tanúsítvány és az Év Szállása 2020 fődíj mellett megszereztük a bronz fokozatú Családbarát Hely minősítést is.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. mindenki számára elérhető, minőséget jelentő tanúsítási rendszert dolgozott ki.
A pályázaton részt vehetnek a mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, állami költségvetési szervek, nonprofit szervezetek és egyházi jogi személyek is.

Ez a védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

A védjegy megszerzése érdekében a Hotel Európa fit**** is részt vett a minősítésen. A pályázat folyamata elsősorban az online térben zajlott, az audit utolsó lépcsőfoka azonban egy személyes találkozón került sor.

Az ellenőrzés során a szálloda családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettségét, valamint az ennek megvalósításáért tett alapvető intézkedések meglétét vizsgálták felül.

Az értékelés eredményeképpen szállodánk bronz fokozatban teljesített, mely a fent megemlített kritériumok bizonyosságát támasztja alá 100%-ban.

A pályázat körüli munkálatok szintén a 2020-as évben zajlottak, amelyek minél inkább megerősítenek minket abban, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét!

forrás: www.csalad.hu/csaladbarathely

További híreink

Biztonsági Covid-19 intézkedések

2021. február 1-ig búcsúzunk...Amint lehet, visszavárjuk Önt! Az Európafitben folyamatosan azon...

Tovább a hírhez
Hotel Európa fit**** - a Családbarát Hely!

Bár a 2020-as év nem sok jót tartogatott magában, mi mégis úgy érezhetjük, hogy ebben az évben...

Tovább a hírhez
A hévízi Hotel Európa fit**** az Év Szállása 2020-ban
A Szallas.hu évente díjazza a portfóliójában szereplő szálláshelyeket. Számos szakmai kategória...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!