Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / PszichoEst programunk vendége: Wolher Veronika - egészségfejlesztő

PszichoEst programunk vendége: Wolher Veronika - egészségfejlesztő

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 06. 03.


2019 nyarán vadonatúj programkínálattal várjuk a Vendégeinket, PszichoEstek programunk keretében számos ismert szakember, pszichológus lesz a vendégünk, akikkel gyermeknevelésről, családi témákról, egészséges életmódról, önismeretről beszélgetünk. 

Wolher Veronika dietetikus egészségfejlesztő minden családot érintő izgalmas témát hoz: "Mit "nem"eszik a gyermek?" címmel...

Kicsoda Wolher Veronika?

Dietetikus, egészségfejlesztő, aki az egyénre szabott táplálkozást helyezi előtérbe a sablonmódszerek helyett. 2011-től oktatói, illetve kutatói munkát végez a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Orvosi Népegészségtani Intézetében. Az orvosképzésen, és a pécsi Aniron Egészségközpontban betöltött dietetikusi munkáján kívül Budapesten egy meghatározó magánegészségügyi intézményében, a Budai Egészségközpontban dolgozik dietetikusként, és egészségfejlesztő szakemberként. Fő területei közé tartoznak a népegészségügyi szempontból jelentős gyermekkori és felnőttkori nem fertőző betegségek – pl. elhízás, magas vérnyomás, daganatos betegségek, cukorbetegség, allergiás megbetegedések, civilizációs ártalmak – táplálkozás egészségügyi vonatkozásai, prevenciós lehetőségei, valamit a sporttáplálkozás és a különböző testképzavarok diétás kezelése. Ezek mellett lakossági, és munkahelyi egészségneveléssel, egészségfejlesztéssel is foglalkozik.

Előadásaiban egy igazán fontos, minden család életében megjelenő kérdéskört érint:

„Mit (nem) eszik a gyermek?”

Az interaktív előadások során a különböző korcsoportú gyermekek helyes, egészségmegőrző táplálkozásáról lesz szó. A nyersanyag válogatástól, a helyesen összeállított, egyénre szabott étrenden át, az egészséges konyhatechnológiák, illetve a korcsportos szükségleti értékek figyelembevételén keresztül, egészen a sportoló gyermekek teljesítményt fokozó táplálkozásáig, valamit a gyermekkorban fellépő étkezési zavarokról is kapunk hiteles információt. Lesznek tippek, amivel megkönnyíthetjük a gyermekek ételválasztási szokásait a preventív táplálkozás tükrében.
Az előadást ételkóstolóval kötjük össze, ahol a gyerekek és a szülők is megkóstolhatják az egészséges ételeket, és megtudhatjuk azok jótékony hatásait.

Veronikával a beszélgetés interaktív lesz, a szülők bátran kérdezhetnek, egy jó hangulatú izgalmas est részesei lehetnek a csatlakozók. Az esten való részvétel szállóvendégeink számára ingyenes.

Nyári programkínálat

Logiscool programozó hetek

Nyár - árak, ajánlatok

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!