Árak ellenőrzése
HU
Business Basic 14 110 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 22 350 Ft-tól /fő/éj
Home office másként - Exkluzív munkanapok 19 720 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 19 720 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés

Diagnosztikai pont szállodánkban! VITALAB - operated by Synlab

Covid információ: felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a 2020. november 9-i kormányrendelet értelmében életbe lépő szállodai üzemszünet alatt is üzemel Synlab diagnosztikai központunk. A szálloda teljes területén a maszk viselése kötelező. 

Szolgáltatásunk bevezetésével egyedülálló lehetőséget biztosítunk a diagnosztika és laborvizsgálatok terén. A SYNLAB professzionális háttere, országos lefedettsége garancia vendégeink számára, hogy a legpontosabb eredményeket kapják. Kémiai, immunológiai, mikrobiológiai, molekuláris diagnosztikai és genetikai vizsgálataink akár beutaló és hosszú várakozás nélkül is igényelhetők.

Orvosi beutaló nélkül, sorban állás és várakozás nélkül, előzetes időpont egyeztetés alapján, kellemes környezetben, gyors és kényelmes eredmény hozzáféréssel várják egészségügyi szakembereink.

A diagnosztikán túl - személyre szabott tanácsadás

A labor eredményeit alapul véve, egyes csomagok esetében lehetőség van szállodában személyre szabott tanácsadást is igénybe venni. Szállóvendégek, illetve külső páciensek részére egyaránt elérhető a szolgáltatás hétfői és csütörtöki vérvételi napokon 7.00 és 10.30 között. Az elkészült laboratóriumi leleteket igény esetén e-mailben elküldjük a páciens részére.

Diagnosztikai csomagok

Osteoporosis alap szűrőcsomag: 11 900 HUF

Korunk civilizációs betegsége a csontritkulás. Minden korosztálynak ajánljuk, hogy tájékozódjon csont anyagcseréjének állapotáról. Erre ad lehetőséget az Osteoporosis alap szűrőcsomagunk.

 • Csomag tartalma: D-vitamin, PTH, calcitonin, szérum foszfát és kálcium, ALP, vizelet foszfát és kálcium
 • Elkészülési idő: 1-5 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Osteoporosis komplett szűrőcsomag: 23 100 HUF

Legyen tisztában csontjai állapotával! Ha elmúlt 50 éves és kíváncsi, ezek a vizsgálatok komplex képet mutatnak. Előzze meg a kór kialakulását!

 • Csomag tartalma: Osteoporosis alap csomag, továbbá osteocalcin, β-crosslaps, TSH
 • Elkészülési idő: 1-5 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Kisrutin: 5 900 HUF

A kisrutin vérkép+vizelet csomag vizsgálatával szervezete alapvető paramétereiről kap információt. A csomag alkalmas arra, hogy segítségével felmérje általános egészségi állapotát, továbbá lehetőség nyílik különböző betegségek diagnosztizálására, felismerésére is.

 • Csomag tartalma: vércukor, karbamid, kreatinin + eGFR, gamma-GT, ALP, GPT, GOT, LDH, C-reaktív protein (CRP), koleszterin, triglicerid, HDL-koleszterin, LDL-koleszterin, vérkép (quantit. + 5 diff gépi qualit.), teljes vizelet + üledék, vörösvérsejt süllyedés
 • Elkészülési idő: 2 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára

Nagyrutin: 6 900 HUF

Ha komplexen szeretné kivizsgáltatni magát, akkor átfogó képet kap egészségi állapotáról Nagyrutin vérkép+vizelet csomagunk eredményei alapján. Első lépés az Ön egészségéért!

 • Csomag tartalma: a Kisrutin csomag vizsgálat tartalma, továbbá húgysav, nátrium, kálium, klorid, kálcium, magnézium, amiláz, vas
 • Elkészülési idő: 2 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Női hormonális vizsgálat: 15 900 HUF

Kisbabát szeretne? Hormonális problémai vannak vagy elérkezett a menopauza ideje?
Ellenőriztesse szervezetének női hormonszintjeit!

 • Csomag tartalma: D-vitamin, Folliculus stimuláló hormon (FSH), Luteinizáló hormon (LH), Progeszteron, Prolaktin (PRL), TSH, Ösztradiol (E2)
 • Elkészülési idő: 1-5 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Férfi hormonális vizsgálat: 10 900 HUF

A prosztatarák szűrése még mindig kevés figyelmet kap. Az összeállított csomag eredményei elsődleges állapotot mutatnak a szervrendszerről, annak hormonszintjéről és jelzik, szükségesek-e további vizsgálatok.

 • Csomag tartalma: total PSA, Luteinizáló hormon (LH), totál tesztoszteron, húgysav, kreatinin + eGFR, karbamid
 • Elkészülési idő: 1-5 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Táplálék intolerancia vizsgálatok IgG (46 tápanyag): 23 000 HUF

Statisztikák alapján az emberek kb. 60 %-a mutat túlérzékenységet és/vagy intoleranciát bizonyos táplálékösszetevőkkel szemben. Ez a túlérzékenység-reakció változatos, sokszor nem specifikus egészségi problémákat okoz. Ezek lehetnek különféle bőrelváltozások, kiütések, bélpanaszok, migrénes fejfájások. Ha a klasszikus nutritiv allergia panel negatív (ahol táplálékspecifikus IgE mérés történik), és a klinikai panaszok fennállnak, érdemes a táplálékspecifikus IgG panelt is elvégezni.

 • Elkészülési idő:  10 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Táplálék intolerancia vizsgálatok  IgG (221 tápanyag): 58 000 HUF

A ma elérhető egyik legkomplexebb vizsgálat a táplálék intolerancia terén a 221 tápanyagot vizsgáló intolerancia panel, mely átfogó képet ad a szervezet tápanyagokkal kapcsolatos viszonyáról.

 • Elkészülési idő: 10-15 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Allergia panel vizsgálatok IgE – Inhalativ 40: 11 900 HUF

Vörös a szeme, és viszketés gyötri, ha tavasszal virágoznak a fák? Jó eséllyel pollen allergiája van. Járjon utána, mi váltja ki a kellemetlen tüneteket. Az inhalatív allergének nemcsak légúti, hanem bőrtüneteket is okozhatnak. Az immunglobulin E (IgE), az IgA-hoz hasonlóan a szérumban és a nyálkahártyákon található. Az IgE antitest az allergiás reakciókban játszik szerepet (asthma, szénanátha, atópiás dermatitis (ekcéma), ugyanis allergiás egyénekben az allergének (pl. pollenek, atkák, állatszőrök stb.) ellen különféle allergénspecifikus ellenanyagok (IgE-k) termelődnek. Ezek az ellenanyagok az allergénekkel és a nyálkahártyák hízósejtjeivel reakcióba lépnek, melynek következtében hisztamin szabadul fel, ami a kellemetlen allergiás tüneteket okozza.

 • Elkészülési idő: 5-10 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Allergia panel vizsgálatok IgE – Nutritiv 40: 11 900 HUF

Klasszikus élelmi anyag ételallergia vizsgálat, mely 40 allergént tartalmaz es mintán, amely a tehéntejtől a búzalisztig, gyümölcsökön át az olajos magvakig.  családjára való allergiát is vizsgálja.

 • Elkészülési idő: 5-10 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Pajzsmirigy szűrőcsomag: 9 800 HUF

A népességben előforduló leggyakoribb hormonháztartási zavar a pajzsmirigyet érinti. A pajzsmirigy könnyen és egyszerűen vizsgálható. A szűrővizsgálatok a panaszok megjelenése előtt kimutathatják a kóros eltéréseket.

 • Csomag tartalma: T3 szabad frakció (FT3), T4 szabad frakció (FT4), thyreoglobulin, TSH
 • Elkészülési idő: 1-5 munkanap (eredményét e-mailben is elküldjük az Ön számára)

Kérjük, hogy a vizsgálatokra vonatkozó előírásokat a pontos, megbízható eredmény érdekében mindig tartsák be! A vérvétel minden esetben éhgyomorra történjen, megfelelő mennyiségű (kb. 0,5 liter) folyadék bevitelét követően, mely elsősorban víz legyen. Kávé, tea illetve cukros italok fogyasztását vérvétel előtt kérjük kerüljék.

A teljes szolgáltatási árlista itt található:

Letölthető kiadvány

További információ és időpont egyeztetés a Vitalium recepción!

+36 83 501 140 / +36 30 510 1277

Szobafoglalás:
+3683501149

Foglalja le még ma exkluzív pihenését!

ÉRKEZÉS

27

Március

TÁVOZÁS

27

Március

Teher alatt nő a pálma!

A terápia után beszélgettünk Kövesi Gáborral a kezelések hatékonyságáról, a személyes...

Tovább a hírhez
Lepje meg szeretteit a legfontosabbal:
pihenéssel, nyugalommal és felfrissüléssel!

Ajándékozzon pihenést a hévízi Hotel Európa fit****-be ajándékutalvány formájában. Vásárolhat tetszőleges összegre szóló utalványt, vagy válasszon az alábbiakban látható exkluzív ajánlataink közül...

Személyre szabott utalványt szeretne? Kérje kollégáink segítségét! Írja meg nekünk elképzelését!

További információ: +36 83/501-149

Hotel Európa fit★★★★ kiemelt ajánlatai

Business Basic

A kormányzati intézkedések szerint üzleti, gazdasági, vagy oktatási célból érkező vendégeket fogadhatunk, így jelenleg is határtalan vendégszeretettel várjuk Önt Hévízen!

2021.02.10 - 2021.04.30.
min. 1 éj

14 110 Ft-tól
/fő/éj

Napsugár, szabadság, NYÁR!

Az idei nyár témája: Nyaralj szabadon! Élmények a XXI. századra szabva a legkisebbektől a legnagyobbakig. Nézze meg bővebben...

2021.07.01 - 2021.08.31.
min. 2 éj

22 350 Ft-tól
/fő/éj

Visszavárjuk!!!


Szállodánk a vonatkozó kormányrendelet visszavonásáig kizárólag üzleti, gazdasági és oktatási célból érkező vendégeket fogadhat. Foglaljon tetszőleges időpontra, vásároljon ajándékutalványt, a tőlünk megszokott határtalan vendégszeretettel, és rugalmas foglalási- és lemondási feltételekkel várjuk!

Foglalja le még ma exkluzív pihenését!

ÉRKEZÉS

27

Március

TÁVOZÁS

27

Március

Teher alatt nő a pálma!

A terápia után beszélgettünk Kövesi Gáborral a kezelések hatékonyságáról, a személyes...

Tovább a hírhez
Akadályfutás - mi lesz Veled sérülés?

 „Az egész emberi test és annak terhelés alá tétele sokkal mélyebb és összetettebb, mint azt az...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!