Árak ellenőrzése
HU
Business Basic 14 110 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 22 350 Ft-tól /fő/éj
Home office másként - Exkluzív munkanapok 19 720 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 19 720 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Helyi szolgáltatások és üzleti utazás | Covid-19 intézkedések

Helyi szolgáltatások és üzleti utazás | Covid-19 intézkedések

2021. 02. 02.


2021. március 15-ig a kormányzati intézkedések szerint üzleti, gazdasági és oktatási célból érkező vendégeket fogadunk.  Környékbelieknek ajánljuk továbbra is gasztronómiai ajánlatainkat elvitelre, és a helyszíni Vitalium Health&Beauty&Laser szolgáltatásainkat!

A kormánybejelentés értelmében szállodánk 2021. 03.15-ig kizárólag üzleti, gazdasági és oktatási célból érkező vendégeket fogadhat. A korlátozások idejét kihasználva felújításokat végzünk a szaunaterünkben és az élményfürdőnkben, valamint a családi szobák teljes átalakításának befejező munkálatait is elvégezzük. Így ajánlataink leírásában szereplő és a csomagár részeként feltüntetett uszoda, szauna, fitneszterem és játszószoba használatát sajnos nem áll módunkban biztosítani. Szolgáltatásunk teljes választéka legkorábban április 1-től - vagy ahogy a kormányzati intézkedések engedik - lesz elérhető.

Környékbeli vendégeink részére elvitelre ételrendelést, valamint sokszínű gyógy-wellness-beauty és lézer szolgáltatásokat biztosítunk Vitalium Health&Beauty&Laser Centrumunkban.

Synlab vérvételi központunk működik. A Vitalium Laser Centre Kényelmi csomag szolgáltatásait lézeres pácienseink számára sajnos átmenetileg nem tudjuk biztosítani.
A szállodába belépő vendégek számára a maszk viselése kötelező.

A sikeres audit után megszereztük a  nemzetközi Bureau Veritas Safe Guard tanúsítványt. A biztonságos környezetet a teljes újranyitáskor már az alapos átvilágítással egybekötött nemzetközi tanúsítvány is igazolni fogja.

Általános intézkedések

FONTOS! Jelen protokollunk a 2021. február 26-i állapotot tükrözi. Intézkedéseinket a jogszabályi előírások szerint folyamatosan felülvizsgáljuk, frissítjük.

Szállodánkban jelenleg 2021. március 15-ig üzleti, gazdasági és oktatási célból érkező vendégeket fogadunk. Környékbeli vendégeink részére elérhetők gyógy-wellness- és szépségajánlataink, lézer centrumunk kezelései, valamint lehetőséget biztosítunk menü rendszerű étel elvitelre. 

A biztonságos környezet fenntartása érdekében kérjük, hogy vendégeink az épület teljes területén viseljenek maszkot. Kézfertőtlenítő használata ajánlott, mely a bejáratnál került kihelyezésre. Recepciónk 24 órás szolgálatot teljesít, így minden időpontban segíteni tudnak a tájékozódásban. 
Kérjük, hogy az esetleges várakozás alatt tartsák be az előírt egymástól való 1,5 méteres távolságot.
Munkatársaink egyaránt betartják a vírusvédekezési szabályokat, mint például
• maszkviselés
• rendszeres kézfertőtlenítés
• távolságtartás
• szolgáltatáskörben előírt higiéniai szabályok betartása
• stb.

Recepciót, hallt érintő intézkedések

A szálloda halljában az érkezés és távozás során a vendégek és dolgozók számára a 1.5 méteres távolságot kötelezően betartjuk, ehhez kordonnal elhatárolt területet biztosítunk. Ki- és bejelentkezéskor 1 fő állhat a pultnál, amelyet plexivel választunk el, védve vendégünket és munkatársunkat egyaránt. A hallban rendszeres, kétóránkénti fertőtlenítést végzünk, különös tekintettel a bőrrel érintkező felületekre figyelve. Vírusölő kézfertőtlenítőt folyamatosan elérhetővé teszünk a szálloda teljes területén. A liftet egyszerre csak az egy szobában tartózkodó vendégek vehetik igénybe. Minden emeleten a lifteknél érintésmentes kézfertőtlenítő automatát helyeztünk el, mely a személyzet és a vendégeink biztonságát szolgálja. A liftben található érintőképernyőt rendszeresen fertőtlenítjük, mindemellett javasoljuk a lépcsők használatát. A vendégnek adott eszközöket (kulcskártya, toll, stb.) UV-C fénnyel és fertőtlenítővel is minden kiadás előtt a recepción fertőtlenítjük.
Javasoljuk a bejelentőlapok érkezés előtti online kitöltését. A bejelentőlapot csak aláírásra adjuk át a vendégnek. Előnyben részesítjük az érintésmentes fizetést érkezéskor, amihez a bankkártyaterminált rendszeresen fertőtlenítjük. A szobakártyákat minden kijelentkezést követően UV lámpával fertőtlenítjük.
A vendégszolgálati irodában dolgozó munkatársaink maszkot viselnek, védve vendégünket és munkatársainkat.

Vendéglátást, menü rendszerű étel elvitelt érintő intézkedések

Munkatársaink (felszolgálók, teremfőnökök és szakácsok) maszkot viselnek.
Az éttermi bútorzatok és gépek, eszközök felületeit folyamatosan fertőtlenítjük. 
A konyha teljes területén vírusölő hatású tisztítószereket használunk. A fizikai távolságtartást a konyhai személyzetünknél is kötelezővé tesszük, számukra kötelező a maszk és kesztyűhasználat. Az ételek elkészítésénél tartjuk a 75 °C maghőmérsékletet, kollégáinkat folyamatosan oktatjuk.

Szobahasználatot, takarítást érintő intézkedések

Üzleti, gazdasági, vagy oktatási céllal érkező vendégek fogadása előtt a szoba takarítása és a szobai felületek fertőtlenítése után a szobák ózonnal való fertőtlenítése is megtörténik. Szem előtt tartjuk, hogy vendégeinket lehetőség szerint távol szobázzuk egymástól. A szobákban csak a feltétlenül szükséges papír alapú tájékoztatók maradnak bent, amelyek a vendég távozása után a szelektív szemétgyűjtőbe kerülnek. Átmenetileg a díszítő ágysálak és díszpárnák szintén kikerültek a szobákból. A vendégek a szállodában való tartózkodása alatt a szobai takarítást naponta kötelezően elvégezzük. A takarítás mellőzésére nincs lehetőség, kérjük Vendégeink megértését és támogatását. Takarítás közben szellőztetünk, és a gyakran érintett felületeket fertőtlenítjük. Vendégeinktől kérjük, hogy az ágyat utcai ruhában ne használják. A szállodában saját mosodával rendelkezünk, ahol a technológia és az automatizálás magas foka biztosítja, hogy mindenhova megfelelően tisztított és fertőtlenített textíliák kerülnek. Takarítás közben kollégáink maszkot viselnek, kezüket rendszeresen fertőtlenítik.

Műszaki intézkedések

A Covid-19 kapcsán gyakori kérdés, hogy az ipari szellőztető- hűtő/fűtő rendszerek mennyire veszélyesek az egészségre. A veszélyeztetés ott áll fenn, ahol kevert levegővel működik a szellőztetés. Szállodánkban az elszívás és a befúvás külön működik, tehát nincs levegő visszaforgatás. Így nem jutnak a szobából, közös helyiségekből, irodákból vírusok a rendszerbe. Természetesen újranyitásra a légszűrők megfelelő beállítása, ellenőrzése és rendkívüli tisztítása megtörtént, megelőzve a legionella baktériumok szaporodását/terjedését is.

Vitalium Health and Beauty

A Vitálium gyógyászati részleg az eddigi szigorú higiénés szabályokon felül az alábbi óvintézkedésekkel biztosítja a páciensek és a munkatársak egészségének megóvását: a diszpécser pultnál másfél méter távolságot kérünk tartani, a pultnál egy időben egy páciens (és kísérője) tartózkodhat. A kezelés igénybevétele előtt a páciens aláírásával igazolja, hogy nincs fertőzésre utaló panasza. A pultot, az orvosi rendelőt és a kezelő helyiséget folyamatosan fertőtlenítjük. Valamennyi munkatársunk maszkot visel, ezt kérjük pácienseinktől is.
Pácienseinket kérjük, hogy a kezelés időpontja előtt maximum 15 perccel korábban érkezzenek, hogy a diszpécser pultnál a torlódást elkerüljük. A kísérőket megkérjük, hogy a kezelés ideje alatt a szállodaépület halljában várakozzanak.
Minden kezelés után a kezelőhelységek fertőtlenítésre kerülnek, a textileket cseréljük. Az ajánlataink nagy részében elérhető orvosi konzultáció, valamint orvosi vizsgálat során szakorvosunk maszkot visel.

Dohányzás

A vendégek számára fenntartott dohányzó területen vagy egy család, vagy maximum 2 fő tartózkodhat egyszerre.

Vitalium Laser Centre

A Vitálium Laser Centre az eddigi szigorú higiénés szabályokon felül az alábbi óvintézkedésekkel biztosítja a páciensek és a munkatársak egészségének megóvását: a diszpécser pultnál másfél méter távolságot kérünk tartani, a pultnál egy időben egy páciens (és kísérője) tartózkodhat. A kezelés igénybevétele előtt a páciens aláírásával igazolja, hogy nincs fertőzésre utaló panasza. A pultot, az orvosi rendelőt és a kezelő helyiséget folyamatosan fertőtlenítjük. Valamennyi munkatársunk maszkot visel, ezt kérjük pácienseinktől is.
Pácienseinket kérjük, hogy a kezelés időpontja előtt maximum 15 perccel korábban érkezzenek, hogy a diszpécser pultnál a torlódást elkerüljük. A kísérőket megkérjük, hogy a kezelés ideje alatt a szállodaépület halljában várakozzanak.
Minden kezelés után a kezelőhelységek fertőtlenítésre kerülnek, a textileket cseréljük. 

További híreink

Pandémia utáni rehabilitációs ajánlat | Hotel Európa fit****

A víruson átesett betegek közérzetének javítására, egészségük élénkítésére alternatívát nyújtunk...

Tovább a hírhez
Dr. Moll Veronika - reumatológus-fizioterápiás szakorvos

Dr. Moll Veronika a hévízi Hotel Európa fit**** Vitalium Medical Wellness Centrumának...

Tovább a hírhez
Helyi szolgáltatások és üzleti utazás | Covid-19 intézkedések

2021. március 15-ig a kormányzati intézkedések szerint üzleti, gazdasági és oktatási célból...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!