Bízunk benne, hogy az Európafit gasztronómiai értékeit nem kell bemutatni! Konyhánk méltán híres kiváló fogásairól, az ételek mindig zamatosak, frissek, és a büfépult késő este éppoly kifogástalan, mint a vacsorakezdetekor.
Ez alkalommal egy különleges vacsoraestre invitáljuk Önt! A magyar gasztronómia ikonja, Kalla Kálmán, és fia, a Terazza séfje, Kalla Kálmán Richárd, valamint Gumhert András, szállodánk executive chefje közösen álmodtak meg egy különleges menüt félpanziónk keretében, amelyet a környék gazdag vadkincse ihletett. Az ínycsiklandó kacsamáj terrine, egy különleges szarvasgombás leves, valamint a tökéletesen elkészített szarvasgerinc mind a legendás séf örökségét és a Kalla névhez méltó minőséget tükrözik.
Szállóvendégeink számára a vacsora árát a félpanzió magában foglalja.
Kapunyitás: 17:30
A vacsoraest különleges pillanata, hogy vendégeink a VinoBarban személyesen is találkozhatnak Kalla Kálmánnal, akivel kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik.
Hideg előétel:
Kacsamáj - alma terrine, saláta - Kalla Kálmán receptje alapján
Levesek:
Húsleves gyufatészta
Ferenc József császári és királyi őfelsége kedvenc levese - Kalla Kálmán receptje alapján
(articsókás burgonyakrémleves, szarvasgomba, füstölt-főtt marhanyelv)
Főételek:
Csirkerizottó
Sajttésztában sült sügér
Kacsamell, céklás szeder
Betyárpecsenye
Lassan sült szarvasgerinc, Demi-glace mártás, ördögszekér gomba - Kalla Kálmán receptje alapján
Káposztás cvekedli
Köretek:
Burgonyapüré
Jázminrizs
Brokkoli
Gratin burgonya
Az ízélmény teljessé tételéhez kérje felszolgáló kollégáink segítségét az italválasztásban!
Kalla Kálmán neve fogalom a hazai séfek körében. Mesterszakács, szakoktató és szakíró. Több hazai szálloda éttermét vezette, dolgozott Tokióban, majd a washingtoni Magyar Nagykövetség konyhafőnöke lett. A Gundel étterem nagy újjáéledésének legendás alakja.
Kalla Kálmán fia, a Terazza étterem tehetséges séfje. Az édesapja örökségét továbbvivő Richárd nemcsak a családi receptúrákat, hanem új ízeket is képvisel, miközben a vadgasztronómia imádója. Az est során mesterien komponált előételt, levest és főételt készít.
András, az Európafit executive chefje, a magyar konyha és a minőségi alapanyagok híve, aki a vendégek kulináris élményeiről gondoskodik csapatával. FitKitchen élménykonyhánkban csapatépítők és céges rendezvények alkalmával is tart jó hangulatú főzéseket.
Az est előételének kacsamájterrin érkezik almás körettel. Ezt követi egy igazán gazdag, ínycsiklandó szarvasgombás leves. A főétel a szarvasgerinc, amely a környék vadkincseinek egyik legfinomabb és legkülönlegesebb fogása, tökéletesre elkészítve.
Irány a dátumválasztó, vagy kérje ajánlatunkat!
Az ételek fantasztikusak és ehhez a kiszolgáló személyzet is egytől egyig udvarias, nem tolakodó de figyelmes. A választék óriási, nem volt olyan, ami középszerű lett volna..
H. Zsuzsanna - google vélemények