Árak ellenőrzése
25 év, akár 25% kedvezmény 26 250 Ft-tól /fő/éj
Húsvét és tavaszi szünet 36 125 Ft-tól /fő/éj
Gasztroest Vomberg Frigyessel 34 125 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 350 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Az ízek nagymesterei: vacsoraest a legendás Kalla Kálmánnal és fiával!

Egy este, ahol tradíció és mesterművek találkoznak a tányéron március 7-én!

Bízunk benne, hogy az Európafit gasztronómiai értékeit nem kell bemutatni! Konyhánk méltán híres kiváló fogásairól, az ételek mindig zamatosak, frissek, és a büfépult késő este éppoly kifogástalan, mint a vacsorakezdetekor.
Ez alkalommal egy különleges vacsoraestre invitáljuk Önt! A magyar gasztronómia ikonja, Kalla Kálmán, és fia, a Terazza séfje, Kalla Kálmán Richárd, valamint Gumhert András, szállodánk executive chefje közösen álmodtak meg egy különleges menüt félpanziónk keretében, amelyet a környék gazdag vadkincse ihletett. Az ínycsiklandó kacsamáj terrine, egy különleges szarvasgombás leves, valamint a tökéletesen elkészített szarvasgerinc mind a legendás séf örökségét és a Kalla névhez méltó minőséget tükrözik.

Szállóvendégeink számára a vacsora árát a félpanzió magában foglalja.

Kapunyitás: 17:30

Március 7-én Kalla Kálmán és fia, Kalla Kálmán Richárd kiváló, ikonikus fogásaikat hozzák el, hogy Önök is megkóstolhassák!

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy személyesen találkozhasson a magyar gasztronómia legendájával!

A vacsoraest különleges pillanata, hogy vendégeink a VinoBarban személyesen is találkozhatnak Kalla Kálmánnal, akivel kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik.

Menüsor:

Hideg előétel:

Kacsamáj - alma terrine, saláta - Kalla Kálmán receptje alapján

Levesek:

Húsleves gyufatészta

Ferenc József császári és királyi őfelsége kedvenc levese - Kalla Kálmán receptje alapján
(articsókás burgonyakrémleves, szarvasgomba, füstölt-főtt marhanyelv)

Főételek:

Csirkerizottó

Sajttésztában sült sügér

Kacsamell, céklás szeder

Betyárpecsenye

Lassan sült szarvasgerinc, Demi-glace mártás, ördögszekér gomba - Kalla Kálmán receptje alapján

Káposztás cvekedli

Köretek:

Burgonyapüré

Jázminrizs

Brokkoli

Gratin burgonya

Az ízélmény teljessé tételéhez kérje felszolgáló kollégáink segítségét az italválasztásban! 

Az est főszereplői...

A legenda
- a séfszakma egyik hazai klasszisa

Kalla Kálmán

Kalla Kálmán neve fogalom a hazai séfek körében. Mesterszakács, szakoktató és szakíró. Több hazai szálloda éttermét vezette, dolgozott Tokióban, majd a washingtoni Magyar Nagykövetség konyhafőnöke lett. A Gundel étterem nagy újjáéledésének legendás alakja.

A szakma elkötelezettje
- édesapja nyomdokain

Kalla Kálmán Richárd

Kalla Kálmán fia, a Terazza étterem tehetséges séfje. Az édesapja örökségét továbbvivő Richárd nemcsak a családi receptúrákat, hanem új ízeket is képvisel, miközben a vadgasztronómia imádója. Az est során mesterien komponált előételt, levest és főételt készít.

Konyhánk bástyája
- a szakma magas szintű művelője

Gumhert András

András, az Európafit executive chefje, a magyar konyha és a minőségi alapanyagok híve, aki a vendégek kulináris élményeiről gondoskodik csapatával. FitKitchen élménykonyhánkban csapatépítők és céges rendezvények alkalmával is tart jó hangulatú főzéseket.

Mesteri ízek
- amiért érdemes foglalni

A menü

Az est előételének kacsamájterrin érkezik almás körettel. Ezt követi egy igazán gazdag, ínycsiklandó szarvasgombás leves. A főétel a szarvasgerinc, amely a környék vadkincseinek egyik legfinomabb és legkülönlegesebb fogása, tökéletesre elkészítve.

Biztosítsa helyét Gasztroestünkön még ma

Irány a dátumválasztó, vagy kérje ajánlatunkat!

Dátumválasztó | Ajánlatkérés

Az ételek fantasztikusak és ehhez a kiszolgáló személyzet is egytől egyig udvarias, nem tolakodó de figyelmes. A választék óriási, nem volt olyan, ami középszerű lett volna..

H. Zsuzsanna - google vélemények

Kövessen minket!