Árak ellenőrzése
HU
Napsugár, szabadság, NYÁR! 22 350 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 18 560 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 19 720 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 24 695 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés

Napsugár, szabadság, NYÁR!
Merülj el az élményekben...

Vajon milyen 2021-es év vár ránk? Mikor fogadhatunk újra vendégeket? Hogy tervezzük ezt az időszakot? - számtalan kérdésünk van, és tán még soha nem volt ilyen megjósolhatatlan az Európafit helyzete, mint most. Azt viszont tudjuk, hogy nyár lesz! Azt is, hogy a programkínálatunk szuper, és a vendégszeretetünk határtalan. Azt is, hogy ahogy eddig is ha meglesz a lehetőség, idén is rengeteg elégedett Vendégünk mond igent a nálunk töltött nyaralásra. Így hát ajánljuk magunkat, remek előfoglalási kedvezménnyel készülünk, és ami ebben az időszakban elengedhetetlen, rugalmas foglalási és lemondási feltételekkel készülünk!

Kukta

Kukta

A főzés a közös időtöltésről, a jó ízekről, és a tartalmas beszélgetésekről szól. Akkor is, ha Sztárvendégek, és akkor is, ha a saját séfjeink a házigazdák. Kicsiket-nagyokat egyaránt várunk...
Kreatív

Kreatív

A digitális világban is fontos a hagyományaink ismerete, őrzése. Izgalmasan összeállított kézműves- és kreatív programjaink fejlesztik a finommotorikát, a gondolkodást, problémamegoldást, és az alkotás élményét kínálják.
Interaktív

Interaktív

Az egész családnak szóló beszélgetős programunkon szó esik a mesék szerepéről, önismeretről, asztrológiáról, egészséges ételekről, a digitális szülőségről, generációs szakadékról, s míg a szülők és a tinik beszélgetnek, a kicsik jól-létéről animátoraink gondoskodnak...
GameRoom

GameRoom

Esténként eljön a Gamer-ek ideje... Maxigázon tolhatják a legújabb brutál játékokat... Napközben a legtrendibb, de szolidabb PS 4 és és X-BOX játékokat lehet kipróbálni, de lesznek VR-, robotos- és szimulátoros játékok is.
Sport

Sport

Sportos játékok sorával készülünk, amelyek kint és bent egyaránt élvezhetőek. Mozgás, torna, kincskereső játékok, játékos programok garantálják, hogy éjszaka minden gyermek aludni fog, mint a bunda...
Programozás

Programozás

Az elmúlt időszak megmutatta, hogy a digitális világ nélkül elképzelhetetlen a gyerekeink élete is. Vadonatúj programozható játékainkkal a digitalizáció napos (azaz értelmes) oldalát szeretnénk megmutatni a gyerekeknek...

A következő lépésben az Ön által választott érkezési és utazási dátumok megadása után ellenőrizheti az aktuális árakat, vagy kérheti ajánlatunkat.

Programok kint-bent minden korosztály számára...

Az idei nyarat is különleges várakozás övezi, mindannyian nagyon vágyunk a szabadba, az önfeledt pihenésre, utazásra. Mi idén is itt leszünk, a fokozott higiénés előírások figyelembe vétele mellett a lehető legszigorúbb biztonsági intézkedéseket betartva várjuk Vendégeinket. Aki élményekre vágyik, jó helyen jár, különösen figyelünk arra, hogy minden korosztály: a különböző életkorú gyermekek és a szülők is ki tudjanak kapcsolódni, és a családi nyaralásról mindenki feltöltődve térjen haza.

Elhivatott animátorok segítik a szülőket és gyermekeket a nyár folyamán, egész napos programokat kínálva a vizes vetélkedőktől az esti minidisco-ig. Játszószobánk reggeltől estig nyitva áll, kreatív foglalkozásokkal, játékokkal várva az érdeklődőket. Tematikus programjaink mellett angol nyelvű foglalkozások, mini disco, táncoktatás, ping-pong, tollas, csocsó, petanque, szabaduló szoba, óriás társasok, darts, biliárd, és sok más foglalkozás várja az érdeklődőket... Jó idő esetén szabad téren, hűvösben vagy forróságban pedig bent, több helyszínen várjuk a gyerekeket.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Kukta programunkat idén is meghívott Sztárvendégekkel fűszerezzük, akik megfőzik kedvenc ételeiket, miközben jókat beszélgetünk, kóstolunk, együtt vagyunk. Idén újítunk is: azok számára, akik valóban gazdagítani szeretnék a főzési ismeretiket, séfjeink remek tippekkel, tudásanyaggal készülnek.
A program szervezése folyamatban van, a korábbi évekhez hasonlóan idén is számos közéleti személyiséget szeretnénk felvonultatni.

Interaktív programunk keretében szülő- és gyerektársakkal együtt beszélgethetünk hiteles szakemberekkel családi témákról, önismeretről, gyermeknevelésről, miközben jobban megértjük magunk és egymás motivációit...
A program szervezése folyamatban van, akikre számítani szeretnénk:

 • Ferenczy Júlia Heléna - Bothmer gimnasztika tanár, asztrológus,
 • Dr. Magyar Lóránt - Orvos, mentálhigiénés, NLP tréner,
 • Tóth Gábor - mentőtiszt,
 • Takács Ildikó - sminkmester,
 • Bajzáth Mária - meseterapeuta,
 • Dr Kádár Annamária - pszichológus, tréner,
 • Dr. Baracsi Katalin - internet szakjogász,
 • Wolher Veronika - dietetikus, egészségfejlesztő,
 • Bereczki Enikő - ifjúsági és generációs szakértő,
2 felnőtt, két 6.99 év alatti gyermek
kétlégterű családi apartszobában 266 800 Ft helyett
199 500 Ft-tól / család 4 éjszakára

Az árak tartalma:

 • szállás félpanzióval (bőséges büféreggelivel és -vacsorával)
 • elhelyezés családi apartszobában (külön hálószoba és nappali)
 • min. 2 éj esetén üdvözlőital
 • min. 4 éjszaka foglalása estén frissítő masszázzsal 20' kényeztetjük
 • Színes szállodai családi programok kicsiknek és nagyoknak
 • 15%-os kedvezmény az alapárból: a teljes tartózkodás a helyszínen fizetendő
 • gyermekek részére 6.99 éves korig szállás félpanzióval grátisz
Árak ellenőrzése / Foglalás
2 felnőtt, egy 6.99 év alatti gyermek
kétágyas szobában 239 200 Ft helyett
178 800 Ft-tól / család 4 éjszakára

Az árak tartalma:

 • szállás félpanzióval (bőséges büféreggelivel és -vacsorával)
 • min. 2 éj esetén üdvözlőital
 • min. 4 éjszaka foglalása estén frissítő masszázzsal 20' kényeztetjük
 • Színes szállodai családi programok kicsiknek és nagyoknak
 • 15% kedvezmény: most helyszíni fizetés mellett biztosítjuk a szobaárakból
 • gyermekek részére 6.99 éves korig szállás félpanzióval grátisz
  (kétágyas szobánk max. kapacitása: 2 felnőtt + 1 gyermek)
Árak ellenőrzése / Foglalás

Biztonságos utazás

Vendégeinket magas szintű higiénés készültséggel várjuk. Az intézkedések érintik mindazokat a szállodai részlegeket, amelyek a vendégekkel közvetlen kapcsolatban állnak, biztosítják a háttérben dolgozó munkatársak optimális munkakörülményeit, és mindazokat a technikai feltételeket, amik szükségesek a biztonságos üzemeléshez.

Tudjon meg többet

Küldetésünk

Mindent megteszünk azért, hogy idén nyáron is minden generáció megtalálja a számára ideális kikapcsolódást. Mindezt tesszük remek programkínálattal, gyönyörű kétágyas szobákkal, igényes wellness szolgáltatásokkal, és a kiváló konyhánkkal.

Felújított kétágyas szobák

2018-ban új arculatot kapott kétágyas szobáink pároknak, és egy kisgyermekkel érkező családoknak ideális helyszíne. Modern enteriőr, kiváló matracokkal a pihentető alvásért.

Árak ellenőrzése

Vadonatúj családi apartszobák

Idén felújított 38m2-es családi apartszobáinkat 2-3 gyermekes családoknak is ajánljuk. Hálótér franciaággyal vagy különálló ágyakkal és pótágyazható nappali rész áll a vendégek rendelkezésére.

Dátumválasztó

A következő lépésben az Ön által választott érkezési és utazási dátumok megadása után ellenőrizheti az aktuális árakat, vagy kérheti ajánlatunkat.

Múltidéző.... tavalyi meghívott vendégeink

Polyák Lilla

énekesnő

Dr. Magyar Lóránt

Orvos, mentálhigiénés, nemzetközi NLP tréner

Dr. Kádár Annamária

pszichológus, tréner

Náray Erika

énekesnő

Bereczki Enikő

ifjúsági és generációs szakértő

Vida Péter

színész-rendező

Takács Ildikó

sminkmester

Peller Anna és Lukács Miklós

az RTL Klub Reggeli c. műsorának házigazdái

Ferenczy Júlia Heléna

Waldorf pedagógus

Dr. Baracsi Katalin

internetjogász

Wolher Veronika

dietetikus, egészségfejlesztő

Bajzáth Mária

meseterapeuta

Tóth Gábor

mentőtiszt

Faragó András

színművész

Völgyesi Gabriella

énekesnő

Kövessen minket!