Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Vitalium Health & Beauty - gyógy-egészségmegőrző ajánlatok

Orvosi vizsgálattal egybekötött gyógyászati programok

Itt az idő, hogy tegyen az egészségéért! Elmondjuk, miért:
Színvonalas környezetben, a témában elvitathatatlanul nagy tapasztalattal rendelkező reumatológus szakorvosok gondoskodásával az Ön számára leginkább megfelelő kezelési program felállításával érjük el, hogy aktuális panaszára a legjobb gyógymódot nyújtsuk a Hévízi Tradicionális Gyógykúra szolgáltatásait felhasználva.
Vitalium Health & Beauty - gyógyászati és egészségmegőrző szolgáltatásai most elérhetőek a környéken élő nagyközönség számára is.

Az ambuláns kezeléseket igénybe vevő Vendégeink használhatják a szállodában található fürdő-és szaunavilágot, illetve a fitnesztermet (felár ellenében) is.

Amennyiben rendelkezik egészségpénztári kártyával, egyes kezelések és egyéb szolgáltatások elszámolhatók a kártya terhére.

Megnézem az árlistát

Unikális terápiás kezeléseink:

  • Repuls 9 900 Ft
    A repuls® pulzáló, nagy intenzitású hideg vörös fénnyel működő készülék, amely hőhatás nélkül mélyen behatol a szövetbe. Serkenti a test saját regeneráló képességét és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat az egész testben
  • Denevérpad 8 400 Ft
    Az eszköz számos degeneratív gerincelváltozás gyógyítását teszi lehetővé. Gerincpanaszok, deréktáji fájdalmak megszüntetésére, a gerinc és az izomzat nyújtására, gerincferdülés esetén az egyik leghatékonyabb megoldás

Kúraszerűen javallott kezelések:

  • 1 orvosi vizsgálat + 6 kezelés 62 900 Ft
  • 1 orvosi vizsgálat + 10 kezelés  99 900 Ft
  • 1 orvosi nyitó- és 1 záró vizsgálat + 20 kezelés  194 900 Ft
Orvosi vizsgálat és kontrollvizsgálat
Kezelési programját folyamatosan felügyeljük, a kezdő orvosi vizsgálat mellett mindig van lehetőség a kontrollvizsgálatra, ahol Vendégünk konzultálhat a kezelési folyamat során tapasztalatokról .

Kiváló kezekben

Gyógyászati kezeléseink orvosi vizsgálathoz kötöttek, amely alkalmával állapotfelmérés és anamnézis átbeszélése során a javallatok és ellenjavallatok figyelembe vételével személyre szabott kezelési terv és időbeosztás készül...


A hévízi gyógyiszap...
Ajánljuk az orvosi vizsgálattal egybekötött hévízi gyógyiszap alkalmazását 5 vagy 10 alkalommal, a megfelelő testtájakon alkalmazva. 

Hévízi iszap

A helyi közönségnek bizonyára nem kell bemutatni a hévízi iszap jótékony hatásait, fontosabb az, hogy a gyógykúra keretében az iszappakolás, és az iszapfürdő is megtalálható kínálatunkban. Kúraszerűen is alkalmazható!

Terápiás kezelések
Terápiás kínálatunk legismertebb elemei: speciális pakolások, elektroterápia, hidroterápia, mechanoterápia, ultrahang, súlyfürdő, iszapkezelések, rekreációs kezelések - a teljesség igénye nélkül.

Terápiás kezelések

Az Európafit minősített gyógyszálloda, terápiás kezelések széles választékával. A gyógykúrák mellett medical wellness ajánlatokkal is várjuk, ahol orvosilag ellenőrzött wellness program keretében a megelőzés áll a fókuszban.

Érdeklődjön kezeléseink iránt, és foglaljon időpontot Vitalium Health & Beauty Centrumunkba! Kérdéseire szakképzett kollégáink válaszolnak.

Ez is érdekelheti!

A Tradicionális gyógykúra elemei mellett wellness kényeztető masszázs és fürdőkezelések, valamint szépészeti kezelések is megtalálhatók kínálatunkban. 

Szépségkezelések | kényeztető wellness kezelések

Vitalium Health & Beauty pillanatok...

Érdeklődés és időpont foglalás:
Érdeklődési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: 0683501140 |vitalium@europafit.hu címen vagy az űrlap kitöltésével. Vitalium Health & Beauty kollégáink várják jelentkezését, teljes körűen informálják a kezelésekről, és a szabad időpontokról.

vagy Telefonálok

Kövessen minket!