Árak ellenőrzése
HU
Őszi szünet 25 415 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 20 720 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Vitalium Health & Beauty - gyógy-egészségmegőrző ajánlatok

Orvosi vizsgálattal egybekötött gyógyászati programok

Jelen időszak a legalkalmasabb arra, hogy tegyen az egészségéért! Elmondjuk, miért:
Színvonalas környezetben, a témában elvitathatatlanul nagy tapasztalattal rendelkező reumatológus szakorvosok gondoskodásával az Ön számára leginkább megfelelő kezelési program felállításával érjük el, hogy aktuális panaszára a legjobb gyógymódot nyújtsuk a Hévízi Tradicionális Gyógykúra szolgáltatásait felhasználva. Kezelési programjaink alkalmasak Covid-19 víruson átesett betegek speciális utókezelésére is.
A témában bővebben legfrissebb cikkünkben olvashat.

Vitalium Health & Beauty - gyógyászati és egészségmegőrző szolgáltatásai most elérhetőek a környéken élő nagyközönség számára is.

Amennyiben rendelkezik egészségpénztári kártyával, egyes kezelések és egyéb szolgáltatások elszámolhatók a kártya terhére.

Megnézem az árlistát

Unikális terápiás kezeléseink:

 • Repuls 7 600 Ft
  A repuls® pulzáló, nagy intenzitású hideg vörös fénnyel működő készülék, amely hőhatás nélkül mélyen behatol a szövetbe. Serkenti a test saját regeneráló képességét és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat az egész testben
 • Denevérpad 6 500 Ft
  Az eszköz számos degeneratív gerincelváltozás gyógyítását teszi lehetővé. Gerincpanaszok, deréktáji fájdalmak megszüntetésére, a gerinc és az izomzat nyújtására, gerincferdülés esetén az egyik leghatékonyabb megoldás
 • Krioszauna 5x + ovosi vizsgálat 32 450 Ft
  A hideg jótékony hatását felhasználva frissíti a szervezetet, mozgásba hozva annak öngyógyító mechanizmusait. Kedvezően hat a reumás betegségekre, enyhítve a fájdalmakat. Kitűnő módszer a különböző mozgásszervi zavarok, neurológiai megbetegedések, sérülés vagy műtét után. Hatásos egyes gyulladásos bőrbetegségek, valamint a cellulitisz kezelésében.

Kúraszerűen javallott kezelések - bevezető árakon:

 • 1 orvosi vizsgálat + 3 kezelés 24 900 Ft
 • 1 orvosi vizsgálat + 6 kezelés 39 900 Ft
 • 1 orvosi vizsgálat + 10 kezelés 59 900 Ft
 • 2 orvosi vizsgálat + 20 kezelés 119 900 Ft
Orvosi vizsgálat és kontrollvizsgálat
Kezelési programját folyamatosan felügyeljük, a kezdő orvosi vizsgálat mellett mindig van lehetőség a kontrollvizsgálatra, ahol Vendégünk konzultálhat a kezelési folyamat során tapasztalatakról .

Kiváló kezekben

Gyógyászati kezeléseink orvosi vizsgálathoz kötöttek, amely alkalmával állapotfelmérés és anamnézis átbeszélése során a javallatok és ellenjavallatok figyelembe vételével személyre szabott kezelési terv és időbeosztás készül...


A hévízi gyógyiszap...
Ajánljuk az orvosi vizsgálattal egybekötött hévízi gyógyiszap alkalmazását 5 vagy 10 alkalommal, a megfelelő testtájakon alkalmazva. 

Hévízi iszap

A helyi közönségnek bizonyára nem kell bemutatni a hévízi iszap jótékony hatásait, fontosabb az, hogy a gyógykúra keretében az iszappakolás, és az iszapfürdő is megtalálható kínálatunkban. Kúraszerűen is alkalmazható!

Terápiás kezelések
Terápiás kínálatunk legismertebb elemei: speciális pakolások, elektroterápia, hidroterápia, mechanoterápia, ultrahang, súlyfürdő, iszapkezelések, rekreációs kezelések - a teljesség igénye nélkül.

Terápiás kezelések

Az Európafit minősített gyógyszálloda, terápiás kezelések széles választékával. A gyógykúrák mellett medical wellness ajánlatokkal is várjuk, ahol orvosilag ellenőrzött wellness program keretében a megelőzés áll a fókuszban.

Érdeklődjön kezeléseink iránt, és foglaljon időpontot Vitalium Health & Beauty Centrumunkba! Kérdéseire szakképzett kollégáink válaszolnak.

Ez is érdekelheti!

A Tradicionális gyógykúra elemei mellett wellnes kényeztető masszázs és fürdőkezelések, valamint szépészeti kezelések is megtalálhatók kínálatunkban. 

Szépségkezelések | kényeztető wellness kezelések

Vitalium Health & Beauty pillanatok...

Újdonság!
A Covid-19 víruson átesett betegek közérzetének javítására, egészségük élénkítésére alternatívát nyújtunk a hévízi gyógykezelések segítségével, így megalkottuk a hévízi Hotel Európa Fit**** újdonságát, a Covid-19 utáni rehabilitációs ajánlatát...

Tovább olvasok

Érdeklődés és időpont foglalás:
Érdeklődési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: 0683501140 |vitalium@europafit.hu címen vagy az űrlap kitöltésével. Vitalium Health and Beauty kollégáink várják jelentkezését, teljes körűen informálják a kezelésekről, és a szabad időpontokról.

vagy Telefonálok

Kövessen minket!