Árak ellenőrzése
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 30 175 Ft-tól /fő/éj
Okos ajánlat 26 250 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Rehabilitáció

A Hotel Európa Fit****superior gyógy- wellness szálloda elkötelezett híve az egészségmegőrzésnek és a mozgásszervi panaszok kezelésének. Nyitás óta nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a hévízi gyógyvízre épülő kúra- és wellness szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük. 
Mind a Tradicionális Hévízi Kúra, mind minden eszközünk, és szakmaiságunk adott egy vadonatúj szolgáltatás bevezetésére, a rehabilitációra.

Új! Rehabilitáció

A mozgásszervi problémákat orvosló műtétek (legyen szó csípő- vagy térdprotézisről, valamint egyes gerincműtétekről) sikeressége nagyban függ a páciens preoperatív állapotától, valamint a műtét utáni rehabilitáció sikerességétől. A korábban megszokott életminőség visszaállítása érdekében pre- és posztoperatív rehabilitációt is kínálunk vendégeinknek, hatékonyan segítve a műtétre való felkészülést, illetve a műtét utáni felépülést. A terápiák teljes időtartama alatt holisztikus szemlélet alapján dolgozunk személyre szabott kezelési terv alapján.

Céljaink:

 • fájdalom enyhítése
 • mozgástartomány beszűkülésének elkerülése
 • erő és állóképesség fejlesztése
 • vázizomrendszer erősítése
 • mobilitás visszanyerése
 • életminőség javítása

A program alapelemei:

 • orvosi vizsgálat
 • rehabilitációs terv
 • rehabilitációs kondicionálás
 • gyógytorna
 • konzervatív kezelések
 • Tradicionális Hévízi Kúra

A rehabilitáció posztoperatív terminusában szakmailag fontos elkülöníteni a korai- illetve késői stádiumot, hiszen a megfelelő kezelés kiválasztásában ez döntő szerepet játszik. A rehabilitáció ütemét és a gyógyulási időt nagyban befolyásolja az elvégzett műtéti technika, a páciens életkora és a műtétet megelőző általános erőnléte. Fontos, hogy a mozgatás – vagyis a páciens részéről passzív gyógytorna – minél hamarabb megkezdődjön, hogy a mozgástartomány beszűkülése elkerülhető legyen.

A rehabilitáció korai szakaszában elsősorban a fizioterápiára összpontosítunk, ezzel javítva a mobilitást, elősegítve a sebgyógyulást, és fokozva a végtagok vérkeringését. A CPM gépünk segítségével a műtét után azonnal megkezdődhet a funkcionális kezelés, ahol a géppel végzett mozdulatok előkészítik a műtött végtagot az erősítő fizioterápiára. BEMER mágneses kezelésünkkel hatékonyan enyhíthetjük a fájdalmat és felgyorsíthatjuk a sebgyógyulást. A korai szakaszban kiemelt figyelmet fordítunk a sebgyógyulásra és sebkezelésre, rendszeres orvosi felügyelet mellett.

A terápia későbbi szakaszában elindul a rehabilitációs kondicionálás, ahol javítjuk a páciens erőnlétét, izomerejét, gyorsaságát és állóképességét. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá az ízületi mobilitásra, az egyensúlyra és a koordináció fejlesztésére.

A sebgyógyulást követően a hévízi gyógyvíz és a Tradicionális Hévízi Kúra egyéb elemei is aktívan bevonhatók a rehabilitációba.

Amiért érdemes nálunk gyógyulnia:

 • kiváló szállodai szolgáltatások
 • szakképzett személyzet
 • személyre szabott rehabilitációs program
 • teljes körű felszereltség
 • magánorvosi szolgáltatások
 • vendégközpontú szemlélet

Rehabilitációs ajánlatunk tartalma:

 • min. 14 éj szállás félpanzióval – bőséges vitál büféreggelivel és – vacsorával, magyaros és nemzetközi ételekkel, diétás- és ínyencválasztékkal
 • üdvözlőital
 • félpanzió áráért szinte teljes panzió délben ízletes hazai leves 12:00-14:00 óra között kivétel érkezés és távozás napján (2024.12.21-ig, kivéve: 2024.06.16-08.25.)
 • fürdőköpeny-használat
 • sebgyógyulás esetén wellness részleg használat
 • 14 éjszakától ingyenes mélygarázs használat

Rehabilitációs program potenciális tartalma:

 • kezdő állapotfelmérő szakorvosi vizsgálat, kontrollvizsgálat és záróvizsgálat reumatológus/rehabilitációs szakorvos által
 • állapotfelmérés gyógytornász által
 • 10× egyénre szabott prémium rehabilitációs speciális gyógytorna (40 perc) izomnyújtás célzattal, manuális technikákkal gazdagítva
 • 10× rehabilitációs kondicionálás (30 perc): izomerősítő mozgásterápia száraz és gyógyvizes (sebgyógyulás esetén) környezetben
 • 12× Bemer mágnesterápiás kezelés többek között a fájdalom csillapítására és a heggyógyulás elősegítésére
 • CPM gép napi használata a páciens saját szobájában gyógytornász felügyelete mellett
 • további gyógyászati kezeléscsomag 10× kezeléssel a szakorvos javaslata alapján a vendég állapotát figyelembe véve

Ajánlatunk végleges tartalma függ az operáció fajtájától, a páciens egészségügyi állapotától, melyet előzetes írásos állapotfelmérő- és telefonos egyeztetés során véglegesítünk. Amennyiben van lehetőség a konzultációba az operációt végző orvost bevonni, úgy a kezelési programot szívesen szabjuk az ő útmutatásaihoz és javallataihoz.

Gyógyászati kezeléscsomag keretében foglalható:

iszappakolás, speciális ízületi pakolások (kén, ritex), hydroxeur (speciális vízalatti masszázs), szénsavfürdő, elektromos kádfürdő, vízalatti sugármasszázs, gyógymasszázs (20 perc), súlyfürdő (speciális hévízi kezelés), interferencia, tens, galvánáram terápia, ultrahang terápia, diadynamic, iontophoresis, ingeráram, váltófürdő, négyrekeszes galvánfürdő, infravörös fénykezelés, inhalálás (gyógynövénnyel, antibiotikummal, sóval), mágnesterápia, oxigénkezelés, ásványfürdő, gyógynövényes és elixír fürdő, denevérpad kezelés, Repuls. nyirokmasszázs.

Fontos kiegészítő információk a csomag igénybevételéhez:

A műtétet követő 0-4. hetet érintő időszak foglalása esetén (a varratszedést és sebgyógyulást megelőző időszakban,)előzetes állapotfelmérő kérdőív kitöltése szükséges, igény esetén telefonos egyeztetés, melynek függvényében további költségek merülhetnek fel.
Kérjük, hogy hozza magával az általános egészségi állapotával és a műtéttel kapcsolatos egészségügyi dokumentációit!
Szállodánkban kontinens, terhelésstabil és mentálisan egészséges vendégek fogadását tudjuk biztosítani. Rohamokkal járó betegségben, súlyos szív- és veseelégtelenségben szenvedő vendégek ellátására szállodánkban nincsen lehetőség.
Az ajánlat 1 fő részére tartalmazza a rehabilitációs szolgáltatásokat, amennyiben páciensünk kísérővel érkezik, úgy kísérő szobaárat tudunk biztosítani.

Feláras szolgáltatások: (előzetes egyeztetés szükséges)

 • szobaszerviz
 • teljes panzió
 • 0-24 órás vagy időszakos egészségügyi felügyelet biztosítása
 • idegen nyelvű betegdokumentáció
 • orvosi lelet szakfordítása
 • home office csomag (rehabilitáció során végzett szobai munkavégzés támogatása)

Bővebb információért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

sales@europafit.hu | +36 83 501 149

A rehabilitációs kezelések kiegészítéseként pácienseink számára elérhetők Egészségközpontunk különféle szakorvosi szolgáltatásai is. Így egy időben, egy helyen fordíthatnak teljeskörű figyelmet az egészségükre.

Vitalium Medical Centre – Egészségközpont

Exkluzív környezetben, kibővült orvosi szolgáltatásokkal, ultrahang-diagnosztikával vérvételi központtal és egynapos sebészeti műtővel kínál teljes körű szolgáltatást az egészségükért aktívan tenni vágyó vendégek számára. Az Egészségközpont szolgáltatásai elsősorban a nyugati orvoslás szempontjait követik, nyitottsággal a komplementer medicina irányába. A középpontban minden esetben a páciens áll. A szakmailag felkészült és empatikus orvosi gárda legfőbb vezérelve az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése.
Szolgáltatások: ájurvéda, belgyógyászat, bőrgyógyászat, diabetológia, dietetika, egynapos sebészet, endokrinológia, fogászat, Fotona orvosi lézerrel végzett arc- és testesztétikai, valamint nőgyógyászati, és gégészeti kezelések, HPV szűrés, fül-orr-gégészet, kardiológia, laborvizsgálatok, nőgyógyászat, nőgyógyászati egynapos sebészet, ortopédia, PRP-kezelés, pszichológia, reumatológia, sebészet, ultrahang- diagnosztika.

Szakrendeléseink folyamatosan bővülnek!

Szobafoglalás:
+3683501149

Foglalja le még ma exkluzív pihenését!

ÉRKEZÉS

27

Március

TÁVOZÁS

27

Március

Ismét elnyertük a Hévízi Tradicionális Kúra tanúsító oklevelet

A Hévízi Tradicionális Kúra minősítést 2015-ben hozta létre Hévíz városa azzal a céllal, hogy...

Tovább a hírhez
Lepje meg szeretteit a legfontosabbal:
pihenéssel, nyugalommal és felfrissüléssel!

Ajándékozzon pihenést a hévízi Hotel Európa Fit****superior-ba ajándékutalvány formájában. Vásárolhat tetszőleges összegre szóló utalványt, vagy válasszon az alábbiakban látható exkluzív ajánlataink közül...

Személyre szabott utalványt szeretne? Kérje kollégáink segítségét! Írja meg nekünk elképzelését!

További információ: +36 83/501-149

Hotel Európa Fit★★★★superior kiemelt ajánlatai

Senior 60+ ajánlat

Tartalmas pihenés orvosi konzultációval, egészségpénztári elszámolhatósággal, egészségmegőrző kezelésekkel 60+ vendégeink számára. Legjobb ár-érték arány! 

2023.01.02 - 2024.12.22.
min. 3 éj

30 175 Ft-tól
/fő/éj

Egészségmegőrző napok

Egészségmegőrző ajánlat a Hévízi Tradicionális Kúra elemeivel, szakorvos által felírt 5 kezeléssel, orvosi konzultációval, egészségpénztári elszámolhatósággal!

2023.01.02 - 2024.12.22.
min. 5 éj

35 470 Ft-tól
/fő/éj

Tervezze velünk családi nyaralását!

Akár 15% előrefizetési kedvezmény, törzsvendég regisztráció esetén azonnali 5% extra kedvezmény, gyerekeknek 4.99 éves korig grátisz, gyönyörű családi szobák, üdvözlőital, min. 4 éj = további 5% kedvezmény, min. 5 éj = masszázs (20').

Figyelem, Okos áraink visszatérnek! Foglaljon 30% kedvezménnyel az őszi-téli időszakra!

Foglalja le még ma exkluzív pihenését!

ÉRKEZÉS

27

Március

TÁVOZÁS

27

Március

Ismét elnyertük a Hévízi Tradicionális Kúra tanúsító oklevelet

A Hévízi Tradicionális Kúra minősítést 2015-ben hozta létre Hévíz városa azzal a céllal, hogy...

Tovább a hírhez
5+1 Tipp, amiről érdemes tájékozódni foglalás előtt, ha gyermekkel utazik

Nagyon sok wellness szálloda mondja magáról, hogy gyermek- illetve családbarát. Kisgyermekkel,...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!