Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Egészségpénztári kisokos 

A hévízi Hotel Európa Fit****superior is színesíti az Egészségpénztári szolgáltatók palettáját. Nyitás óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a minden korosztály számára megteremtsük a gyógyulás és a jóllét feltételeit. A hagyományos gyógyászati és szépészeti kezelések mellett magas színvonalú nőgyógyászati intimlézer, horkolást megszüntető, illetve bőrgyógyászati lézerkezelések lehetőségével várjuk Vendégeinket.

Hévízi Tradicionális Kúra 

Hévíz városa 2015 nyarán a Hévízi-tó gyógyhatására alapozott terápiák akkreditálása érdekében saját védjegyet hozott létre.
A Hévízi Tradicionális Kúra Hungarikum, alapja a hévízi gyógyvíz, amely gazdag ásványianyag-tartalmának köszönhetően különösen hatékony mozgásszervi megbetegedések kezelésében.
A kúrával kapcsolatos minősítési oklevelet szállodánk is megkapta, hisz a tradicionális gyógymódok technikai és személyzeti hátterével is rendelkezünk, melynek koordinálása Dr. Moll Veronika reumatológus főorvosasszony egyik fő feladata.

Medical wellness 

A folyamatos fejlesztés jegyében új köntösbe öltöztettük kúratermékünket és bevezettük a medical wellness ajánlatainkat.
A medical wellness tradicionálisan az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel. Tulajdonképpen, orvos által ellenőrzött wellness program, amely a hagyományos gyógymódtól abban is eltér, hogy esetében mindig az egyén áll a központban, valamint a prevenció meghatározó jellegű.

A következő, szállodánkban található, gyógyító és medical wellness kezelések számolhatók el egészségpénztári számlájára:

Böngésszen aktuális gyógyajánlataink között, ahol a kiajánlott kezelések mindegyike elszámolható.

Vitalium Laser Centre 

A gyógyászat és a szépségápolás mellett a Vitalium Laser Centre is fontos szerepet játszik az Európa Fit életében. Magyarországon egyedüli szállodaként azzal a céllal indította el a többfunkciós lézerközpontot, hogy

melyek szintén elszámolhatók Egészségpénztári számlájára. 

Bővebb információ: laser@europafit.hu vagy a +36 83 501-190-es telefonszámon.

Szerződött egészségpénztári partnereink

Fizetési és számlázási tudnivalók

A fizetés módja lehet készpénzzel vagy egészségpénztári kártyával is. 
Számlázási hasznos információk: a számlát a pénztár nevére kell kiállítani, a tag nevét és a pénztári azonosítóját szerepeltetni kell a számlán. 

További információ: sales@europafit.hu vagy a +36 83 501-149-es telefonszámon.

Kövessen minket!