HU
DE RU EN

Szolgáltatásaink

Synlab laborvizsgálatok

Synlab laborvizsgálatok

Synlab kiemelt vérvételi hely és diagnosztikai központ működik Egészségközpontunkban.

dr. Kiss Mihályné Piro
egészségügyi szakdolgozó
Vérvétel, minta átvétel: Kedd, csütörtök: 7:00-10:00

A SYNLAB közvetítő partnereként egyedülálló lehetőséget biztosítunk a diagnosztika és laborvizsgálatok terén. A SYNLAB professzionális háttere, országos lefedettsége garancia vendégeink számára, hogy a legpontosabb eredményeket kapják. Kémiai, immunológiai, mikrobiológiai, molekuláris diagnosztikai és genetikai vizsgálataink akár beutaló és hosszú várakozás nélkül is igényelhetők.

Orvosi beutaló nélkül, sorban állás és várakozás nélkül, előzetes időpont egyeztetés alapján, kellemes környezetben, gyors és kényelmes eredmény hozzáféréssel várják egészségügyi szakembereink. Vérvétel 7 éves kortól.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a leletek magyar nyelven készülnek. A leleteket e-mailben továbbítjuk, melyhez érvényes e-mail címre van szükség. A leletek továbbá elérhetőek a páciens EESZT nyilvántartó oldalán, melyhez a háziorvosnak és a kezelőorvosoknak is hozzáférése van. Angol nyelvű lelet igénylése felár ellenében biztosított, a leletkiadási idő ez esetben hosszabbodhat.

Népszerű csomagajánlatok

Amennyiben vizsgálatát Ön szeretné összeállítani, válasszon rendelkezésre álló árlistánkból.
Ez esetben a mintavétel költsége: 3.500 Ft felszámolásra kerül.

Kérjük, hogy a vizsgálatokra vonatkozó előírásokat a pontos, megbízható eredmény érdekében mindig tartsák be! A vérvétel minden esetben éhgyomorra történjen, megfelelő mennyiségű (kb. 0,5 liter) folyadék bevitelét követően, mely elsősorban víz legyen. Kávé, tea illetve cukros italok fogyasztását vérvétel előtt kérjük, kerüljék.

Időpontkérés

Vitalium Medical Centre: +36 83 501 140 vagy vitalium@europafit.hu

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Időpontfoglalás