Árak ellenőrzése
HU
DE RU EN
Szezonális akció 24 570 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 31 935 Ft-tól /fő/éj
Március 15. 28 860 Ft-tól /fő/éj
Pandémia utáni rehabilitáció 33 849 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Úszás-kerékpározás-futás | Vendégünk volt Kuttor Csaba

Úszás-kerékpározás-futás | Vendégünk volt Kuttor Csaba

2021. 04. 26.


Küldetésünk, hogy a hévízi kezelések jótékony hatását megismertessük azokkal az amatőr sportolókkal, akik hosszú távon szeretnék megőrizni az aktivitáshoz szükséges egészséges izomzatukat. 

Küldetésünk, hogy a hévízi kezelések jótékony hatását megismertessük azokkal az amatőr sportolókkal, akik hosszú távon szeretnénk megőrizni az aktivitáshoz szükséges egészséges izomzatukat.

Mivel a legnépszerűbb tömegsportok közé tartozik a futás, a kerékpározás, vagy akár a triatlon, a háromszoros olimpikon triatlonistát, Kuttor Csabát, láttuk vendégül, aki szívesen vette megkeresésünket és örömmel vállalta, hogy közelebbről is megismerje szállodánk szolgáltatásait és a triatlonosok szemével nézze meg a város és a környék adta lehetőségeket. 

Mi köze van a triatlonnak az Európafithez?

A válasz egyszerű, mégis összetett, akárcsak maga a triatlon.
A triatlon három alapvető mozgásformája az úszás, a kerékpározás, és a futás. Olyan sportok egyvelege, melyek nem csak a profi sportolók, hanem a hétköznapi emberek életében is kulcsfontosságú szerepet töltenek be, illetve az aktív, egészséges életmódhoz elengedhetetlenek.

Nem hiába sorolják az egészségsportok közé, hiszen folyamatos gyakorlásuk hatására az izmok fejlesztésén kívül számos pozitív élettani hatásuk van. Többek között karban tartják a szív- és vérkeringési rendszert, javítják a tüdő oxigénfelvételi képességét, illetve a mozgás közben felszabaduló hormonok fokozzák a boldogság érzetet.

Wellness szállodaként évről-évre egyre nagyobb figyelmet szentelünk az aktív, egészséges életmódot folytatókra. Medical wellness ajánlataink fő szempontja a prevenció, az egészségmegőrzés és a rehabilitáció.
Sok esetben tapasztaljuk, hogy Vendégeink több alkalommal érdeklődnek rehabilitációs ajánlatainkról. Míg az egészség megszerzése és megőrzése kemény munka árán érhető el, annak ellenére elég egy rossz mozdulat, egy baleset vagy a nemtörődömség, és ismét küzdhetünk az optimális egészségi állapot eléréséért.

A fent említett sportok, noha a legalapvetőbbnek tűnnek, rengeteg veszélyt rejtenek magukban.
Ezen sportok veszélyeinek ismerőjét, Kuttor Csabát kértük meg, hogy véleményezze szolgáltatásainkat, mindezt természetesen egy kúra keretén belül.

Triatlonos pályafutás

Az 1975-ös születésű Kuttor Csaba mindösszesen 15 éves volt, amikor megkezdte triatlonos pályafutását, de már 16 éves korától fogva a válogatott tagja volt. 2013-ig versenyzett nemzetközi szinten és az ITU (International Triathlon Union) által szervezett versenyein.
Karrierje során részt vett az sydney-i, az athéni és a pekingi olimpián, de volt már aquathlon VB ezüstérmes, EB váltó bronzérmes, világkupa bronzérmes is.
Ezek mellett Ironman 70.3-as futamokon is indult, többször kvalifikált a VB-re, és mai napig a legjobb magyar eredményt elérve 15. volt Clearwaterben 2010-ben.

Sportolói pályafutása mellett megszerezte triatlon szakedzői végzettségét, melynek köszönhetően 2002-ben megalapította a Buda-Cash Team Kaposvár SC-t (ma már Team Újbuda SE), melybe a kor legjobb triatlonosai tartoztak. Csaba a mai napig nem hagyta fel edzői karrierjét, szárnyai alatt rengeteg sikeres sportolót nevelt, köztük Dudás Eszter, ifjúsági olimpiai bajnokot.
A klub tagjainak száma ma már több, mint 100 főre duzzadt, 3 edzőtársával nevelik az utánpótlást.

Nem először Hévízen

Csaba nem először jár Hévízen, ezelőtt 25 évvel már volt szerencséje felfedezni a várost és környékét, akkor azonban csak a sportolási lehetőségeket kutatta.

Anno minden érdeklődése az élsport felé irányult, melynek köszönhetően most egy teljesen új világot mutathattunk be Csabának, melynek központja szállodánk Vitalium Health & Beauty részlege volt.

Orvosi konzultáció és diagnózis

A szállodánkban található kúraszerű, terápiás jellegű kezeléseket minden esetben egy orvosi konzultáció előzi meg.
Ezt a lépést ez alkalommal sem hagytuk ki! Csabának lehetősége volt megismerkedni szállodánk főorvosával, Dr. Moll Veronikával. A vizsgálat nem csak Csabának, de főorvosunknak is érdekesnek ígérkezett, hiszen a gyógykezeléses Vendégeink körében, valljuk be, nem sok élsportoló fordult meg.

A foglalkozási ártalmakon kívül -ahogy Csaba fogalmazott- olyan sérülések is a felszínre bukkantak, amelyek az általa kedvelt sportok versenyszerű alkalmazásából adódtak.
A folytonos féloldalas úszás, illetve a kerékpározás okozta Csaba atlasz csigolyájának elmozdulását, mely akár egy óvatlan mozdulat során borzasztó fájdalmat okoz a sportolónak, ez a fájdalom pedig végig sugároz a gerince mentén egészen a derekáig.
Az úszás, a kerékpározás és a futás pedig együttesen hatott ki Csaba testére, mely sok helyen mutatta az izomzat túlterheltségét, így Dr. Moll Veronika első tanácsa mindenképpen a többszöri pihenőnap beiktatása, a rendszeres nyújtás, esetleg egy relaxációs sport alkalmazása volt.

Kúra a sport "mellékhatásaira"

Csaba panaszai jogosak voltak, a helyi panaszoknál (nyak és derék) doktornőnk megtalálta az elváltozásokat, melyek mind a sport „mellékhatásai”.
A futás közben érzett vibráció, a kerékpározás miatt folyamatos rossz testtartás, és a féloldalas úszás kivált egyfajta túlterhelést.
Szerencsére Csaba biztos kezekben volt, így tünetei enyhítésére főorvosasszonyunk egy mini-kúrát állított fel.

A csigolyák nyújtására és a rossz testtartás korrigálására a súlyfürdő volt a javallat. A súlyfürdő egy olyan víz alatti kezelés, aminek célja, hogy a gerinc csigolyáit egymástól eltávolítsa, a gerincoszlopot megnyújtsa. A nyújtás hatására lehetővé válik a porckorongok eredeti, egészséges állapotának visszaállítása. A kezelés teljesen fájdalommentes, mivel a víz felhajtó ereje ellazult állapotba hozza a testet és nagyon kíméletesen nyújtják a súlyok a gerincet.
Az izmok lazítása, salaktalanítása érdekében a kúra második állomása a sportmasszázs volt. A masszázs főként az aktív, sporttal gazdag életmódot folytatóknak nyújt segítséget ezen életstílus fenntartásában, az esetleges sérülések utáni regenerációban, vagy azok elkerülésében. Segít fellazítani a letapadt, merev izmokat, csökkenti az izomgörcsöket, illetve nyugtató hatása van.
A lazító, öngyógyító kezelések koronázatlan királyát sem hagyhattuk ki a kezelés-sorozatból, amely nem más, mint a Yumeiho masszázs. A Yumeiho egy távol-keleti alternatív masszázs, elsődleges célja a vázszerkezeti egyensúly és szimmetria visszaállítása, valamint az akupunktúrás pontokon keresztül stimulálja a belső szervek öngyógyító folyamatait.

A hévízi kezelések 100%-os hatékonyságáért zárásképpen pedig a gyógyvízben mártózást tanácsolta doktornőnk Csabának, mely minden terápia tökéletes kiegészítője.Cél a megelőzés, fájdalom csökkentés és mentális jólét

A terápiás kúrák célja nem csak a sérülések, fájdalmak enyhítése vagy megelőzése, hanem a mentális jólét megteremtése. A testi-lelki egészség egyensúlyban tartás nem is olyan egyszerű dolog, mint ahogy azt sokan gondoljuk, azonban ez az a balansz, ami az életünk minden területére hatással van.

Csabánál néha az arányok felborulnak, több időt szán a trenírozásra, a versenyekre, és kevesebbet a pihenőnapokra valamint az olyan mozgásformákra, amelyek nem csak a testet, de az elmét is edzik.
Hobbinak is a triatlon sportágait tekinti, így szerettünk volna mutatni neki egy teljesen más mozgásformát, melyet akár otthon is gyakorolhat.

A Tai-chi a chi zavartalan áramlására épül, melynek stresszoldó hatása kiemelkedően jó. Segíti a test helyes tartását és lazítását, a koordináció javítását, a koncentráció fenntartását, valamint szabad utat nyit az energiának.

A szeánsz után bizton állíthatjuk, hogy nem ez lesz Csaba második legkedveltebb sportja, azonban azt ő is megállapította, hogy akárcsak egy fél órára, de teljesen kikapcsolódott a gyakorlatok alatt.

Kíváncsi hogyan élte meg Csaba a többi kezelést, és milyennek látta sportolói szemmel a környék adottságait az úszás, bringa és futás szempontjából? Folytatjuk!

Tovább olvasok!

A triatlon mellett a ma népszerű terepakadályfutásra is fókuszáltunk, így a sportág ismert alakját, Kövesi Gábor sportrehabilitációs trénert és volt Spartan nagykövetet is vendégül láttuk. Olvassák el tapasztalatait!További híreink

Év szállása díjak 2021

Idén is kiosztották az Év szállása fődíjat, ezúton gratulálunk a nyertesnek, a Hotel Európa...

Tovább a hírhez
Biztonsági Covid-19 intézkedések

Továbbra is a megszokott magas szintű higiéniás intézkedések mellett tölthetik pihenésüket a...

Tovább a hírhez
Töretlen színvonal, maximális biztonság | TÜV Rheinland Kft.

A Hotel Európa Fit****superior működését 2007 óta vizsgálja és tanúsítja a TÜV Rheinland Kft....

Tovább a hírhez
4.9/5
235 értékelés
Tisztaság
99%
Kényelem
97%
Személyzet
98%
Ár-érték
94%
Szoba
97%
Étterem
96%
Elhelyezkedés
99%
Megközelíthetőség
99%

Ezért szeretnek vendégeink

“Végtelenül kedves személyzet, a szoba maximálisan tiszta és felszerelt. Minden adott volt a tökéletes pihenéshez. Ott hagytunk egy személyes tárgyat a szobában, amikor jeleztem, a recepción mindent megtettek, hogy megkeressék. Hálás vagyok a segítőkészségért.”

2021. december 14.

“Nagyon jól éreztük magunkat, kedves alkalmazottak, szép szoba és finom ételek! Apartroom-ot béreltünk..szép tiszta, tágas volt..ár -érték arányban nekünk eddig ez a top Magyarországon...a Siófok Azur csalódás volt ehhez képest...”

2022. január 05.

“Visszatérő vendégek vagyunk.Nagyra értékeljük a szálloda dolgozóinak segítőkészségét, az udvariasságot,a finom ételeket. Karácsonykor a pazar éttermi kínálaton kívül még ajándékkal is kedveskedtek. Az odalátogató turisták sajnos nem minden esetben járulnak hozzá a pihenni vágyók teljes nyugalmához.Gondolok itt a termál medencében való hangoskodásra,amelyet talán néhány felirat kihelyezésével mérsékelni lehetne. A legtöbb élményünk pozitív volt. Köszönjük.”

2021. december 27.

“Minden kiváló, az éttermi szolgáltatás magasan viszi a hotellel kapcsolatos elégedettségünk. Az menü kiváló, a felszolgálás osztályon felüli, a kollégáik nagyon kedvesek, figyelmesek. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ A wellness részleg szuper mint mindig, kicsit hiányoltam a szauna felöntéseket. Remélem majd visszatér ez a szép hagyomány! A személyzet minden területen kedves figyelmes, udvarias. Az egyetlen negatívum a Vitalium Health gyógyászati központ. 4 különböző masszázson is resztvettünk, ebből három értékelhetetlen volt, mind a masszázs szolgáltatás, mind az emberi hozzáállás. Sajnos korábbi években is ezt tapasztaltuk.”

2021. december 28.

“A fenti értékelés csak a szállodára vonatkozik, nem látok wellness kérdéseket. A wellness is nagyon jó, régóta igénybe vesszük. Minden megvan egy helyen, viszont a gyógyvíz összetétele korábban ki volt függesztve a gyógymedence mellett. Most már nem látjuk. (vagy nem jó helyen keressük) Több tájékoztatást szívesen látnék, pl. szobai szórólapon, mert egyes vendégek bizony néha megfeledkeznek a kulturált viselkedésről. Fura, hogy a fenti natúr szauna (ezt vesszük igénybe) átlátszó ajtó, ablak mögött van, a lenti textiles (?) szauna pedig jobban szeparált. Egyértelművé kellene tenni, hogy a textiles szaunában szabad(?) natúr szaunázni, de a natúr szaunában nem szabad "textil szaunázni".”

2022. január 03.

“Korrekt foglalási lehetőségek, precíz, megbízható ügyintézés. Csodálatos kezelések és wellness, pazar éttermi választék, ínycsiklandozó ételek, előzékeny, udvarias személyzet! Köszönjük!”

2021. október 31.

“Minden tökéletes volt, mint mindig!”

2021. december 01.

“Nagyon jó a konyhájuk!!”

2021. december 28.

“Minden nagyon jo volt, Szoba nagyon tiszta volt, étel is finom volt.”

2022. január 09.

“Udvarias segítőkész személyzet, tisztaság mindenhol, kitűnő konyha, nagyon jó elhelyezkedés.”

2021. december 06.

“Fantasztikus jo hely....es a konyha tokeletes”

2022. január 11.

“Minden jó volt a szoba valóban olyan mint a képeken és párommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész és kedves volt az ételek ízletesek és választékosak. Wellness részlegben a nagyobb medence lehetne 2-3 fokkal melegebb :) A karácsonyi dekorációért külön elismerés nagyon ízléses és igényes volt.”

2021. december 29.

“Visszatérünk”

2022. január 09.

“Imádtunk minden ott töltött percet, nagyon szépen felújitott szobák, kiemelkedően kedves személyzet, szuper ételek.”

2022. január 10.

“Nem véletlenül jöttünk vissza ötödjére ! Jövő nyáron találkozunk !”

2021. november 03.

“Nagyon jól éreztük magunkat, visszatérünk !”

2021. december 30.

“Az 5.0-ás értékelésből is kiemelendő a séf átlagon felüli hozzáértése és hozzáállása a táplálék-intoleranciával érkező vendégek ellátásában, amely még a csúcsra járatott hosszú hétvégén is teljeskörű volt. Amin változtatnék: a kávézó nyitvatartása, pontosabban nyitása, mert 10-ig, illetve 11-ig várni egy jó reggeli kávéra, elég hosszú idő (az étteremben hozzáférhető kávé sem az ízt, sem a kávézás élményét nem váltja ki:-)”

2021. november 08.

“A Hotel Európa Fit rövid időn belül a kedvencemmé vált, kiváltotta az előzőleg általam legjobban kedvelt szállodát. Biztos, hogy rendszeresen visszatérő vendég leszek. A legnagyobb vonzereje - minden más kifogástalan szolgáltatása mellett -, a kimagaslóan figyelmes személyzet.”

2021. december 07.

“Egy hosszú hétvégét töltöttünk el férjemmel kettesben a szállodában. Tapasztalatunk alapján a szálloda nem 4 csillagos, hanem inkább 5 csillagos színvonalat képvisel. TIsztaság makulátlan, az összes dolgozó udvarias, előre köszön a vendégeknek, a bárban dolgozó kolléga is nagyon udvarias, a chef ételei teljesen elvarázsoltak minket, az ételek nagyon jó minőségűek, frissek, választékosak. A szobák teljesen felújítottak, a wellness részleg szuper, minden igényt kielégít. Voltunk már több helyen, de ez a szálloda nálunk a TOP 2-ben benne van. Annyit üzenek a szauna mesternek, hogy legközelebb legyen illó olaja. Bár a következő alkalommal remélem mi sem hagyjuk itthon. :) Jövőre biztosan visszatérünk! Györgyi és Hugó Budakesziről”

2021. december 16.

“Nagy elismerésem a Séfnek. Sok marha pörköltet ettem már, de olyan marha-pofa pörköltet még nem. Egyszerüen zseniális volt.”

2021. december 02.

“Szilveszterrel kapcsolatban lenne észrevételem. A műsor fergeteges volt, de nagy csalódás volt számunkra, hogy állva kellett végig nézni ( élvezni) !!! Hosszú évek óta Önöknél szilveszterezünk, eddig kényelmesen vacsora után ülve csodálhattuk a műsort. Szeretnénk még megjegyezni, hogy díszítés nagyon tetszett! Az ételek nagyon finomak voltak. Ha megenged még egy észrevételt (ez már lehet, hogy már túlzás megjegyzés) érkezéskor a szobánkban személyre szóló üdvözlő kártyát kaptunk, ami igen jól esett! Nagy tisztelettel: Ulrik György és felesége, valamint Dr. Kőrösi Géza és felesége”

2022. január 08.

“Első alkalommal voltunk a szálloda vendégei. A tapasztalataink nagyon jók voltak az eltöltött 4 éjszaka során. A szoba tisztasága, felszereltsége is rendben volt. Az ételek mind minőségileg, mind választék szempontjából is nagyon rendben voltak, nagyon ízletesek voltak. Sajnos azonban a diák felszolgálók nem mindig figyeltek a használt teritékek leszedésére. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Nem utoljára jártunk Önöknél.”

2022. január 19.

“Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen!”

2021. november 01.

“CSodálatos egy hetet töltöttünk a Hotel Europában.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.Ettől jobbat nem is tudunk elképzelni.Úgy megyünk Önökhöz,mintha haza mennénk.Aminek különösen örültünk,hogy az emeleti gőzszaunát bekapcsolták,mivel a földszinti elromlott. A szobánk nagyon kényelmes,és ragyogó tisztaság van. Segítőkész kedves személyzet,minden dolgozójuk. Az étteremben bőséges a választék,és nagyon finomak. Gratulálok Önöknek,hogy ilyen csodálatos hotelt működtetnek. Sajnos ez nem mondható el minden welness hotelra. Húsvétra ,ha semmi nem jön közbe,ott vagyunk. Nagyon jó egészséget kívánunk Önöknek.”

2022. január 18.

“Kilátással a tetôre? Lehet hogy Minden szoba foglalt volt? A szakácsok és AZ éttermi személyzet 10 pontos! ”

2021. december 08.

“Ebbe a szállodába 15 éve minden évben eltőltöttem 8 napot és azt tapasztaltam, hogy évről - évre emelik a színvonalat színe mindenterületen. Aki pihenni és gyogyúlni akar annak feltétlen ajánlom, de aki pár napos kikapcsolódást akár, az sem fog csalódni ”

2021. december 09.

“Szuper volt, köszönjük!”

2022. január 14.

“Ami számunkra a legfontosabb, tökéletes tisztaság volt. A személyzet hozzáállása és szakmaisága megkérdőjelezhetetlenül a legmagasabb színvonalú Magyarországon. (A szálloda szakmai elismertsége nem véletlen, tapasztaltuk.) Az ételválaszték csodálatos, a bár kínálata szintén tökéletes. Egyetlen dolog, amiben szerintünk javítani lehetne, hogy a téli időszakban az étteremben tartózkodás után a ruhánkba beivódott az ételszag. Ennek megoldása szerintünk még fontos lenne.”

2021. december 28.

“Már nem első alkalommal jártunk a szállodában. Mivel korábban is mindennel meg voltunk elégedve, így szívesen tértünk vissza most is. Legközelebb is a Hotel Europa Fit-et fogjuk választani kikapcsolódásunk helyszínéül.”

2021. november 02.

“Nagyon szívesen ajánlom bárkinek aki szeretne egy csodálatos szállodában eltölteni pár napot. A személyzet nagyon kedves a szobák szépek és tiszták. Az ételek nagyon finomak voltak és a wellness is minden igényt kielégítő volt. Köszönünk mindent Hotel Európa Fit!”

2022. január 08.

“Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A szobánk igényesen berendezett, tiszta és kényelmes volt. Az ételek is minden minden igényünket kielégítették.”

2021. november 03.

“Szerethető szálloda, harmadszor voltunk, most sem csalódtunk.”

2021. december 09.

“Nagyon remek szálloda minden tekintetben‼️”

2022. január 17.

“Nagyon tiszta, kedves dolgozok, kis gyermekes csaladkent is tokeletes, finom Etelek.”

2021. december 18.

“Tökéletes volt minden, kedvenc szállodánk lett!”

2021. december 12.

“Nagyon kellemes élmény volt megszállni Önöknél. Mind a szoba, az étterem, a wellness részleg és a személyzet is kifogástalan minőségű volt. Nagyon élveztük az ott töltött napokat. Biztosan visszatérünk még.”

2021. december 12.

“Gyermekprogramok inkább kisebb gyereknek vannak szabva , a 9-12 éves korosztálynak csak a játék konzolok élvezhetőek, a külön próbálok nem.”

2021. november 01.

“N agyon szeretjük ezt szállodát,évek óta visszatérő vendégek vagyunk.Nagyon kedves személyzet,szuoer konyha,mindenki talál kedvére megfelelőt,nagyon finomak az ételek,kedves kiszolgálás van.Imádjuk az úszómedencét,kellemes a víz hőmérséklete,jó benne úszni.Hévíz egy nagyon kedves városka,jó nagyokat lehet ott sétálni.alig várjuk,hogy újból visszarérjünk'”

2022. január 03.

“A személyzet kedvességét és segítőkészen való hozzáállását mindenképpen kiemelném Szinten kiemelendő az ételek minősége és a szilveszteri gála vacsora egésze”

2022. január 03.

“Ajánlom mindenkinek!!! 8x5 ez egy megérdemelt lelkiismeretes csapatnak köszönhető!! Köszönöm párommal együtt ezt a szuper2021-2022.váltást nagyon vigyáztok mindenre és ezért **5-ös. Maradok mindig elismerő vendégetek Lajos és párja Ildikó. 2021.12.29-2022.01.02 ”

2022. január 03.

“Szuper hely, kényelmes szobák, finom ételek.”

2022. január 01.

“Szavakba nemlehet leirni annyira tetszet az ellátas.Az ukrán ismerősnek is nagyon tetszet gondolm március hónap 2022 ha nem jön közbe semi találkozunk.Mégegyszer kösz Europa Fit. Tisztelettel a Dancs család.”

2021. december 15.

“Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén sem csalódtunk az Europa Fit Hotelben. A szobák tiszták, komfortosak, jól felszereltek, a wellness részleg minden kívánságot kielégített. A szaunák, a fürdők, az ételek, a kiszolgálás fantasztikus és családias, a személyzet udvarias, értik a dolgukat. Az élő koncertek izgalmasak, hangulatosak és ünnephez illőek voltak. Külön kiemelendő Erika gyógytornász és kirándulás vezető színvonalas munkássága. Jövő karácsonykor is itt a helyünk.”

2021. december 31.

“Mindennel meg voltunk elégedve. Mivel többször megszálltunk már az előző években a szállodában, és tudatosan választjuk, örülnénk ha némi (5-10%) kedvezménnyel honorálnák következő látogatásunk. Köszönettel, üdvözlettel, Molnár Péter”

2022. január 10.

“Férjemmel a Senior 60+ ajánlat keretében négy éjszakát töltöttünk a hotelben. Tökéletesen elégedettek voltunk mindennel.”

2021. december 23.

“Kedves Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! Minden szuper volt! Csak azért nem 5-ös, mert ha olcsóbb lenne, akkor gyakrabban mennénk, és Önöknek is jobb lenne ha nagyobb kihasználtság lenne. És ahogy a közmondás is tartja: .." a legdrágább szoba, a ki nem adott szoba!" ,) Mindenkinek ajánlani fogom a hotelt! Minden jót kívánva!”

2021. december 28.

“Többször visszajárunk ,nagyon szeretjük”

2021. november 04.

“Minden nagyon klassz volt! Kivéve egyet, hogy a wellness részlegen egy kicsit hűvös volt. De a szoba az ételek a személyzet minden kiváló volt.”

2021. december 31.

“Mindennel elégedettek voltunk,minden ragyogott a tisztasagtól, az ott dolgozók kedvesek,közvetlenek voltak jól éreztük magunkat”

2021. december 05.

“Jo kis szálloda:) bár a wellness részlege nem túl gyerekbarát, de az animációs programok kárpótoltak ezért.”

2021. október 31.

“Sogoromék és barátaim is Magyarországon csak az Europafit Hotelben érzik nagyon jól magukat. A szálloda teljes személyzetének teljes elismerésem és köszönetem. Gratulálunk a szálloda vezetőségének,márciusban újra találkozunk. Üdvözlettel Szatmári Tamásné és Szatmári Tamás”

2021. október 31.

“Én ilyen profi szállodával még nem találkoztam. Kedves és nagyon figyelmes személyzet. Minden centiméter felújítva és tisztán tartva. Az étkezések pedig torony magasan a legjobbak amit valaha szállodában ettem. Nem elégszik meg a hely a csak "jó"-val. nagybetűs KIVÁLÓ az egész.”

2021. december 07.

“Születésnapomon (12.25.) megleptek egy kis tortával, köszönöm kedvességüket, nagyon jól esett! BÚÉK! Zöldi Gábor”

2021. december 28.

“Szívesen ajánlom mindenkinek.”

2021. november 02.

“Fantasztikusan éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk”

2022. január 10.

“Először jártunk az Önök szállodájában és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A wellness részleg szuper, talán csak egy kis kis negatívum, hogy az élménymedence vize nem felelt meg a kiírt hőmérsékletnek és kicsit hideg volt. Az ételek nagyon-nagyon finomak és ízletesek voltak, bőséges választékkal. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az apartmanszoba nagyon szépen felújított és tágas, talán annyit lehetne javítani, hogy a fürdőben a ventilátor külön kapcsolható legyen, mert nagyon hangos. Összességében szuper hely, imádtuk, bármikor visszatérnénk.”

2021. december 06.

“Foglaláskor nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, kielégítő válaszokat kaptam. Érkezéskor szintén barátságos fogadtatásban részesültünk. Gratulálunk!”

2021. október 29.

“Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet a Pincérek kedvességéért, segítőkészségükért! Üdvözlettel: P. Tímea”

2022. január 03.

“Fantasztikus szálloda, mondhatnám az eddigi legjobb. Visszatérő vendégként még mindig lenyűgöz.Ajánlom mindenkinek tiszta szívből.”

2021. december 07.

“Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

2021. november 02.

“Kedves Eurapafit Csapat! Nagyon jó éreztük magunkat Önöknél. Visszajáró vendégként elmondthatom, hogy talán ez volt a legjobb karácsonyunk Önöknél. Gyönyörű szobát kaptunk, nagyon szép lett a felújított rész. Külön köszönetet mondunk, hogy végre vihettük a kutyánkat is - nélküle nem tudjuk elképzelni a karácsonyt. A személyzet kedvessége, és segítőkészsége is kiemelkedő volt. Nem tudok negatív kritikát írni, mindenki hozzáállása a magas színvonalról tanuskodott. A takarító személyzet is nagyon kedves volt, a recepción is mindig segítséget kaptunk, a pincérekről szintén. A szakácsokat nem tudom eléggé dícsérni, minden nagyon szuper volt. Örülök, hogy a vezetőváltással maradtak ismerős arcok, jó volt ezt tapasztalni. Köszönjük az ajándékot is, nagyon kedves gesztus volt. Nekem személy szerint hiányzott az ajándék bejgli a szobában :) , de ez nem von semmit le az eltöltött idő minőségéből. Köszönjük szépen az eltöltött időt, hamarosan újra találkozunk.”

2021. december 29.

“A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt, a reggeli bőséges. Az egyetlen probléma az volt, hogy a kinti medence nagyon hideg volt a tartózkodásunk alatt valamilyen cső meghibásodása miatt, ezért azt nem tudtuk kipróbálni. Nagyon sajnáltuk, mert pont azért eset az Önök szállodájára a választásunk a többivel szemben, mert a kinti medencét is lehet elvileg használni télen.”

2021. december 01.

“Nagyon jó volt. Érkezeskor mindig úgy érzem, hogy hazáértem.”

2021. október 31.

Kövessen minket!