Árak ellenőrzése
HU
Business Basic 14 110 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 22 350 Ft-tól /fő/éj
Home office másként - Exkluzív munkanapok 19 720 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 19 720 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

2021. 03. 09.


Küldetésünknek érezzük, hogy az idős vendégek mellett az aktív életmódot folytató fiatal- és középkorosztályt is megszólítsuk, érdeklődésüket felkeltsük a hévízi terápia unikalitása iránt. A kapcsolódási pont a SPORT!

Küldetésünknek érezzük, hogy az idős vendégek mellett az aktív életmódot folytató fiatal- és középkorosztályt is megszólítsuk, érdeklődésüket felkeltsük a hévízi terápia unikalitása iránt, amely rendkívül összetett, így az alternatívák felleléséhez nem árt egy kis segítség…

Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

A város neve egybeforrt az egészségmegőrzéssel és a rehabilitációval, ami a Hungarikummá nyilvánított Hévízi-tónak, illetve a szintén Hungarikum, tradicionális hévízi gyógyászatnak is köszönhető.
A hévízi fürdőkultúra Európa-szerte legendás, a termálvíz gyógyító hatása gyógyulni vágyók tömegét vonzza Hévízre.
A Kúra alappillérei a gyógyvízben való fürdőzés mellett a gyógyiszapos kezelések és a súlyfürdő. Kiegészítő kezelésként a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása is része a gyógyulásnak csakúgy, mint a masszázsok, mozgásterápiák és a fiziko-, elektro- valamint hidroterápia is.

A Hotel Európa fit**** a nyitás óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hévízi gyógyvízre épülő kúra- és wellness szolgáltatásait folyamatosan fejlessze. Ennek jegyében "megfiatalítottuk" kúratermékünket, és bevezettük medical wellness ajánlatainkat.

A medical wellness tradicionálisan az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel. Tulajdonképpen, orvosilag ellenőrzött wellness program, amely a hagyományos gyógymódtól abban is eltér, hogy esetében mindig az egyén áll a központban, valamint a prevenció és rehabilitáció meghatározó jellegű.

Hogyan kapcsolódik mindez az aktívabb korosztályokhoz?

A Hévízi-tóban való fürdőzés, a Kúra, az Európafit medical wellness ajánlatai és az aktív középkorosztály között lévő összekötő kapocs a sport.

Egészségmegőrzés… prevenció… rehabilitáció…

Legyen szó amatőr, vagy versenysportról, a fent említett három fogalom ideális esetben döntő szerepet játszik az aktív életmódot folytatók életében.

Annak érdekében, hogy a Hévízen elérhető kezelési metodikát megismertessük, és hatékonyságát igazoljuk, két sportolót: egy többszörös olimpikon triatlon versenysportolót és edzőt: Kuttor Csabát, és egy akadályfutó versenyzőt, személyi edzőt, volt Spartan nagykövetet: Kövesi Gábort hívtuk meg szállodánkba, hogy "értő páciensnek" mutassuk be a kínálatunkat.

Annyit elárulunk, hogy mindketten elvárások nélkül érkeztek, remek élményekkel gazdagodtak, és meglepetten, több, mint elégedetten távoztak…

Követekező cikkünkben bemutatjuk a sportolók tapasztalatait: orvosi vizsgálatuk és állapotfelmérésük eredményét, a problémáikra javallott kezelések hatékonyságát, és a véleményüket a környék sport-lehetőségeiről, úszásról, bringázásról, futásról, akadályfutásról... Hamarosan!

További híreink

Teher alatt nő a pálma!

A terápia után beszélgettünk Kövesi Gáborral a kezelések hatékonyságáról, a személyes...

Tovább a hírhez
Akadályfutás - mi lesz Veled sérülés?

 „Az egész emberi test és annak terhelés alá tétele sokkal mélyebb és összetettebb, mint azt az...

Tovább a hírhez
Helyi szolgáltatások és üzleti utazás | Covid-19 intézkedések

Szállodánk a vonatkozó kormányrendelet visszavonásáig kizárólag üzleti, gazdasági és oktatási...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!