Árak ellenőrzése
HU
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 20 720 Ft-tól /fő/éj
Pandémia utáni rehabilitáció 30 155 Ft-tól /fő/éj
Karácsonyi pillanatok Hévízen 28 710 Ft-tól /fő/éj
Exkluzív szilveszteri party az Europafitben 46 497 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

2021. 04. 23.


Küldetésünknek érezzük, hogy az idős vendégek mellett az aktív életmódot folytató fiatal- és középkorosztályt is megszólítsuk, érdeklődésüket felkeltsük a hévízi terápia unikalitása iránt. A kapcsolódási pont a SPORT!

Küldetésünknek érezzük, hogy az idős vendégek mellett az aktív életmódot folytató fiatal- és középkorosztályt is megszólítsuk, érdeklődésüket felkeltsük a hévízi terápia unikalitása iránt, amely rendkívül összetett, így az alternatívák felleléséhez nem árt egy kis segítség…

Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

A város neve egybeforrt az egészségmegőrzéssel és a rehabilitációval, ami a Hungarikummá nyilvánított Hévízi-tónak, illetve a szintén Hungarikum, tradicionális hévízi gyógyászatnak is köszönhető.
A hévízi fürdőkultúra Európa-szerte legendás, a termálvíz gyógyító hatása gyógyulni vágyók tömegét vonzza Hévízre.
A Kúra alappillérei a gyógyvízben való fürdőzés mellett a gyógyiszapos kezelések és a súlyfürdő. Kiegészítő kezelésként a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása is része a gyógyulásnak csakúgy, mint a masszázsok, mozgásterápiák és a fiziko-, elektro- valamint hidroterápia is.

A Hotel Európa fit**** a nyitás óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hévízi gyógyvízre épülő kúra- és wellness szolgáltatásait folyamatosan fejlessze. Ennek jegyében "megfiatalítottuk" kúratermékünket, és bevezettük medical wellness ajánlatainkat.

A medical wellness tradicionálisan az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel. Tulajdonképpen, orvosilag ellenőrzött wellness program, amely a hagyományos gyógymódtól abban is eltér, hogy esetében mindig az egyén áll a központban, valamint a prevenció és rehabilitáció meghatározó jellegű.

Hogyan kapcsolódik mindez az aktívabb korosztályokhoz?

A Hévízi-tóban való fürdőzés, a Kúra, az Európafit medical wellness ajánlatai és az aktív középkorosztály között lévő összekötő kapocs a sport.

Egészségmegőrzés… prevenció… rehabilitáció…

Legyen szó amatőr, vagy versenysportról, a fent említett három fogalom ideális esetben döntő szerepet játszik az aktív életmódot folytatók életében.

Annak érdekében, hogy a Hévízen elérhető kezelési metodikát megismertessük, és hatékonyságát igazoljuk, két sportolót: egy többszörös olimpikon triatlon versenysportolót és edzőt: Kuttor Csabát, és egy akadályfutó versenyzőt, személyi edzőt, volt Spartan nagykövetet: Kövesi Gábort hívtuk meg szállodánkba, hogy "értő páciensnek" mutassuk be a kínálatunkat.

Annyit elárulunk, hogy mindketten elvárások nélkül érkeztek, remek élményekkel gazdagodtak, és meglepetten, több, mint elégedetten távoztak…

Követekező cikkünkben bemutatjuk a sportolók tapasztalatait: orvosi vizsgálatuk és állapotfelmérésük eredményét, a problémáikra javallott kezelések hatékonyságát, és a véleményüket a környék sport-lehetőségeiről, úszásról, bringázásról, futásról, akadályfutásról... 

Kövesi Gábor, sportrehabilitációs tréner Európafites napjai

Kuttor Csaba háromszor olimpikon triatlonista története

További híreink

Biztonsági Covid-19 intézkedések

Továbbra is a megszokott magas szintű higiéniás intézkedések mellett tölthetik pihenésüket a...

Tovább a hírhez
Töretlen színvonal, maximális biztonság | TÜV Rheinland Kft.

A Hotel Európa Fit**** működését 2007 óta vizsgálja és tanúsítja a TÜV Rheinland Kft. Idén ismét...

Tovább a hírhez
Projektátadó - Kisfaludy szálláshelyfejlesztési program
Az innovációnak, a kiválóságnak, a minőségnek megkülönböztető szerepe lesz abban, mely térségek,...
Tovább a hírhez
4.8/5
51 értékelés
Tisztaság
98%
Kényelem
97%
Személyzet
98%
Ár-érték
91%
Szoba
98%
Étterem
95%
Elhelyezkedés
100%
Megközelíthetőség
98%

Ezért szeretnek vendégeink

“Az 5.0-ás értékelésből is kiemelendő a séf átlagon felüli hozzáértése és hozzáállása a táplálék-intoleranciával érkező vendégek ellátásában, amely még a csúcsra járatott hosszú hétvégén is teljeskörű volt. Amin változtatnék: a kávézó nyitvatartása, pontosabban nyitása, mert 10-ig, illetve 11-ig várni egy jó reggeli kávéra, elég hosszú idő (az étteremben hozzáférhető kávé sem az ízt, sem a kávézás élményét nem váltja ki:-)”

2021. november 08.

“Korrekt foglalási lehetőségek, precíz, megbízható ügyintézés. Csodálatos kezelések és wellness, pazar éttermi választék, ínycsiklandozó ételek, előzékeny, udvarias személyzet! Köszönjük!”

2021. október 31.

“Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

2021. november 02.

“Jo kis szálloda:) bár a wellness részlege nem túl gyerekbarát, de az animációs programok kárpótoltak ezért.”

2021. október 31.

“Nagyon jó volt. Érkezeskor mindig úgy érzem, hogy hazáértem.”

2021. október 31.

“Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A szobánk igényesen berendezett, tiszta és kényelmes volt. Az ételek is minden minden igényünket kielégítették.”

2021. november 03.

“Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen!”

2021. november 01.

“Gyermekprogramok inkább kisebb gyereknek vannak szabva , a 9-12 éves korosztálynak csak a játék konzolok élvezhetőek, a külön próbálok nem.”

2021. november 01.

“Nem véletlenül jöttünk vissza ötödjére ! Jövő nyáron találkozunk !”

2021. november 03.

“Már nem első alkalommal jártunk a szállodában. Mivel korábban is mindennel meg voltunk elégedve, így szívesen tértünk vissza most is. Legközelebb is a Hotel Europa Fit-et fogjuk választani kikapcsolódásunk helyszínéül.”

2021. november 02.

“Foglaláskor nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, kielégítő válaszokat kaptam. Érkezéskor szintén barátságos fogadtatásban részesültünk. Gratulálunk!”

2021. október 29.

“Sogoromék és barátaim is Magyarországon csak az Europafit Hotelben érzik nagyon jól magukat. A szálloda teljes személyzetének teljes elismerésem és köszönetem. Gratulálunk a szálloda vezetőségének,márciusban újra találkozunk. Üdvözlettel Szatmári Tamásné és Szatmári Tamás”

2021. október 31.

“Szívesen ajánlom mindenkinek.”

2021. november 02.

“Többször visszajárunk ,nagyon szeretjük”

2021. november 04.

Kövessen minket!