Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

2021. 04. 23.


Küldetésünknek érezzük, hogy az idős vendégek mellett az aktív életmódot folytató fiatal- és középkorosztályt is megszólítsuk, érdeklődésüket felkeltsük a hévízi terápia unikalitása iránt. A kapcsolódási pont a SPORT!

Küldetésünknek érezzük, hogy az idős vendégek mellett az aktív életmódot folytató fiatal- és középkorosztályt is megszólítsuk, érdeklődésüket felkeltsük a hévízi terápia unikalitása iránt, amely rendkívül összetett, így az alternatívák felleléséhez nem árt egy kis segítség…

Mi köze a triatlonnak és az akadályfutásnak Hévízhez?

A város neve egybeforrt az egészségmegőrzéssel és a rehabilitációval, ami a Hungarikummá nyilvánított Hévízi-tónak, illetve a szintén Hungarikum, tradicionális hévízi gyógyászatnak is köszönhető.
A hévízi fürdőkultúra Európa-szerte legendás, a termálvíz gyógyító hatása gyógyulni vágyók tömegét vonzza Hévízre.
A Kúra alappillérei a gyógyvízben való fürdőzés mellett a gyógyiszapos kezelések és a súlyfürdő. Kiegészítő kezelésként a gyógyvíz ivókútból való fogyasztása is része a gyógyulásnak csakúgy, mint a masszázsok, mozgásterápiák és a fiziko-, elektro- valamint hidroterápia is.

A Hotel Európa fit**** a nyitás óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hévízi gyógyvízre épülő kúra- és wellness szolgáltatásait folyamatosan fejlessze. Ennek jegyében "megfiatalítottuk" kúratermékünket, és bevezettük medical wellness ajánlatainkat.

A medical wellness tradicionálisan az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel. Tulajdonképpen, orvosilag ellenőrzött wellness program, amely a hagyományos gyógymódtól abban is eltér, hogy esetében mindig az egyén áll a központban, valamint a prevenció és rehabilitáció meghatározó jellegű.

Hogyan kapcsolódik mindez az aktívabb korosztályokhoz?

A Hévízi-tóban való fürdőzés, a Kúra, az Európafit medical wellness ajánlatai és az aktív középkorosztály között lévő összekötő kapocs a sport.

Egészségmegőrzés… prevenció… rehabilitáció…

Legyen szó amatőr, vagy versenysportról, a fent említett három fogalom ideális esetben döntő szerepet játszik az aktív életmódot folytatók életében.

Annak érdekében, hogy a Hévízen elérhető kezelési metodikát megismertessük, és hatékonyságát igazoljuk, két sportolót: egy többszörös olimpikon triatlon versenysportolót és edzőt: Kuttor Csabát, és egy akadályfutó versenyzőt, személyi edzőt, volt Spartan nagykövetet: Kövesi Gábort hívtuk meg szállodánkba, hogy "értő páciensnek" mutassuk be a kínálatunkat.

Annyit elárulunk, hogy mindketten elvárások nélkül érkeztek, remek élményekkel gazdagodtak, és meglepetten, több, mint elégedetten távoztak…

Követekező cikkünkben bemutatjuk a sportolók tapasztalatait: orvosi vizsgálatuk és állapotfelmérésük eredményét, a problémáikra javallott kezelések hatékonyságát, és a véleményüket a környék sport-lehetőségeiről, úszásról, bringázásról, futásról, akadályfutásról... 

Kövesi Gábor, sportrehabilitációs tréner Európafites napjai

Kuttor Csaba háromszor olimpikon triatlonista története

További híreink

Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez
Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén...

Tovább a hírhez
„Az állóképességi sportok orvosi lova vagyok” | Kuttor Csaba
Egyre népszerűbb kerékpározás és a futás a középkorúak között, ami egyrészt örömteli, mert az...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!