Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Vendégértékelések

4.9/5
3309 értékelés
Tisztaság
99%
Kényelem
98%
Személyzet
98%
Ár-érték
95%
Szoba
98%
Étterem
97%
Elhelyezkedés
99%
Megközelíthetőség
99%

Ezért szeretnek vendégeink

“Köszönjük, jól éreztük magunkat.”

2024. május 27.

“Csodálatos 5 napot töltótttünk Önöknél. Köszönetet szeretnék mondani a Szálloda valamennyi dolgozójának.Példás a segítőkészségük,kedvességúk,türelmük. Jó volt látni a tisztaságot,a rendezett környezetet. Köszönjük,hogy ott lehettünk,reméljük még ebben az évben újra találkozunk.Mindnyájuknak jó egészséget, további sikereket kívánunk.”

2024. május 26.

“Visszájárók vagyunk, nem véletlenül. A szálloda és benne minden tökéletes számunkra. Voltunk a leszünk még. ”

2024. május 24.

“Nagyon jó volt újra, harmadik alkalommal is élvezni a hotel kényelmét. Az új Roomly fantasztikusan jó lett, nagyon élvezte a gyermekünk (bár érdemes lenne az érmés játékokat is leválasztani egy ajtóval, mert egy kisgyereknél elviszi a fókuszt az igazi jó játékokról). Klassz lett a kis játszótér és az új medence is! Nagyon jó volt látni, hogy 3 év után is fix a személyzet nagy része, ez sokat elmond a légkörről és a vállalati kultúráról! A személyzet ismét rendkívül figyelmes és kedves volt, ritkán van ilyen élményben része az embernek a szolgáltató iparban. Visszük a szálloda hírét, ajánljuk a barátoknak, ismerősöknek!”

2024. május 21.

“Csodálatos élmény volt, mindenki nagyon kedves. Tiszta, rendezett, jó illatú szálloda. Fantaszgikus gyerekrészleggel. Kikapcsolódtunk, pihentünk de fantasztikus élmény volt.”

2024. május 21.

“Törzsvendégek vagyunk, nem véletlenül... Szeretünk ide járni.”

2024. május 21.

“Kiemelném a tisztaságot, a medencetérnél is folyamatosan figyelnek arra, hogy ne legyen csúszós a járólap. A medencék vize rendkívül kellemes. Az ételek reggel és a vacsoránál is változatosak és rendkívül ízletesek, ételérzékenységre is figyelnek. A levesebédhez lehetne valamilyen snack. A játszószobában az animátorok extra kedvesek. Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat!”

2024. május 21.

“Köszönjük a szálloda összes dolgozójának a felejthetetlen pünkösdi hétvégét, amit családunkkal ismét Önöknél tölthettünk. Biztosak vagyunk abban, hogy visszatérünk Önökhöz. Sok sikert, további jó munkát kívánunk mindannyiuknak: Várkonyi család ( 653 és 652-es szobák 05.17 és 05.20 között)”

2024. május 21.

“Nagyon jól éreztük magunkat a családdal, nagyon kedves és segítő kész volt a személyzet! Legközelebb nagyobb szobába kell menjünk, babával pici volt a standard szoba de ezt mi nem mértük jól fel :)”

2024. május 21.

“Minden nagyon fantasztikus.”

2024. május 11.

“Külön köszönet az éttermes kollégáknak akik nagyon segítőkészek és figyelmesek voltak annak láttán, hogy kisbabával jöttünk:-)”

2024. május 08.

“Nagyon szépen koszonom a szulinapi "tortát". ♥”

2024. május 06.

“Monden tökéletes volt!”

2024. május 06.

“Nagyon megvagyok elégedve a szállodával, úgy a recepciosok kedvességvel,az étterem kiváló kiszolgálásával, az ételek változatos és finomságával. A szálloda külső és belső tisztasága kifogástalan. Nagyon jól éreztük magunkat. Júliusban vagy augusztusban ismét jövünk. Köszönöm.”

2024. május 03.

“Köszönjük, minden szuper volt, az időjárást leszámítva. Üdvözlettel: Pozsgai Mária”

2024. május 02.

“Minden nagyon gyönyorű és nagyon tökéletes. Nagyon dzépen köszönöm a kellenes élményejet.”

2024. április 30.

“Nagy örömet szereztek azzal,hogy születésnapomról megemlékeztek!!!Köszönöm!!!”

2024. április 30.

“Nagyon meg voltam elédve és nyugodt szívvel tudom ajánlani másoknak is.”

2024. április 29.

“Mindenkinek ajánlom, bármikor!????”

2024. április 29.

“Szívèlyes vendèglátás, kimagasló egèszsègügyi szolgáltatás jellemzi a hotel csapatát! Gratulálok, így kell ezt csinálni!”

2024. április 27.

“Kellemes szálloda sok extrával. Kitűnő hogy a szállodában vannak a kezelések.”

2024. április 27.

“Nagyon megvagyokelégedve a hotel szolgájtatásaival .”

2024. április 24.

“Harmadszorra töltöttünk el több napot a szállodába, idősebb pár vagyunk. Az ételek ugyanúgy változatosak, finomak. Minden szuper.”

2024. április 24.

“Nagyon szeretünk a szállodában lenni. Személyzet kedves, figyelmes. Csak az idő tréfált meg bennünket.”

2024. április 21.

“Kedves Hotel Munkatársak! Köszönöm szépen! A sokadik ott tartózkodásom alatt is mindig azt kapom , amit sok évvel ezelőtt is annyiszor megtapasztalhattam. A szoba, a wellnes lehetőségek, a kiváló étkezési lehetőségek-finomságok, gazdag választékkal , s köszönet nem utolsó sorban a Hotel minden kedves Munkatársának!!! Üdvözlettel, Lukácsné Judit ”

2024. április 20.

“A wellness részleg csodálatos! A félpanzió tökéletes! A személyzet Nagyon kedves! ”

2024. április 18.

“Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában már nem először. Mindenhol nagy a tisztaság, a szobákban, a közösségi helyeken, a medencéknél. Az étteremben nagyon finomak és változatosak az ételek. Kedves, segítőkész a személyzet a recepción, az étteremben, a wellness részen és a takarítók is. A medencék hőmérséklete megfelelő. A szállodának nagyon jó az elhelyezkedése. Máskor is szívesen visszamegyünk.”

2024. április 17.

“Nagyob jól éreztük magunkat!?”

2024. április 15.

“Szeretném kiemelni a tisztaságot, üdítő volt látni, hogy erre - sok más szállodával ellentétben - mennyire odafigyelnek. Illetve ami még nagyon jólesett, a személyzet kedvessége, segítőkészsége, a recepcióstól, a takarítónőkig, pincérekig, a Roomli-s hölgyig - mindenki, de tényleg mindenki eszméletlen kedves, barátságos és figyelmes volt. Mindenképpen ajanlani fogom barátaimnak is a szállodát. Köszönjük az itt töltött napokat, hibátlan volt.”

2024. április 15.

“Nagyon elégedettek voltunk. A recepciós a bejelentkezéskor nagyon befogadó volt, próbált segíteni a nyelvi akadályon. Másodszor szálltunk meg a szállodában, és ha Hévízre megyünk, akkor csak az Europa fit szállodába megyünk. Minden probléma nélkül, kiváló ételek, minden tökéletesre szervezett. Köszönjük a szép tartózkodást. Hana Beníčková”

2024. április 15.

“A szálloda rendezett szép környezetben, ízlésesen berendezett, tágas szobák, tiszta kiszolgáló helyiségekkel. A dolgozó személyzet kedves, udvarias, segítőkészek. A Wellness részleg kiváló a medencék tiszták . Két éjszaka három napos csomagot választottunk, de nagyon jól éreztük magunkat az idő is kellemes volt , így még egy napot maradtunk. Az ételek választékosak bőséges, és ízletes és finomak voltak. A közeljövőben szeretnénk újra visszatérni. Egy nyugdíjas házaspár.”

2024. április 14.

“2008 óta sokszor voltunk ott, mindig jól éreztük magunkat. Ez a hosszú idő alatt a felújításokat újdonságokat is láttuk, és a személyzetis felkészült barátságos, értik a dolgukat. Amit javaslok az éttermi öltözet szigorítását. Már a Kijevi dinamó tréning ruha , vagy otthonkát !!! stand ruhát, legalább vacsoránál ne kelljen nézegetni.”

2024. április 10.

“Nagyon kellemes napokat tölthettünk a szállodában. A személyzet minden tagja figyelmes, udvarias és segítőkész volt. Igazi Élmény volt az ott tartózkodásunk. Ne adják alább! További sok sikert kívánok Önöknek! Mi is biztos visszatérő vendégek leszünk!”

2024. április 09.

“Minden szempontból teljesen elégedettek vagyunk a párommal. Az eddigi legjobb hotel, ahol valaha megszálltunk.”

2024. április 09.

“Csodálatos szálloda, fantasztikus ételek, udvarias kiszolgálás! Még visszatérünk!”

2024. április 08.

“-”

2024. április 08.

“A legjobb :-) !!!”

2024. április 08.

“Kényelmes szobák, tiszta hotel, nagyon finom ételek, gondozott kert, külső medence környezet. A tótól csak pár perc sétára van.”

2024. április 08.

“Minden tökéletes és rendben volt! Tuti vissza térünk ????”

2024. április 08.

“A szobák szép tiszták és tágasak (deluxe room),az ágyak kifejezetten kényelmesek, az ételel ízletesek és bőségesek voltak, a kv bekészítés a szobába pedig külön üdítő volt számunkra. A személyzet nagyon kedves,udvarias,a játszóházat élvezték nagyon a gyerekeink, a fürdők is nagyon kellemesek voltak és a szauna részleg is kifogástalan. Itt tényleg csak az nem érzi jól magát,aki nem akarja,szuper élmény és feltöltődés volt az egész családnak!”

2024. április 06.

“Hévízen a legjobb szálloda Mindenki nagyon kedves es figyelmes. A szobák tiszták, ételek finomak es bőséges választék van mindenki számára.”

2024. április 06.

“Az eddigi legjobb gyerekrészleggel rendelkező szálloda! Bátran ajánlom”

2024. április 05.

“Szuper volt, főleg a személyzet ,wellness srácok, masszir, tisztaság, rend,kaja.köszönjük”

2024. április 03.

“Kedves Szálloda, Immárom többedszer pihentünk Önöknél és nagyon boldogan és kipihenten távoztunk. Sok szállodában jártam már, de példaértékű az Önök szállodája sokmindenben. Ilyen kedves személyzet sehol sincs. A szobák mindig tiszták, napi takarítás rendben, a takarítók nem üvöltöznek kora reggel a szobák előtt, köszönnek, ha elmegyünk a folyosón, a reggeli és a vacsora kínálat nagyon jó, az ételek finomak, a felszolgálók kedvesek, figyelmesek, segítőkészek. A kozmetikus hölgy nagyon kedves és szuper a szolgáltatás. Nagyon jó és minőségi a sok program, kedvesek az animátorok és szívesen hagytuk ott a kislányunkat velük. Pár dolog, tényleg csak a javítás szándékával:) A 232-es szobában a tusolóban a csap fordítva van bekötve. Sokszor a napi takarítás csak későn történik meg, így nem kapunk időben kávékapszulát sem. Az ebédnél a levesek párszor nagyon erősen borsosak voltak, így a gyerekek nem tudták megenni. A szaunában lehetne bekészítve illóolajos víz a felöntésekre. A reggelinél lehetne legalább egy 100 %-os ital (most volt paradicsomlé) vagy valami egészséges smoothie, az italautomatából szörnyen édes lé jön ki. Ezek apróságok. Mi nagyon jól éreztük magunkat:)”

2024. április 03.

“Hiányzik a szaunához a hideg merülőmedence.”

2024. április 02.

“18éve voltunk először a hotelbe.Örömmel látjuk a folyamatos fejlődést.Kìválóan éreztük magunkat. Gratulálunk,és további sikereket kívánunk.”

2024. április 02.

“Nagyon elégedett voltam, Szemelyzet mindenbe segítséget nyùjtott. Csak ajánlani tudom. ”

2024. április 02.

“Mindennel elégedettek voltunk. Az étterem kínálata az étkezésekkor nagyon színvonalas volt , messzemenőkig udvarias személyzettel találkoztunk, s rengeteg lehetőséget kínáltak a gyerekeknek, és a sportolni vágyóknak. Egyedül a szoba mennyezeti világítását hiányoltuk , illetve a kispárnát.”

2024. március 29.

“Úszáshoz a vízfelület kicsi a szálloda méretéhez képest, nagyobb vendégszám esetén nem használható komfortosan.”

2024. március 28.

“Nagyon szépen köszönünk mindent! Csodásan éreztük magunkat! Mindent megkaptunk amire szükségünk volt! Wellness része, az ételek, a tisztaság, a személyzet csillagos ötös!!!!”

2024. március 27.

“A garázs parkolási diját más szállodákhoz képest drágának tartom”

2024. március 26.

“A delux + szoba kialakítása nagyon jó ötlet volt. Szuperül éreztük magunkat A hotel a 2. helyre került a házi rangsorunkbann, pedig évente 6-7 4 csillagos szállodában megfordulunk. Az egyetlen 5*-os előzi meg az Europa Fit hotelt. Gratulálunk!”

2024. március 26.

“Üdvözletem, tisztasággal maximálisan elègedettek voltunk, kivéve a szobához tartozó fürdőből eredeti csatornaszaggal, ami elviselhetetlen volt, csak akkor még nem igazán lehetett tudni hogy honnan származó szag-utólag visszagondolva kellett volna ezt jelezni és egy másik szobát kérni. Nagyon szuper hely, kedves személyzettel, itt azért illik megemlíteni hogy a személyzet egymás között halkan de észrevehető gesztussal kibeszélik a vendégeket, amit azért észrevesz egy másik vendég és ua gondolja h őt is kibeszélik. Tudom hogy emberi tulajdonság másról beszélni, a vendég azért megy pihenni hogy jól érezze magát és bizonyos kereteken belül elengedje a hétköznapokat.”

2024. március 25.

“Nagyon szép a gyerekek részére kialakított játszótér, a gyerek szoba fantasztikus. A szálloda nagyon kellemes tiszta a berendezés is nagyon szép. A személyzet elsőrangú ”

2024. március 25.

“Mindennel maximálisan elégedettek voltunk. Köszönjük.”

2024. március 21.

“Profi kiszolgálás, tisztaság, kiváló ételek.Maximalis váratlan helyzet kezelés (áram kimaradás) , köszönjük.”

2024. március 11.

“Nagyon szeretem a szállodát, jó néhány éve visszajáró törzsvendég vagyok. Makulátlan tisztaság, kedves, udvarias, szolgálatkész személyzet, kényelmes szobák. Finom, változatos ételek, közvetlen de tisztelettudó pincérek. Janó szeme elől nem bújhat el kiűrült tányér pár másodpercnél tovább! Mindezekhez társul a színvonalas welness szolgáltatás és Tündi páratlan aranykeze által lazító, pihentető fantasztikus masszázs! Maximális elismerésem és köszönetem az ott töltött pihentető napokért!”

2024. március 11.

“Minden rendben volt maximálisan ! Nagyon jól éreztük magunkat! ”

2024. március 11.

“Nagyon elégedettek voltunk mindennel, remek és választékos ételek. A személyzet kedvessége 5*-ös. Kényelmes ágyak, tisztaság. Teljes szívből ajánljuk mindenkinek aki pihenni szeretne.”

2024. március 11.

“Köszönöm szépen! A m”

2024. március 08.

“Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, ezért is adtam mindenr 5 pontot! Egy dologban azonban kiemelkedik az Európa Fit**** Hotel a többi közül: - a gyógytornász által tartott programok - a fiataloktól kezdve a 70 év felettieknek -nagyon széles skálája teljesen felöleli a mai kor által támasztott igényeket! Gondolok itt pl. a "Dinamikus irodai torná"-ra, vagy a "Női intimtorná"-ra. Ezt máshol még nem láttam, úgyhogy nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek. Ez is oka lesz, hogy szeretnénk visszajönni máskor is! :) További sok sikert, kellemes vendégeket kívánok Önöknek! Feketéné Horváth Mónika Érd”

2024. március 08.

“Minden igényt kielégítő szálloda Köszönjük szépen!”

2024. március 05.

“Minden super volt!”

2024. március 04.

“Kellemes volt, jó a vízhőmérséklet kint is. Köszönjük”

2024. március 02.

“Igen ajánlanám”

2024. március 02.

“Kedvenc szállodám november óta. Kedves személyzet, luxury hangulat, finom ételek. A külső medence pedig nagy szerelem.”

2024. március 01.

“Minden szuper volt. Nagyon jól éreztük magunkat.”

2024. február 26.

“Csak felső fokon beszélhetünk a szàllodàról. Minden tekintetben kiemelkedő, a személyzet kedvessége, udvariassága, segítőkészsége koszönetre méltó!”

2024. február 26.

“Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet készséges, kedves és mosolygós volt kivétel nélkül. Köszönjük a kellemes napokat. Biztosan vissza fogunk Önökhöz térni.”

2024. február 24.

“Köszönöm, hogy igénybe vehettük szolgáltatásaikat, csodálatosan éreztük magunkat!!”

2024. február 22.

“Nagyon kedves és segítőkész kiszolgálás a recepción. Pontos tájékoztatás.”

2024. február 19.

“Igen nagyszerű minden segítő kész a teljes személyzet ! Az ételek finomak, változatosak! Jövünk máskor is.”

2024. február 17.

“Kedvenc szállodánk :-)))”

2024. február 12.

“Szuper környezet, isteni ételek, welnes is szuper, kedvesek visszajövünk”

2024. február 11.

“Egy kellemes hetet töltöttem el Hévízen, a hotel Európa Fitben.”

2024. február 11.

“Szeretem a szállodát, évek óta visszajárok minimum évi 3, 4 alkalommal 10-17 éjszakára, ami a masszázsban dolgozó Tünde érdeme. Amikor a szállodában vagyok 2, 3 naponta megyek hozzá kezelésre, masszázs és köpöly. Meggyőződésem hogy a Tünde keze miatt nem került sor nálam komolyabb orvosi beavatkozásra! De minden dolgozó kedves, figyelmes, patyolat tisztaság mindenhol, finom bőséges ételválaszték, udvarias pincérek, segítőkész welnessesek. Nálam rengeteg ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆! Ami jó lenne, ha lehetne kialakítani 1 ágyas szobát. A párom sajnos már nincs közöttünk, s ha egész évben egyágyas felármentesség lenne az egyágyas szoba révén méggyakrabban mennék.”

2024. február 10.

“Kiváló hete töltöttem a szállodában. Minden munkatárs figyelmes, segítőkész, proaktív, udvarias, csak felsőfokon tudok szólni a munkájukról. Egyen-szilárdan, minden pillanatban. Külön köszönöm, hogy egyedól is mehettem, és nem volt felár. Fontosnak tartom, van amikor az ember egyedül szeretne töltődni, eltölteni pár napot. Mindenképp vissza fogok térni. Köszönettel, üdvözlettel: KállaiM”

2024. február 09.

“Nagyon jól éreztük magunkat, ha tehetem ismét vissza megyek.”

2024. február 09.

“Kedves, figyelmes személyzet. Kényelmes szobák. Széleskörű wellnes.”

2024. február 07.

“Maximálisan elégedettek voltunk, ajánlom Mindenkinek a szállodát!”

2024. február 07.

“Szuper”

2024. február 07.

“Patyolattisztaság mindenhol”

2024. február 07.

“Öt napot töltöttünk a hotelban. Köszönjük a személyzetnek figyelmességüket, kedvességüket, segitőkészségüket es a finom ételeket. Nagyon jol éreztük magunkat vissza térünk.”

2024. február 05.

“Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A szoba tiszta volt, és minden más is ahol megfordúltunk. A reggeli, vacsora mesés volt és a recepción nagyon udvariasak, figyelmesek voltak a fiatalemberek. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Megyünk máskor is.”

2024. február 05.

“Nagyon kedves, segítőkész és barátságos személyzet. Változatos és ízletes ételek. Nagyszerű a textil mentes övezet és szauna/relax részleg. Jó lenne ha itt picit hűvösebb lenne”

2024. február 04.

“Már nagyon sok wellness szállodában voltunk,- De -itt legjobb a wellness részleg, kiemelkedően udvariasak, szolgálatkészek mindenhol( recepció,étterem, wellness, takaritók). Változatos és nagyon finom a konyha gratulálok a séfnek . Tisztaság van a szálloda minden részén. Minden elismerésem a szálloda vezetésének, egyben minden dolgozójának és további jó munkát, sok vendéget kívánok.Mindenkinek ajánlom ezutánis a szállodát . Üdvözlettel: Vicze Béláné”

2024. február 03.

“Külön hangsúlyozom a személyzetre vonatkozó, kifejezetten kiemelkedően pozitív tapasztalatokat, úgy mint kommunikáció, udvariasság, segítőkészség, minden területen. (étterem, wellness, recepció, hotel).”

2024. január 29.

“Minden tökéletes volt számunkra. Először de nem utoljára jártunk ott! Gratulálunk és köszönjük !”

2024. január 27.

“Minden közel tökéletes. Az ételek nagyon finomak, jobbak, mint eddig bármikor. A wellness szintén kiváló. Egy pici megjegyzés: a szoba levegője száraz, ezen lehetne kicsit javítani.”

2024. január 26.

“Külön szeretnénk kiemelni a széles ételválasztékot és az ételek magas minőségét.”

2024. január 26.

“Nagyon segítőkész személyzet, tisztaság, nagyon finom ételek! Csak ajánlani tudom.”

2024. január 23.

“Nyáron ismét megyünk!”

2024. január 22.

“Sok éves véleményünk: nagyon jó hely”

2024. január 21.

“Tisztaság, kényelem, rendkívül udvarias (!) személyzet, nagyon jó elhelyezkedés és megközelíthetőség.”

2024. január 19.

“Nagyon jól éreztük magunkat, a recepciósok, felszolgálók udvariasak, szolgálatkészek voltak. A takarító személyzettől nem tudtunk olyat kérni, amit ne teljesítettek volna. Nagy meglepetés volt, amikor a születésnapomon (ami épp erre az időre esett) egy kicsi tortával köszöntöttek, pedig nem mondtuk senkinek. Nagyon jól esett, és nagyon finom volt. Köszönöm szépen! Garai Ágnes”

2024. január 17.

“Csodálatos szálloda! Nagyon jól éreztük magunkat, ismét! Köszönünk mindent!”

2024. január 16.

“Minden tökéletes volt! Az ételek, a kiszolgálás, vendég fogadás, wellness rész, a szoba. Tényleg minden! Máskor is visszatérünk!”

2024. január 15.

“A kislányunk a gyerek programokat és Erikát imádja! Kiemelnénk még a személyzet kedvességét és az étterem minőségét, ételeket is!”

2024. január 10.

“.”

2024. január 07.

Kövessen minket!