Árak ellenőrzése
25 év, akár 25% kedvezmény 29 625 Ft-tól /fő/éj
Karácsonytól-szilveszterig 51 675 Ft-tól /fő/éj
25 év slágerei - szilveszter az Európafitben 83 835 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Receptek a hévízi Hotel Európa Fit****superior szálloda kínálatából

A Hotel Európa Fit****superior konyhája - receptgyűjtemény

Friss nyersanyagok

Konyhánkban nem használunk félkész termékeket, mindig friss nyersanyagokból dolgozunk. Figyelembe vesszük az idényszerűséget, hogy minél kevesebb vegyszert tartalmazzon az alapanyag. Télen többségben káposztából, répából, céklából készülő fogásokat főzünk, míg nyáron a zöldsalátától kezdve a paradicsomon át a friss zöldségek és gyümölcsök sokaságát használjuk fel. Ez persze nem azt jelenti, hogy télen nem találnak vendégeink nálunk könnyű zöldséges köreteket, hiszen ma már szinte mindegyik fajtát be lehet szerezni frissen vagy mélyhűtve. A gyümölcstál összetétele is évszak szerint változik.

Korszerű eszközök, modern technika

Korszerű eszközök és modern technikák segítségével a hagyományos ételeket is minimális zsiradék hozzáadásával készítjük, többnyire növényi olaj felhasználásával. Sokoldalúságunk megnyilvánul az ételek sokféleségében: büféasztalunkon a mediterrán jellegű halak, saláták éppúgy megtalálhatók, mint a hagyományos, házias magyar ízek. Az egészséges táplálkozás megvalósításán dietetikus segítségével dolgozunk. Megpróbálunk kialakítani egy olyan kínálatot, amely az egészségtudatosságot tükrözi.

Az alább részletezett receptek is ebben a szellemben íródtak, próbálják ki Önök is!

Receptgyűjtemény

Aranygaluska

A galuskához körülbelül annyi köze van, mint a somlóinak… Utóbbihoz piskóta, ehhez kelt tészta...

Tovább a hírhez
Augusztusi sertésborda

A karaj egyik legkedveltebb része a sertésnek. Ha felszeleteljük bordát kapunk belőle. Készítsük...

Tovább a hírhez
Baconös, póréhagymás szűzpecsenye

Próbálja ki executive chefünk különleges baconös, póréhagymás szűzpecsenyéjét, amely garantált...

Tovább a hírhez
Báránycomb zöldségekkel - zöldségágyon sütve egészben

Tegyék félre előítéleteiket, higgyék el, a bárányhús nagyon finom, egyáltalán nincs határozott...

Tovább a hírhez
Céklás-szedres kacsamell

Egy rendkívül ízgazdag fogás, amelynél a szeder-cékla kombinációja tökéletesen harmonizál a...

Tovább a hírhez
Ceruzababsaláta bélszínjavával

Jól tudják azok, akik fogyasztottak már bélszínt. A bélszín a szarvasmarha legfinomabb része....

Tovább a hírhez
Csokoládé-vanília szelet

Finom, és egyszerűen, gyorsan elkészíthető desszert, büfépultunk rendszeres nagy kedvence.

Tovább a hírhez
Dödölle

Finom zalai étel, büfépultunk rendszeres nagy kedvence.

Tovább a hírhez
Egyiptomi falafel, más néven babkrokett

Tipikus egyiptomi étel a falafel, vagy más néven babkrokett, ami csicseriborsóból vagy más...

Tovább a hírhez
Fokhagymás cukkinin tálalt sertésfilé

Ebben a receptben a fokhagymás cukkinin van a lényeg. A magyar háziasszonyok, szakácsok, mindig...

Tovább a hírhez
Hajdinakása grillezett zöldségekkel

A kezdő lépés mindig a bő, forrásban lévő vízben való kifőzés, úgy, mintha tésztát főznénk. A...

Tovább a hírhez
Hátszín roston vörösborban pácolt hagymával

A hátszín a szarvasmarha egyik legfinomabb része. Ami a sertésnél a rövidkaraj, az a marhánál a...

Tovább a hírhez
Juharszirupos sült csirke Európafit módra

A juharszirup egész Kanadában kedvelt, legyen szó fehér húsokról, gyümölcslepényekről, vastag...

Tovább a hírhez
Karácsonyi almatorta corn flakes-szel

A süteményt megfelelő kukoricapehellyel elkészítve gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

Tovább a hírhez
Kecskesajtos burgonyalepény balzsamecetes grillparadicsommal

Mivel a kecskesajt nálunk ismert fajtái nem több hónapig érnek, hanem friss sajtként értékesítik...

Tovább a hírhez
Libamell aszalt gyümölcsökkel

Márton a legenda szerint odaadta palástját egy didergő koldusnak, később Amiens-ben...

Tovább a hírhez
Masnitészta boros süldőraguval

Ebben a receptben két kedves nyersanyagom is szerepel: az egyik a masnitészta, ami szokatlan...

Tovább a hírhez
Milánói sertésbordák

Ez az étel valószínű, Milánóban ismeretlen, de a magyar ízlésnek megfelelően létrejött valamikor...

Tovább a hírhez
Narancsos-feketeszedres túrós palacsinta

Úgy gondolom, ez a variáció bármikor nagyon időszerű, hiszen az eper, a ribizli, a feketeszeder,...

Tovább a hírhez
Nyári kacsamell bodzával

Sendula Péter séfünk a Balatoni Nyár műsor állandó vendége. 2019 júniusában alkotta meg...

Tovább a hírhez
Pisztráng fóliában

Ha könnyű ételeket szeretnénk fogyasztani, a legjobb dolog, ha sok halat eszünk, hiszen könnyen...

Tovább a hírhez
Pizza

Az olasz konyha nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, nincs máshogy ez a pizzával sem....

Tovább a hírhez
Sertésszűz barbecue paradicsomporba forgatott bélszínnel, cukkinitócsnival

Sertésszűz barbecue paradicsomporba forgatott bélszínnel, cukkinitócsnival

Tovább a hírhez
Sóskás tollhegytészta

Szervezetünk számára nagyon fontos a friss, roppanós, vitaminokkal teli zöldség félék...

Tovább a hírhez
Spagetti brokkolival

A spagettiről nemcsak az én családomban, hanem másoknál is külön történeteket lehetne írni. Itt...

Tovább a hírhez
Stíriai metélt

Gumhert András séfünk készítette el e bárki által könnyedén az asztalra varázsolható Stíriait.

Tovább a hírhez
Strucc bobotie

Utazzunk Dél-Afrikába, és kóstoljuk meg a kiváló strucc bobotie-t. A bobotie kemencében sült...

Tovább a hírhez
Sült burgonya medvehagymás pestoval

Úgy érzem, hogy ez az ősi alapanyag nem eléggé ismert a háziasszonyok és szakácskollégáim...

Tovább a hírhez
Szárnyas nyárs zöldséges palacsintában

A szárnyasok minden nehézség ellenére nagyon kedvelt nyersanyagok, háziasszonyaink és...

Tovább a hírhez
Szarvasbélszín sütőtökös tócsnival, vargányás kerekrépával

A kerekrépát helyettesíthetjük savanyított jégcsapretekkel, ahogy a szarvast is egyéb hússal.

Tovább a hírhez
Zöld spárga nyúlfilével

Igaz hogy nem egy olcsó zöldség, de nagyon kevés elég belőle a jó ízek eléréséhez. Aszparagin...

Tovább a hírhez
Szobafoglalás:
+3683501149

Foglalja le még ma exkluzív pihenését!

ÉRKEZÉS

27

Március

TÁVOZÁS

27

Március

Szakács mestervizsga az Európafitben

Mesterszakács képzés a hévízi Hotel Európa Fit****superior-ban! Professzionális helyszín, magas...

Tovább a hírhez
Lepje meg szeretteit a legfontosabbal:
pihenéssel, nyugalommal és felfrissüléssel!

Ajándékozzon pihenést a hévízi Hotel Európa Fit****superior-ba ajándékutalvány formájában. Vásárolhat tetszőleges összegre szóló utalványt, vagy válasszon az alábbiakban látható exkluzív ajánlataink közül...

Személyre szabott utalványt szeretne? Kérje kollégáink segítségét! Írja meg nekünk elképzelését!

További információ: +36 83/501-149

Hotel Európa Fit★★★★superior kiemelt ajánlatai

25 év, akár 25% kedvezmény

Pihenjen Hévízen a 25 éves Európafitben! Foglaljon min. 2 éjszakát, akár 25% kedvezménnyel, és élvezze az Európafites élményeket. Last minute november: 11.23-30. között előlegmentes pihenés.

2025.08.17 - 2026.02.12.
min. 2 éj

29 625 Ft-tól
/fő/éj

Karácsonytól-szilveszterig

Töltse a karácsonyt és a két ünnep között lévő időszakot Hévízen! Meghitt pillanatok, ünnepi ízek, élőzenés estek, karácsonyi programok és felhőtlen pihenés a család minden tagjának. 

2025.12.23 - 2025.12.29.
min. 3 éj

51 675 Ft-tól
/fő/éj

Last minute november! 

Foglalja le Európafites pihenését november 23-30. között és élvezze az ősz utolsó napjait most előlegmentesen! 
Szezonális ajánlat, extrákkal fűszerezve: 1 ital a vacsorához, 2000 Ft-os wellnesskupon.

Az ünnepi időszakban az UTOLSÓ szobák még elérhetők! 

Foglalja le még ma exkluzív pihenését!

ÉRKEZÉS

27

Március

TÁVOZÁS

27

Március

Szakács mestervizsga az Európafitben

Mesterszakács képzés a hévízi Hotel Európa Fit****superior-ban! Professzionális helyszín, magas...

Tovább a hírhez
A Hotel Európa Fit elnyerte a „Hungary’s Leading Resort 2025” díjat a World Travel Awards gálán

Büszkék vagyunk arra, hogy szállodánk egy újabb rangos elismeréssel – a „Magyarország vezető...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!