Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés

Fit charlotte

Hozzávalók:

Elkészítés:

Két piskótatekercset sütünk, lekvárral megkenjük. Egy mélyebb tálat folpackkal kibélelünk és körbe rakjuk a felszeletelt piskótatekerccsel. (kb 1.5-2 cm-es szeletekre vágjuk) Gömbölyű csokis piskótát sütünk 3 tojásból (egy kislábasban)a tál méretéhez mérten, mert bele kell a közepébe férnie. Öt evőkanál cukrot 1 dl vízzel sűrűre főzünk majd langyosra hűtjük. 0.5 literes lehűtött Hulala tejszínt (a növényi habtejszín jobban tartja magát, mint az állati eredetű, nem esik össze - séfünk) felverünk, és hozzá keverjük a cukoroldatot, együtt keményre verjük. A díszítéshez tegyünk félre a habból a többibe ízlés szerinti apró kockára vágott gyümölcsöt keverünk. A csokis piskótát kettévágjuk és betöltjük habbal. A piskótatekercseket vastagon megkenjük a gyümölcsös habbal, és a kis tortát belehelyezzük a közepébe, habbal kitöltjük a formát.
A tetejére vékony piskótát sütünk méretre vágva jól rányomkodjuk, folpackkal letakarjuk és legalább 6 óráig hűtőbe tesszük. Tálcára borítjuk a tortát és díszítjük.

Kövessen minket!