Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Pünkösdi hétvége 36 125 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény

Receptgyűjtemény

Aranygaluska

A galuskához körülbelül annyi köze van, mint a somlóinak… Utóbbihoz piskóta, ehhez kelt tészta kell. Ez már eleve feltételezi, hogy az aranygaluska nem tartozik a legegyszerűbb, leggyorsabban elkészíthető fogások közé, de a végeredmény mindenért kárpótol. Pontosabban azért a nagyjából 1,5-2 óráért, amit...

Tovább a recepthez
Augusztusi sertésborda

A karaj egyik legkedveltebb része a sertésnek. Ha felszeleteljük bordát kapunk belőle. Készítsük el sok paradicsommal és széles babbal, más néven...

Tovább a recepthez
Báránycomb zöldségekkel - zöldségágyon sütve egészben

Tegyék félre előítéleteiket, higgyék el, a bárányhús nagyon finom, egyáltalán nincs határozott kemény faggyú íze, amit nem lehetne fűszerezéssel...

Tovább a recepthez
Ceruzababsaláta bélszínjavával

Jól tudják azok, akik fogyasztottak már bélszínt. A bélszín a szarvasmarha legfinomabb része. Ugyanaz, mint a sertésnél a szűzpecsenye. A legfinomabb, leglazább hússzövetből áll, ami a gerinc belső részén helyezkedik el. Adjuk meg a tiszteletet ennek a nyersanyagnak, bánjunk vele szakszerűen. Hártyázzuk le, szeleteljük fel a képen látható...

Tovább a recepthez
Csokoládé-vanília szelet

Finom, és egyszerűen, gyorsan elkészíthető desszert, büfépultunk rendszeres nagy...

Tovább a recepthez
Dödölle

Finom zalai étel, büfépultunk rendszeres nagy kedvence, a Főzés iskolája nyári programsorozatunk elmaradhatatlan...

Tovább a recepthez
Egyiptomi falafel, más néven babkrokett

Tipikus egyiptomi étel a falafel, vagy más néven babkrokett, ami csicseriborsóból vagy más magvakból is készíthető. Mi most a hagyományos falafelt készítjük el babból. Az általunk legfinomabbnak tartott változat lóbabból...

Tovább a recepthez
Fokhagymás cukkinin tálalt sertésfilé

Ebben a receptben a fokhagymás cukkinin van a lényeg. A magyar háziasszonyok, szakácsok, mindig is híresek voltak arról, hogy kreatívan tudtak dolgozni a konyhában. Tehát mindig azokat az alapanyagokat használták fel, amik kézenfekvőek...

Tovább a recepthez
Hajdinakása grillezett zöldségekkel

A kezdő lépés mindig a bő, forrásban lévő vízben való kifőzés, úgy, mintha tésztát főznénk. A háziasszonyok fantáziáján sok múlik, hiszen ezt a variációt gyümölcsökkel is...

Tovább a recepthez
Hátszín roston vörösborban pácolt hagymával

A hátszín a szarvasmarha egyik legfinomabb része. Ami a sertésnél a rövidkaraj, az a marhánál a hátszín. Ami a hosszúkaraj, az a marhánál a...

Tovább a recepthez
Juharszirupos sült csirke Európafit módra

A juharszirup egész Kanadában kedvelt, legyen szó fehér húsokról, gyümölcslepényekről, vastag palacsintáról, vagy csak úgy... Mi most egy csirke ételt választottunk ki, amelyhez az alapanyagok viszonylag könnyen beszerezhetők, mégis különleges ízeket varázsolhatunk az...

Tovább a recepthez
Karácsonyi almatorta corn flakes-szel

A süteményt megfelelő kukoricapehellyel elkészítve gluténérzékenyek is...

Tovább a recepthez

Kövessen minket!