Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Augusztusi sertésborda

Augusztusi sertésborda

A karaj egyik legkedveltebb része a sertésnek. Ha felszeleteljük bordát kapunk belőle. Készítsük el sok paradicsommal és széles babbal, más néven Romanoval. 

Elkészítés:

60 dkg Romanot tisztítsunk meg, vágjuk ujjnyi vastagra. Főzzük meg sós, vajas vízben, szűrjük le. 10 dkg vöröshagymát vágjunk kockára, 3 gerezd fokhagymát préseljünk össze. 2 ek. olajon pirítsuk meg a hagymát, tegyük hozzá a fokhagymát, 1 dl vörösborral öntsük fel és főzzük fel. Adjunk hozzá 4 fej gerezdekre vágott paradicsomot, sót, borsot, 1 kk. cukrot és határozottan főzzük össze. Közben csipet kakukkfűvel fűszerezzük a babot és tegyük hozzá a paradicsommártáshoz. Összeforgatjuk a serpenyőben. A sertésbordákat fűszerezzük és roston megsütjük.

Tálaláskor kiválóan illik hozzá a paradicsomos romano bab.

Kövessen minket!