Próbálja ki executive chefünk különleges baconös, póréhagymás szűzpecsenyéjét, amely garantált siker lesz! Ez a recept igazi kulináris élmény, amit egyszerűen muszáj kipróbálni!
A szűzpecsenyét sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük argentin steak fűszerrel, és tegyük a vákuumozható zacskóba egy szál rozmaring és az egy gerezd fokhagyma kíséretében. Zárjuk le és vákuumozzuk a zacskót. Két órán keresztül szuvidáljuk a 64°C fokos vízben.
Miután letelt a két óra, vegyük ki a zacskót a vízből, a szűzpecsenye minden oldalát süssük körbe a felhevített serpenyőben a fokhagyma és a rozmaring kíséretében. Sütés közben locsolgassuk a serpenyőben lévő fűszeres olajjal.
A megsült szűzpecsenyét tegyük félre pihenni.
Ezalatt egy serpenyőben elkezdjük pirítani a bacont, mellétesszük a karikára vágott póréhagymát, majd egy kevés pirítást követően felöntjük tejszínnel. Fűszerezzük sóval, borssal. Jöhet hozzá egy kevés fokhagyma, snidling és petrezselyem apróra vágva.
Ebbe a raguba tesszük bele a szűzpecsenyét és összeforraljuk.
Rösti burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!