Árak ellenőrzése
25 év, akár 25% kedvezmény 26 250 Ft-tól /fő/éj
Húsvét és tavaszi szünet 36 125 Ft-tól /fő/éj
Gasztroest Vomberg Frigyessel 34 125 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 350 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Baconös, póréhagymás szűzpecsenye

Baconös, póréhagymás szűzpecsenye

Próbálja ki executive chefünk különleges baconös, póréhagymás szűzpecsenyéjét, amely garantált siker lesz! Ez a recept igazi kulináris élmény, amit egyszerűen muszáj kipróbálni!

Hozzávalók

Elkészítés

A szűzpecsenyét sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük argentin steak fűszerrel, és tegyük a vákuumozható zacskóba egy szál rozmaring és az egy gerezd fokhagyma kíséretében. Zárjuk le és vákuumozzuk a zacskót. Két órán keresztül szuvidáljuk a 64°C fokos vízben.
Miután letelt a két óra, vegyük ki a zacskót a vízből, a szűzpecsenye minden oldalát süssük körbe a felhevített serpenyőben a fokhagyma és a rozmaring kíséretében. Sütés közben locsolgassuk a serpenyőben lévő fűszeres olajjal.
A megsült szűzpecsenyét tegyük félre pihenni.
Ezalatt egy serpenyőben elkezdjük pirítani a bacont, mellétesszük a karikára vágott póréhagymát, majd egy kevés pirítást követően felöntjük tejszínnel. Fűszerezzük sóval, borssal. Jöhet hozzá egy kevés fokhagyma, snidling és petrezselyem apróra vágva.
Ebbe a raguba tesszük bele a szűzpecsenyét és összeforraljuk.

Rösti burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Kövessen minket!