Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Ceruzababsaláta bélszínjavával

Ceruzababsaláta bélszínjavával

Jól tudják azok, akik fogyasztottak már bélszínt. A bélszín a szarvasmarha legfinomabb része. Ugyanaz, mint a sertésnél a szűzpecsenye. A legfinomabb, leglazább hússzövetből áll, ami a gerinc belső részén helyezkedik el. Adjuk meg a tiszteletet ennek a nyersanyagnak, bánjunk vele szakszerűen. Hártyázzuk le, szeleteljük fel a képen látható módon.

Hozzávalók:

Elkészítése:

A ceruzababot leforrázzuk, majd hideg vízben lehűtjük. A lilahagymát gerezdekre vágjuk, és hozzákeverjük, sóval, borssal ízesítjük. Közben elkészítjük a vinegrette-mustárt: az olaj, a tárkonyecetet sóval és egy egy kiskanál cukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a ceruzababhoz. A bélszínjavákat szalonnával körbetekerjük, sózzuk, borsozzuk, majd forró serpenyőben sütjük. A paradicsomokat serpenyőben erősen lepirítjuk.
Tálaláskor helyezzük alulra a ceruzababsalátát, rá a bélszínjavát, végül pedig a sült paradicsomokat.

Kövessen minket!