Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Juharszirupos sült csirke Európafit módra

Juharszirupos sült csirke Európafit módra

A juharszirup egész Kanadában kedvelt, legyen szó fehér húsokról, gyümölcslepényekről, vastag palacsintáról, vagy csak úgy... Mi most egy csirke ételt választottunk ki, amelyhez az alapanyagok viszonylag könnyen beszerezhetők, mégis különleges ízeket varázsolhatunk az asztalra.

Hozzávalók 4 főre:

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A csirkét belülről sózzuk, borsozzuk majd beletömjük a koriandert. Keverjük össze az olajat a lime levével és alaposan kívül-belül dörzsöljük át vele a csirkét. Tegyük egy rácsra, tegyünk alá egy tepsit amivel felfogjuk a lecsöpögő levet. Helyezzük be a forró sütőbe a csirkét, 25 percig süssük közben locsolgassuk a páclével. Amíg sül a csirke, keverjük össze a szirupot a mustárral és a rizsecettel. Ha lejár a csirke 25 perce, kenjük meg a juharszirupos keverékkel, majd folytassuk a sütést 180°C-on folyamatos locsolgatással még 20-25 percig.

Kövessen minket!