Árak ellenőrzése
Nyári élmények itthon 35 550 Ft-tól /fő/éj
Okos ajánlat 28 475 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 30 150 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Fokhagymás cukkinin tálalt sertésfilé

Fokhagymás cukkinin tálalt sertésfilé

Ebben a receptben a fokhagymás cukkinin van a lényeg. A magyar háziasszonyok, szakácsok, mindig is híresek voltak arról, hogy kreatívan tudtak dolgozni a konyhában. Tehát mindig azokat az alapanyagokat használták fel, amik kézenfekvőek voltak. 

Természetesen a vendégek, a család ízlését sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezért készítsék el most Önök a fokhagymás cukkinin tálalt sertésfilét! Zárójelben jegyzem meg, hogy a cukkini az egyik legjobban sikerült zöldség. A titka az, hogy soha ne süssék, párolják puhára. Mindig fogkemény maradjon, nagyon kevés idő kell akár a sütéséhez, akár a párolásához. De ezt majd meglátják.

Hozzávalók:

Elkészítése:

A kaliforniai paprikát a paradicsommal és az erős paprikával határozottan lepirítjuk az olívaolajon. Félretesszük, hűlni hagyjuk, a mandulát olaj nélkül megpirítjuk. A kihűlt zöldségeket a toast kenyérrel, mandulával pürésítjük. Megsütjük a sertésfilét. Zsiradékában lepirítjuk a vöröshagymát, paradicsompürét és a karikára vágott cukkinit. Fűszerezzük citromlével, sóval, borssal. Így tálaljuk, természetesen külön hozzá a zöldségkrémet.

Kövessen minket!