Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Hajdinakása grillezett zöldségekkel

Hajdinakása grillezett zöldségekkel

A kezdő lépés mindig a bő, forrásban lévő vízben való kifőzés, úgy, mintha tésztát főznénk. A háziasszonyok fantáziáján sok múlik, hiszen ezt a variációt gyümölcsökkel is elkészíthetik.

Elkészítése:

20 dkg hajdinát kifőzünk, lemossuk, lehűtjük.
2 db újhagymát karikára vágunk, vajon lepirítjuk, hozzátesszük a 2 db karikára vágott cukkinit, az 1 db karikára vágott lesózott padlizsánt, a gerezdekre vágott sárga és piros húsú paprikát, fűszerezzük sóval, borssal, egy késhegynyi paprikaport teszünk hozzá és kevés zöldség alaplével felengedjük.

Összekeverjük a kifőzött hajdinával. Ügyeljünk arra, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak, ne süssük túl, ne pároljuk soká. Fűszerezzük bátran, ízesítsük be rendesen, hiszen akkor lesz íze ezeknek a jellegtelen kalászosoknak.

A képen látható módon köretként is felhasználhatjuk, ha készítünk hozzá egy finom rostonsült sertésfilét.

Kövessen minket!