Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Nyári kacsamell bodzával

Nyári kacsamell bodzával

Sendula Péter séfünk a Balatoni Nyár műsor állandó vendége. 2019 júniusában alkotta meg főzőpartnerével e műremeket, ami ünnepi alkalmakkor, vagy egy családi hétvégén is könnyedén elkészíthető.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojást a liszttel, egy csipet sóval, a fehér borral összekeverjük, így sűrű palacsinta tésztát kell, hogy kapjunk. A bodzavirágokat megmártva a tésztában, forró olajban kisütjük.
A kacsamell bőrét szépen bekockázzuk, figyelve arra, hogy a húst ne vágjuk be, majd forró serpenyőben először a bőrös felével elkezdjük sütni. Mindegyik oldalát kb. 6-6 perc alatt megsütjük, fél időben a gyümölcsöket a húshoz adjuk, meglocsoljuk a lime levével, majd 10-15 percig melegen tartva pihentetjük a húst.
A bodzavirágokkal, és a párolt gyümölcsökkel együtt tálaljuk..

Kövessen minket!