Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Nyári kacsamell bodzával

Nyári kacsamell bodzával

Sendula Péter séfünk a Balatoni Nyár műsor állandó vendége. 2019 júniusában alkotta meg főzőpartnerével e műremeket, ami ünnepi alkalmakkor, vagy egy családi hétvégén is könnyedén elkészíthető.

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tojást a liszttel, egy csipet sóval, a fehér borral összekeverjük, így sűrű palacsinta tésztát kell, hogy kapjunk. A bodzavirágokat megmártva a tésztában, forró olajban kisütjük.
A kacsamell bőrét szépen bekockázzuk, figyelve arra, hogy a húst ne vágjuk be, majd forró serpenyőben először a bőrös felével elkezdjük sütni. Mindegyik oldalát kb. 6-6 perc alatt megsütjük, fél időben a gyümölcsöket a húshoz adjuk, meglocsoljuk a lime levével, majd 10-15 percig melegen tartva pihentetjük a húst.
A bodzavirágokkal, és a párolt gyümölcsökkel együtt tálaljuk..

Kövessen minket!