Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Libamell aszalt gyümölcsökkel

Libamell aszalt gyümölcsökkel

Márton a legenda szerint odaadta palástját egy didergő koldusnak, később Amiens-ben megkeresztelkedett és misszionárius lett, majd a Loire menti Tours püspökévé választották. A hagyomány szerint Márton elbújt a nagy megtiszteltetés elől a libák között, de a nagy gágogás elárulta. Márton-napra mindenütt liba dukál, fogadják sok szeretettel libanapi receptünket!

Elkészítés: 

A libamellek bőrét beirdaljuk, fűszerezzük sóval, borssal, rozmaringgal. Előkészítjük a gyümölcsöket (aszalt szilva, aszalt sárgabarack, aszalt körte), cukrot karamellizálunk, csorgatunk hozzá egy kis mézet és beletesszük az aszaltgyümölcsöket. Kevés konyakkal flambírozzuk, kis vörösborral beforraljuk.
A libamelleket rózsaszínűre sütjük, a gyümölcsraguval tálaljuk.
Köretként mandulás burgonyaropogóst adunk hozzá (a burgonyát mandulás panírba forgatjuk, majd megsütjük).

Kövessen minket!