Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Masnitészta boros süldőraguval

Masnitészta boros süldőraguval

Ebben a receptben két kedves nyersanyagom is szerepel: az egyik a masnitészta, ami szokatlan formájával nagyon kellemes ízt tud varázsolni ételeinkhez. A másik pedig egyik elfelejtett nyersanyagunk, a bőrös süldő. 

Természetesen nem mindegy, hogy egy sertést milyen súlyban és életkorban vágnak le. Ha ez 50-60 kg-os élősúlyú sertést jelent, akkor bizony annak sokkal omlósabb, fiatalabb, a bőréről nem is beszélve, ropogósabb sültet kapunk. Ehhez használjuk a megfelelő fűszereket és a megfelelő technológiát, amit egyáltalán nem ördöngösség. Ami még nagyon fontos, bízzunk hentesünkben, aki pénzünkért mindig a megfelelő minőségű nyersanyagot biztosítja úgy, mint egy normális társadalomban illik.

Hozzávalók:

Nem a legdrágább részével dolgozunk a süldőnek!

Elkészítés: 

A süldőoldalast apró kockákra vágjuk, természetesen ehhez az kell, hogy kicsontozzuk, úgy vágjuk kockára, befűszerezzük, majd a forró olajon teljesen kisütjük. Az újhagymát szintén apró kockára daraboljuk, és lepirítjuk a vajon a változatlanul apró kockára vágott zöldségekkel együtt. Közben kifőzzük a masnitésztát, majd összekeverjük a kisütött bőrös süldővel és a zöldségekkel. A képen látható módon tálaljuk.

Desszertként ajánlom a gyümölcssalátát:

Hozzávalók: 

Elkészítés: 

A gyümölcsöket meghámozzuk, kimagozzuk, szeletekre vagy kockára vágjuk. Meglocsoljuk citromlével és a triple sec-kel (tripliszek). Állni hagyjuk, utána tálaljuk. Dióbelet, mandulát keverhetünk hozzá.

Kövessen minket!