Árak ellenőrzése
HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Receptgyűjtemény / Sertésszűz barbecue paradicsomporba forgatott bélszínnel, cukkinitócsnival

Sertésszűz barbecue paradicsomporba forgatott bélszínnel, cukkinitócsnival

Sertésszűz barbecue paradicsomporba forgatott bélszínnel, cukkinitócsnival

Hozzávalók 4 személyre:

Cukkinitócsni elkészítése:

A megmosott cukkinit a tisztított vöröshagymával együtt lereszeljük, majd az apróra vágott, tejföllel, liszttel, tojással összekevert paprikát és fokhagymát hozzákeverjük. Ízlés szerint sóval és őrölt fehérborssal ízesítjük, majd kiolajozott serpenyőben nagyobb pogácsaszaggatóban tallérokra formázva készre sütjük.

A húsok elkészítése:

Az előkészített húsokat sózzuk-borsozzuk, a szűzpecsenyét az oldalára fordítva körbesütjük. A bélszínt klasszikusan a vágási felületén nagyon kevés olajon médiumra sütjük.
A szűzpecsenyét sütés után Barbecue fűszerbe forgatjuk, és 3db-ra vágjuk rostirányra merőlegesen.
A bélszínt paradicsomporba forgatjuk, és szintén 3db-ra vágjuk rostirányra srégen. A visszamaradt sütőzsiradékot kevés fehérborral beforraljuk, majd (ha szükséges) kukoricakeményítővel besűrítjük.

Tálaláskor először kevés fehérboros pecsenyelét teszünk a tányérra, és erre a szűzpecsenyét a vágási felületeire állítjuk, mellé a bélszínt tálaljuk. Köretként a tócsnival díszítjük..

Kövessen minket!