HU
DE RU EN

Szolgáltatásaink

Belgyógyászat

Belgyógyászat

Amennyiben bizonytalan eredetű panaszai vannak, érdemes belgyógyászt felkeresni.

dr. Lemle Zoltán
Belgyógyász, kardiológus, oxyológiai és sürgősségi szakorvos
Rendelési idő: Péntek: 14:00 - 18:00

Amikor a páciens panaszai bizonytalan eredetűek, és nem tudja eldönteni, hogy milyen szakorvoshoz forduljon, érdemes belgyógyászt felkeresni.
A belgyógyászat foglalja magában leginkább a többi orvos szakmát megelőzés, gyógyítás és rehabilitáció szempontjából egyaránt.

A belgyógyászati szakvizsgálat fontos része a páciens részletes kikérdezése a fennálló panaszokról, korábban diagnosztizált betegségekről, alkalmanként vagy rendszeresen szedett gyógyszerekről, a páciens életmódjáról, illetve a családban előforduló betegségekről. Nagyon fontos, hogy korábbi szakorvosi leleteit, vizsgálati anyagait, esetleges zárójelentését a páciens magával hozza a konzultációra.

Ezt követi a fizikális vizsgálat, melynek keretében a szakorvos megnézi a bőr és a látható nyálkahártyák színét, tapintja a pajzsmirigyet és a nyirokcsomókat. Ezután megméri a vérnyomást, a pulzust, meghallgatja a szívet és a tüdőt. Végezetül sor kerül a hasi szervek (elsősorban máj, lép, esetleges sérv) tapintásos vizsgálatára, illetve a has érzékenységének vizsgálatára.

A begyűjtött információk birtokában a pontos diagnózis felállításához további vizsgálatokat rendelhet el, illetve javaslatot tehet szakorvosi konzultációra.

Belgyógyászat

SzolgáltatásokÁr
Belgyógyászati szakvizsgálat 20.000 Ft
12 elvezetéses nyugalmi EKG 8.000 Ft

Időpontkérés

Vitalium Medical Centre: +36 83 501 140 vagy vitalium@europafit.hu

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Időpontfoglalás