HU
DE RU EN
Okos ajánlat 32 725 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Találkozás a nőiségeddel 36 450 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / laser / Age Prevent évenkénti fenntartó arckezelés

Age Prevent évenkénti fenntartó arckezelés

Évente egy alkalommal javasolt bőrmegújító hatású terápia, a bőr kollagén állományának megőrzése és feszesebbé tétele céljából. Mindenféle bőrtípusra és bőrtónusra ajánlott.

  • Age Prevent- Évenkénti fenntartó kondicionáló arckezelés 150 000 Ft / alkalom (javasolt kezelés száma: 1 db / év)

Ismerje meg exkluzív ambuláns kényelmi programunkat!

Ez a kezelés évente egy alkalommal javasolt a bőr kollagén állományának megőrzése és feszesebbé tétele céljából. Mindenféle bőrtípusra és bőrtónusra alkalmazható csekély felépülési idővel. Évente 1 kezeléssel évekkel fiatalabbon tarthatja bőrét. Ez a bőrmegújító hatású terápia a legelső napfény okozta fénykárosodások, finomabb ráncok, szeplőszerű és pigment foltok kezelésére javasolt. Eltűnnek a finom ráncok, a barna foltok és a vörös értágulatok, a bőr megjelenése fiatalosabb és üdébb lesz. A kezeléssel a bőr további öregedése lelassítható. Különösebb előkészítést nem igényel.

Kinek ajánljuk?

  • aki a bőr öregedésének első jeleit észleli;
  • akinek a napozás vagy a gyakori szoláriumozás megviselte a bőrét, szeplők, öregségi pigment foltok, értágulatok, finom ráncok vannak kialakulóban;
  • akinek a bőre kezdi elveszíteni rugalmasságát és feszességét;
  • akinek nincs lehetősége néhány napig otthon maradni a kezelés után;
  • aki nem szeretne bőrsérüléssel járó kezelést

A korábbi bőrmegújító kezelések a bőrfelület teljes területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A TwinLight® szakaszos megújító kezelési eljárása csak a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt. A lézer hője serkenti az új kollagén képződését, és a kezelt terület körüli egészséges bőrben gyorsítja a megújulás folyamatát.

A kezelés egy 2 lépéses eljárás, amely növeli a bőr rugalmasságát és egy frissebb, egészségesebb kinézetet biztosít. A Fotona TwinLight® lézersugár mélyreható hőhatása az irha rétegre irányul, segít feszesebbé tenni a kollagénrostokat, míg az Er:YAG sugara segít az újabb és feszesebb hámréteg képzésében.
Évenkénti 1x kezeléssel megelőzhető a bőr öregedési folyamata, hiszen egyszerűbb a még ránctalan bőr feszesítésével a kollagén állomány megújítása, mint a már meglévő ráncok kezelése.

Első lépés – Kondicionálás

A FRAC3® olyan háromdimenziós kezelés, amely a rendkívül kicsi területeket célozza meg, az életkor által megjelenő hibákat javítja ki a hámszövetben és a kötőszövetben, a többi egészséges szövet érintetlen marad. Így segíti a hibás területek gyorsabb gyógyulását és csökkenti a felépülési időt a többi hasonló kezeléssel szemben. Tehát kijavítja a kóros pigmentációt, a kaipillaris károsodást, és a meglazult kollagén szerkezetet.

Második lépés - Frakcionált terápia

A régi, elhasznált hámréteget Er:YAG ún. frakcionált lézer sugár segítségével kezeli. Az eltávolított mikro-hámcsatornákat egy újabb, feszesebb és egészségesebb szövet fogja pótolni, ahogy az új hámréteg növekszik. Gyengéd, ugyanakkor rendkívül hatásos felületi bőrfeszesítés érhető el.

Kezelés után enyhe, általában néhány óra alatt múló bőrvörösség jelentkezhet, ami sminkkel palástolható. Nem jelen kiesést a munkából. A kezelés utáni bőr különleges otthoni ápolást nem igényel, de fényvédelmet mindenképpen javaslunk. Nem javasoljuk továbbá a napozást vagy a szoláriumozást a kezelést megelőző két hétben.

Kérdése van lézeres kezeléseinkről?

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Vitalium Laser Centre:
+3683501190
Kapcsolatfelvétel

További kezeléseink

HPV szűrővizsgálat

A HPV okozta méhnyakrák korai felismerése, illetve elkerülése érdekében évente javasolt...

Tovább a hírhez
Kondiloma kezelés

HPV 6 és 11 törzsek okozta bőrkinövések fájdalommentes eltávolítása lézerrel.

Tovább a hírhez

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolat
Vitalium Laser Centre

Időpont-egyeztetés

Telefon:
+36 83 501 190
E-mail:

Hotel Európa Fit****superior

H-8380 Hévíz, Jókai u. 3.
GPS koordináták: N 47° 17,664 E 16° 56,598
Díjmentes parkolás a hotel előtt
Akadálymentes megközelíthetőség
A Vitalium Lézerközpont Covid-19 intézkedései

Kövessen minket!

Időpontfoglalás