HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / Arcesztétikai kezelések / Fotona 4D Face Lifting kezelés

Fotona 4D Face Lifting kezelés

A Fotona 4D™ egy olyan egyedi, műtéti beavatkozás nélküli lézeres kezeléssorozat, amely az arc külső felületét és szájüregi részét kezeli. Jelenleg a leghatékonyabb lézeres arckezelési eljárás.

Face Lifting kezelés (nem ráncos, de tónusát vesztett arcbőrre) - Fotona 4D

  •     Fotona 4D Face Lifting kezelés  150 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 2-3 db)

A Fotona 4D™ egy olyan egyedi, műtéti beavatkozás nélküli lézeres kezeléssorozat, amely az arc külső felületét és szájüregi részét kezeli. A kollagénrostok teljes fokú összehúzódása egy műtétmentes, ún. facelifting arcfeszesítő hatást tudunk elérni.

A Fotona 4D™ kétféle lézersugár hullámhosszát használja (Er:YAG és Nd:YAG), négy kezelési módból áll. Az életkori változások ellen széleskörűen, négy különböző szinten hatnak a kezelések: mélyen, a középső és felszíni bőr kötőszövetét célozva meg.

A Fotona 4D™ négy „dimenziója” a négy különböző eljárásmódra utal: SmoothLiftin™, FRAC3™, PIANO™ és SupErficial™. Mind a 4 kezelést az esztétikában használják az arc korosodása elodázása érdekében. A Fotona SP Dynamis a négyféle exkluzív eljárási módot és a két lézer hullámhosszát ötvözi úgy, hogy az eddig ismert leghatékonyabb, műtét nélküli módon, fájdalommentesen érje el a kívánt hatásokat. A Fotona 4D™ face lifting egymást erősítő lépései során nincs szükség érzéstelenítésre, vagy altatásra.

  1. SmoothLiftin™ - Szájüregi feszesítő kezelés
  2. FRAC3® - Kondicionálás
  3. PIANO® - Bőrfeszesítés
  4. SupErficial™ - Felszíni hámmegújító kezelés

Mi is az a SmoothLiftin™?

A SmoothLiftin™ egy forradalmian hámkímélő Er:YAG szájon belüli kezelés, amely irányított és enyhe szövetmelegítéssel stimulálja a kollagén rostok összehúzódást. A kollagén rostok azonnali összehúzódásán túl megindítja a kollagén rostok újratermelést is. Ennek hatására teljes körű javulást lehet tapasztalni a kezelt szövet rugalmasságában és feszességében.

Ez egy ponton 4 egymás utáni lézerindukció, ami 4x mélyebbre hatol a bőrben, mint a korábbi lézeres beavatkozások. A forradalmi újítás pedig az, hogy mindez fájdalommentesen történik, mivel a 4 indukció között az érzőidegek regenerálódni tudnak. A kezelése eredménye viszont láthatóan sokkal szebb lesz.

A SmoothLiftin mód alkalmazásának köszönhetően lehetőség adódik a szemkörnyék kezelésére is, ami az eddigi lézergépeken nem volt lehetséges.

Mi is az a FRAC3®?

A FRAC3® olyan háromdimenziós kezelés, amely a rendkívül kicsi területeket célozza meg, az életkor által megjelenő hibákat javítja ki a hámszövetben és a kötőszövetben, a többi egészséges szövet érintetlen marad. Így segíti a hibás területek gyorsabb gyógyulását és csökkenti a felépülési időt a többi hasonló kezeléssel szemben.

Tehát kijavítja a kóros pigmentációt, a kaipillaris károsodást, és a meglazult kollagén szerkezetet.

Mi is az a PIANO® mód?

A PIANO® mód olyan új Nd:YAG szövetmelegítő lézerkezelés, amely szuper hosszú impulzusidőkön (0.3 – 60s) alapszik. Hosszú a lézerhullám ún. termális relaxációs ideje, ezért a mély rétegekben fejti ki a hatását. A hámot, felhámot, az ereket érintetlenül hagyja, kizárólagosan mélyre megy. Közvetlenül a kollagén roston fejti ki a hatását, azonnali feszességet eredményez, és egyben beindítja a kollagén termelődést.

Mi is az a SupErficial™?

A SupErficial™ olyan hideg fényű hámeltávolító Er:YAG lézerkezelés, amely gyöngyszerű befejezést ad a bőrnek. SupErficial™ ezáltal javítja a bőr megjelenését, és egyben a kötőszövet felé is indukciót generál, így vesz részt a feszesítésben. A Fotona VSP™ technológiával rendkívül precízen irányított fényhámlasztás érhető el hőhatás és lábadozási idő nélkül. Rendkívül precíz kezelés.

A Fotona SP Dynamis a négyféle exkluzív eljárási módot és a két lézer hullámhosszát ötvözi úgy, hogy az eddig ismert leghatékonyabb, műtét nélküli módon, fájdalommentesen érje el a kívánt hatásokat. A Fotona 4D™ face lifting egymást erősítő lépései során nincs szükség érzéstelenítésre, vagy altatásra.

A lézersugár öngyógyító mechanizmust indukál a kötőszöveti rétegben.  Ennek során  6 hónapos folyamatos javulás, fiatalodás  várható. Az eredmény tartós, az arc akár   5-8  évet is fiatalodhat. Ezt a kezelést kifejezetten ajánljuk a szájkörnyéki ráncosodásra hajlamos bőr esetén.

Nagyon fontos, hogy nem igényel előzetes előkészítést, érzéstelenítést, szinte teljesen fájdalmatlan. A kezelés után 1-3 nap bőrpír keletkezhet, ami lábadozási idő nélkül gyógyul. A kezelés rendkívül precíz.

Kérdése van lézeres kezeléseinkről?

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Vitalium Laser Centre:
+3683501190
Kapcsolatfelvétel

További kezeléseink

IncontiLase Twinlight 3D

Stressz inkontinenciáról beszélünk, ha köhögéskor, tüsszentéskor, futáskor vagy fizikai terhelés...

Tovább a hírhez
IncontiLase Intra Twinlight 3D

A változókor ösztrogén hiányos állapota a húgycső ellazulását és a belső záróizomzat záró...

Tovább a hírhez

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolat
Vitalium Laser Centre

Időpont-egyeztetés

Telefon:
+36 83 501 190
E-mail:

Hotel Európa Fit****

H-8380 Hévíz, Jókai u. 3.
GPS koordináták: N 47° 17,664 E 16° 56,598
Díjmentes parkolás a hotel előtt
Akadálymentes megközelíthetőség
A Vitalium Lézerközpont Covid-19 intézkedései

Kövessen minket!