HU
Sunday Brunch Sárközi Ákossal 35 230 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 22 015 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 25 330 Ft-tól /fő/éj
Sportolj okosan - fájdalom nélkül 26 515 Ft-tól /fő/éj
Egészségmegőrző napok 23 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés

Kicsit izgulok...

Sziasztok!

Soha sem gondoltam volna, hogy egyszer majd izgatottan készülök egy lézeres arckezelésre. Pedig most ez történik velem. Holnap, életemben először alávetem magam saját elhatározásomból egy lézeres arcesztétikai kezelésnek. Hogy miért nagy dolog ez számomra?

28 évesen jártam először kozmetikusnál, akkor is azért, hogy az esküvői sminkemet megbeszéljük. Előtte messziről elkerültem az efféle szépségintézeteket és nagyon szükségem sem volt rájuk, hiszen úgy éltem meg a kamaszkoromat, és ifjú éveimet, hogy kb. 5 évente nőtt egy pattanás féle az arcomra. Szerencsém volt. De változnak az idők.

Most 45 éves vagyok. 2005-ben született meg az első gyermekem, amikor is a hormonok hatására májfoltok jelentek meg az arcomon. Innentől kezdve folyamatosan látogattam a kozmetikát, egyrészt azért, hogy a foltokat fehérítsük, másrészt pedig azért, hogy az anya műszakból néha kicsit megléphessek, pihenhessek és a masszázs, ultrahang és csodakrémek hatására a bőröm is megújuljon. Azóta sok minden történt…

Született még két gyermekem, kipróbáltam néhány professzionális kozmetikai terméket: Gigi, Aphrodita, Matis, Jean D’Arcel, T’halion, Image, Kleanthous, Natura Bissé, Biola, My Spirit skincare; de óvatosságom okán csak a hámsérülést nem okozó bőrcsiszolással kísérleteztem.

És holnap lézeres arckezelés. Nagy utat tettem meg idáig. De Dr. Fekete Anikó bőrgyógyász szakorvos megnyugtatott, hogy a Fotona cég által gyártott berendezés olyan lézer sugarakat használ, mely nem sérti meg a felszíni hámréteget, nem kell napokig (vagy ne adj’ Isten hetekig) bújkálnom az emberek elől, nem lesz sebes az arcom. Lehet bőrpír, előfordulhat enyhe duzzanat, mivel elég érzékeny bőröm van, de majd meglátjuk. Van, akinek 1 – 1,5 óra után elmúlik a pirosság az arcáról.

Doktornő a bőröm állapotát figyelembe véve a Fotona 4D facelifting kezelést ajánlja, mely egy egyedi kezeléssorozat, négy kezelési módból áll és egyedülálló módon kétféle lézersugár hullámhosszát használja. A gyári beállítások mellett lehetőség van egyénre hangoltan eltérni a kezelési protokolltól, ami esetemben a szemkörnyéki ráncok kezelésénél indokolt lesz.

A konzultáció során doktornő elmondta, hogy a kezelés előtt kerüljem a napfényt és ne szoláriumozzak, ez gondolom a pigment foltjaim miatt kiemelten fontos. Erről mellékelek fotót is. A kezelés napján ne használjak semmilyen kozmetikumot az arcomra.

Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés

Vitalium Lézerközpont

Magas színvonalú lézerkezelések Hévízen, egyedülálló és exkluzív szállodai szolgáltatásokkal

A Fotona lézerkezelések kiemelkedő tulajdonságai és előnyei

BIZTONSÁGOS
KLINIKAILAG TESZTELT
SZABADALOMMAL VÉDETT

A lézerkezelések egyedülállóak, mivel nem csupán a tünetek szűnnek meg, hanem azok kiváltó okai is.

  • fájdalommentes
  • altatást nem igénylő
  • vérzésmentes
  • ambulánsan igénybe vehető
Kapcsolatfelvétel
Szakorvosaink

Kérdése van lézerkezeléseinkről? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Exkluzív lézer program

Ambuláns vendégeinknek exkluzív kényelmi szolgáltatásokat nyújtunk, hogy biztosítsuk a pozitív lelki ráhangolódást és a kezelés napját élménnyé varázsoljuk.

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolat
Vitalium Laser Centre

Időpont-egyeztetés

Telefon:
+36 83 501 190
E-mail:

Hotel Európa Fit****

H-8380 Hévíz, Jókai u. 3.
GPS koordináták: N 47° 17,664 E 16° 56,598
Díjmentes parkolás a hotel előtt
Akadálymentes megközelíthetőség
A Vitalium Lézerközpont Covid-19 intézkedései

Kövessen minket!