HU
DE RU EN

Szakorvosaink

Dr. Regényi Péter

Dr. Regényi Péter

"2015 óta, az országban elsőként kezdtem meg az ún. intimlézer nőgyógyászati kezeléseket a hévízi Hotel Európa Fit****superior szállodában működő Vitalium Laser Centre-ben, heti két alkalommal. Az itt működő lézer centrumnak társtulajdonosa és egyben orvos igazgatója is vagyok.

1961-ben, Pécsett születtem. Négy gyermekem van. Angol nyelvet társalgási szinten beszélem.
1985-ben a pécsi Orvostudományi Egyetemen általános orvosi karán szereztem meg orvosi diplomámat.
1990 májusában szülészet- nőgyógyászati szakorvosi vizsgát tettem kiváló eredménnyel.
1995 óta végzek nőgyógyászati endoscópos műtéteket, önálló operatőri jogosultsággal
1996 óta végzek szülészeti és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokat, B kategóriás besorolással rendelkezem.
1986- tól 2020-ig dolgoztam a zalaegerszegi Megyei Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán.

Magánorvosként a Hotel Európa Fit****superior szállodában működő Vitalium Laser Centre-ben látom el a hozzám forduló pácienseket.
Rendeléseimen az előzetes telefonos előjegyzés után időpontra érkező pácienseimnél, lézerkezeléseket megelőző nőgyógyászati vizsgálatokat, nőgyógyászati szűrővizsgálatokat, műtét előtti konzultációt és egynapos sebészet keretein belül nőgyógyászati műtétet végzek várakozási idő nélkül.

Előadások - publikációk

2022 májusban előadást tartottam a Portoroz-ban megtartott Laser&Health Academy konferencián varrásmentes lézeres kisajak plasztika témájában.
2023-ban jelenik meg várhatóan a lézeres orvoslás eredményességét bemutató orvosi szakkönyv 'The Laser Essentials' címen, amelyben egy önálló fejezetet publikálok labioplasztika lézeres kisebbítése témában.

Fotona lézer technológia

Mindig is érdekelt, hogy milyen módon lehetne a hölgyeket a hosszú távú pozitív életminőség megőrzéséhez hagyományos sebészeti műtéti eljárás nélkül hozzásegíteni. A nők mai életvitele, mozgásszegény életmódja, idősebb korban a hormonális változások többek között mind hozzájárulhatnak az inkontinencia kialakulásához, és a hüvelyi kötőszövetek gyengüléséhez.
2015-ben az országban elsőként kezdtem meg az intimlaser nőgyógyászati kezeléseket a hévízi Hotel Európa Fit****superior-ban működő Vitalium Laser Centre-ben, amelynek egyben társtulajdonosa és orvos-igazgatója is vagyok.
A többéves tapasztalat igazolja, hogy eredményesen lehet e beavatkozásokkal kezelni az inkontinencia tüneteit, a tág hüvely szindrómát, és számos más intim problémát. A kezelések fájdalommentesek, és mivel a szervezet öngyógyító mechanizmusait indítják el, tartósak, mellékhatásuk nem ismert, a pozitív visszajelzések pedig önmagukért beszélnek.

Új dimenziók - Twinlight 3D

2018-ban Jorge E. Gaviria doktor az intim lézer kezelések új dimenzióját mutatta meg, amikor is az Erbium és a Neodínium lézer kombinált kezeléseket kezdte alkalmazni. 3 éves kutatómunkája igazolta, hogy ezzel az egyedülálló, új kezeléssel hússzor mélyebb szöveti hatás érhető el. Ez az új lehetőség felkeltette az érdeklődésemet. Sikerült egy új adaptert kigondolnom és gyártatnom, amellyel lehetőségem nyílt alkalmazni ezt az új ún. intim lézer Twinlight 3D technikát. 2018. októbere óta rutinszerűen alkalmazzuk kezeléseink során. Gaviria doktorral jelenleg a világon ketten, Európában egyedül itt, a hévízi Vitalium Laser központban végzem ezt az új kezeléstípust.

Certifikációk

Dr. Dobribánné Dr. Fekete Anikó

Dr. Dobribánné Dr. Fekete Anikó

Bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos

1983-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, majd 1988-ban az Országos Bőr- és Nemibeteggondozó Intézetben tettem le a szakvizsgámat.

10 éven keresztül Zalaegerszegen, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház bőrgyógyászati osztályán és a rendelőintézetben dolgoztam. Praktizáltam a Szentgotthárdi rendelőintézet, valamint a keszthelyi kórház rendelőintézetének bőrgyógyászatán. Jelenleg a Synexus Magyarországi képviseletén és az Óbudai Egészségcentrum Zalaegerszegre kihelyezett intézetében is dolgozom, ahol a leendő gyógyszerek lehetséges hatásaival, mellékhatásaival foglalkozom. Az elmúlt évtizedekben a nagy beteganyag mellett széles körű tapasztalatra tettem szert, melyet 2016. óta a hévízi Hotel Európa Fit****superior Vitalium Lézer Centrumában, mint lézer specialista kamatoztatok.

Szép feladatnak tartom a legnagyobb és leglátványosabb szervünk egészségének és természetes szépségének megőrzését. Bőrünk épsége határozza meg egészségi állapotunkat, hiszen mint immunszerv határol el minket s környezettől és nyújt védelmet a káros külső hatások ellen. Emellett nagyban hozzájárul társadalmi megítélésünkhöz, és – lehet, hogy első olvasásra furcsán hangzik, de – munkavállalásunk, párválasztásunk is függ tőle. Éppen ezért tartom rendkívül szép feladatnak, hogy a Fotona cég innovációja által megalkotott esztétikai lézer berendezés segítségével egészségesebb, szebb, fiatalosabb, karcsúbb külsőt varázsolhatunk pácienseink számára.

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérdése van lézeres kezeléseinkről?

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Vitalium Laser Centre:
+3683501190
Kapcsolatfelvétel
Elérkezett a nap…

Hát, elérkezett a nagy nap… Nem mondom, hogy nem izgulok.

Megnézem a részleteket
"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez

Kövessen minket!