HU

Polaris 7 Revolution 2.0
Komplex fény-, szín- és hangterápia

A Polaris 7 Revolution 2.0 egy olyan új innovatív találmány melynek segítségével korunk legnagyobb problémáját, a krónikus stresszt és a krónikus energiahiány állapotát tudjuk rendezni. A 30 perces kezelés során polarizált fény-, színterápia, hegyikristály szűrőn átvezetett tachionizált fény szakrális geometria elvét is felhasználva ("élet virága") energetizálja mérhető és érezhető módon testünket. Egy csakra harmonizáló meditatív hangterápia és a két fül közötti különbségen alapuló ún. binaurális hangeffektus segít abban, hogy a kezelés alatt alfa, théta, majd delta agyhullámok révén elért mély relaxáció segítségével stressz mentesítsük magunkat.Az így kialakított energetikai egyensúlyi állapot segíti az öngyógyító folyamatok működését, beleértve a posztkovid tünetet gyors enyhülését..

A Polaris 7  Revolution 2.0 kezelés jellemzői:

 • fény- és színterápia
 • programozott hegyikristály szűrő
 • tachionizált lámparendszer
 • szakrális geometriai energetika ("élet virága")
 • binaurális hangeffektusok
 • csakraharmonizáló, meditációs hangterápia
 • kezelés előtti energetikai állapotfelmérés
 • csakránkénti, egyéni mérés szerinti fényerő szabályozás és földelés a maximális hatás elérése céljából

A Polaris 7  Revolution 2.0 kezelés célja:

 • energetikai egyensúly kialakulásának támogatása
 • a test természetes öngyógyító mechanizmusának támogatása
 • a méregtelenítési folyamatok aktiválása
 • immunrendszer működésének javítása
 • energetikailag mérhető anti-aging hatás segítése

Életformánk okozta krónikus stressz, a környezeti hatások, túlfeszített életvitelünk aktiválja az örökletes tulajdonságainkat a DNS-ben. Ha emellé tartós gyengült energetikai állapot és ebből adódó csökkent működésű immunrendszer is társul kialakul a betegség. A tünet, a betegség nem más, mint egy figyelmeztetés a felborult energetikai állapotunkra,és hogy változtassunk eddigi életvitelünkön.

A kezelés előtt egy biorezonanciás ellenőrzési méréssel megmérjük a szervezet energetikai állapotát, aurát, csakrákat, meridiánokat, szerveket; így összességében 14 energetikai részmérést végzünk, mely megmutatja pillanatnyi energetikai állapotunkat.

Ez alapján csakránként személyre tudjuk szabni a kezelést. A kezelés végén, 30 perc után visszamérjük az előzőleg ellenőrzött értékeket. Állapottól függően átlagosan 20-100% energetikai szintemelkedést tapasztalunk.Ha ezáltal egyensúlyba kerül energetikai állapotunk, az újra lehetőséget ad a szervezetben végbemenő öngyógyulási folyamatok megfelelő működéséhez..

Újra jól érezzük magunkat a bőrünkben. Végig alusszuk az éjszakát. Egyéntől függően a kéthetente vagy havonta megismételt Polaris 7 Revolution 2.0 lámpakezelés fenntart egy olyan energetikai egyensúlyi állapotot, ami a krónikus panaszok esetén is segítséget nyújthat. .Az elmúlt 3 év közel 2000 mérése engedi ezeket a tényeket, információkat átadni Önnek. Ne higgyen, tapasztaljon!

A Polaris 7 Revolution 2.0 kezelés ára:

 • 8 500 Ft / alkalom, ami magában foglalja a megelőző és a kezelés utáni energetikai felmérést (kb. 30 perc) , illetve magát a kezelést meditációs zene és fény kíséretében a megfelelő csakrapontra irányítva (kb.: 30 perc)

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérdése van lézeres kezeléseinkről?

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Vitalium Laser Centre:
+3683501190
Kapcsolatfelvétel
Exkluzív lézer program

Ambuláns vendégeinknek exkluzív kényelmi szolgáltatásokat nyújtunk, hogy biztosítsuk a pozitív lelki ráhangolódást és a kezelés napját élménnyé varázsoljuk.

Elérkezett a nap…

Hát, elérkezett a nagy nap… Nem mondom, hogy nem izgulok.

Megnézem a részleteket
Ismét Egészségnapot tartottunk szállodánkban!

A tavalyi sikeres Egészségnap után idén is nyílt napra csábítottuk az érdeklődőket! Szakértőink...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!

Időpontfoglalás