HU

Polaris 7 Crystal Harmony
Csakra harmonizáló fény- és hangterápia

A Polaris 7 Crystal Harmony egy olyan új innovatív találmány melynek segítségével korunk legnagyobb problémáját, a krónikus stresszt és a krónikus energia hiány állapotát tudjuk rendezni. A 30 perces kezelés során polarizált fény, színterápia, hegyikristály szűrőn átvezetett fény energetizálja mérhető és érezhető módon testünket. Egy csakra harmonizáló meditatív hangterápia és a két fül közti különbségen alapuló ún. binaurális hangeffektus segít abban, hogy a kezelés alatt alfa, théta, majd delta agy hullámok révén elért mély relaxáció segítségével stresszmentesítsük magunkat.

A Polaris 7 kezelés jellemzői:

 • fény- és színterápia
 • programozott hegyikristály szűrő
 • binaurális hangeffektusok
 • csakraharmonizáló, meditációs hangterápia
 • kezelés előtti energetikai állapotfelmérés
 • (DePuls+) csakránkénti, egyéni mérés szerinti fényerő szabályozás és földelés a maximális hatás elérése céljából

A Polaris 7 kezelés célja:

 • az energiaáramlás serkentése
 • a test természetes öngyógyító mechanizmusainak támogatása
 • a méregtelenítési folyamatok aktiválása
 • harmónia megteremtése kívül-belül
 • és hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!

Életformánk okozta krónikus stressz, a környezeti hatások, túlfeszített életvitelünk aktiválja az örökletes hajlamainkat a DNS-ben. Ha emellé tartós gyengült energetikai állapot is társul kialakul a betegség. Ez nem más, mint egy figyelmeztetés hogy változtassunk eddigi életvitelünkön.

A kezelés előtt egy biorezonanciás ellenőrzési méréssel megmérjük a szervezet energetikai állapotát, aurát, csakrákat, meridiánokat, szerveket; így összességében 16 energetikai részmérést végzünk, mely megmutatja pillanatnyi energetikai állapotukat.

Ez alapján csakránként személyre tudjuk szabni a kezelést. A kezelés végén, 30 perc után visszamérjük az előzőleg ellenőrzött értékeket. Állapottól függően átlagosan 20-50% energetikai szintemelkedést tapasztalunk.Ha ezáltal egyensúlyba kerül energetikai állapotunk, az újra lehetőséget ad a szervezetben végbemenő öngyógyulási folyamatoknak.

Újra jól érezzük magunkat a bőrünkben. Végig alusszuk az éjszakát. Egyéntől függően a kéthetente vagy havonta megismételt Polaris lámpakezelés fenntart egy olyan egyensúlyi állapotot, ami a krónikus panaszok esetén is segítséget nyújthat. .Az elmúlt 3 év közel 2000 mérése engedi ezeket a tényeket, információkat átadni Önnek. Ne higgyen, tapasztaljon!

A Polaris 7 kezelés ára:

 • 8 500 Ft / alkalom, ami magában foglalja a megelőző és a kezelés utáni energetikai felmérést (kb. 30 perc) , illetve magát a kezelést meditációs zene és fény kíséretében a megfelelő csakrapontra irányítva (kb.: 30 perc)

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kérdése van lézeres kezeléseinkről?

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Vitalium Laser Centre:
+3683501190
Kapcsolatfelvétel
Exkluzív lézer program

Ambuláns vendégeinknek exkluzív kényelmi szolgáltatásokat nyújtunk, hogy biztosítsuk a pozitív lelki ráhangolódást és a kezelés napját élménnyé varázsoljuk.

Elérkezett a nap…

Hát, elérkezett a nagy nap… Nem mondom, hogy nem izgulok.

Megnézem a részleteket
Vadonatúj apartszobák „okos” funkcióval a hévízi Hotel Európa Fit****-ben

A "Minőségi megújulás és szolgáltatásfejlesztés a Hotel Európa Fit****-ben" című Kisfaludy...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!