HU
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / laser / Elérkezett a nap…

Elérkezett a nap…

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

Sziasztok!

Hát, elérkezett a nagy nap… Nem mondom, hogy nem izgulok.

A megbeszélt időpontra meg is érkeztem Dr. Fekete Anikó bőrgyógyász szakorvos rendelőjébe. A doktornő, mint mindig, most is nagyon kedves, mosolygós, barátságos, csupa vitalitás. Mielőtt átmennénk a kezelőbe, dermatoszkóppal megvizsgálja az arcomon lévő pigmentációs foltokat, hogy biztosan ne legyen semmi kóros. Minden rendben. Nagy levegő, mehetünk!

A kezelőben jól érzem magam, Alina a doktornő asszisztense gondosan előkészített mindent. Ő is mosolygós és nagyon kedves. Lefekszem az ágyra, kényelembe helyezem magam, kínálnak nyaktámaszt, párnát, fontos, hogy kényelmes legyen, hiszen 60 percen keresztül kell majd itt feküdnöm. Minden komfortos, az izgalom is elszállt. Alina lefertőtleníti az arcomat, felteszi nekem a védőszemüveget és kezdünk.

Az első lépésben doktornő a szám belsejét kezeli. Ahogy a gép dolgozik, hallani lehet az egymás utáni 4 lézer indukciót és utána a szünetet, pontosan úgy, ahogyan azt előzőleg megbeszéltük. Fájdalmat és hőhatást nem éreztem, inkább olyan volt, mintha valami erősen szénsavas folyadék lenne a számban. Viszonylag gyorsan, pár perc alatt megvolt az egyik oldal, azután a másik. A szám belsejében semmilyen égő érzés nincs. Erről a fázisról sajnos nincs saját fotóm, de mellékelek egyet a Fotona jogtiszta adatbázisából.

Második lépés a FRAC3, a bőr kondicionálása. A homlokomnál kezdünk, majd haladunk végig az arcon. Erről készítettünk fotót és egy rövid videót is. Nem éppen kellemes érzés, de nem is fájdalmas. Vannak azonban olyan pontok, ahol felszisszenek. Doktornő elmondja, hogy ez azért van, mert a hámréteg nem egyforma vastag mindenhol, illetve a bőrben lévő érzőidegek sem egyformán helyezkednek el. Amikor az arcom egyik fele készen volt, doktornő kérte, hogy csináljunk egy Bucca tesztet. Fogalmam sem volt, hogy ez micsoda, de nagyon meglepő eredmény született. A kezelt részen a nyelvemet erősen a szám oldalához szorítottam, majd azután a kezeletlen részen is megtettem ugyanezt. Hihetetlen! Valóban érezhető azonnali hatás, a kezelt részen ugyanis keményebbnek, feszesebbnek éreztem az arcomat, míg a másik oldalon ehhez képest elég lazának, tartás nélkülinek. Készítettük róla fotót, elég vicces, de azért megosztom Veletek. Ez a szakasz viszonylag hosszú ideig tartott, hiszen az arcbőr teljes felületén végig kellett menni. Ennél a lépésnél doktornő elmondja, hogy a lézer az egészséges részeken nem okoz semmilyen károsodást, csupán a meglévő hibákat javítja ki. Esetemben ez az erős pigmentáció, kapilláris tágulatok egy-két helyen és a meglazult kollagén szerkezet. Ezek sajnos az életkor velejárói.

Harmadik lépés a Piano mód. Ez a legkellemesebb a négy lépés közül. Ez is viszonylag hosszú ideig tartott, ugyanúgy a homlokkal kezdődött és ment végig az arcon. Az időérzékemet teljesen elveszítettem, mert közben majdnem elaludtam. Ennél a lépésnél kellemes melegséget éreztem, ami nem a felszíni hámot érintette, hanem mélyre hatolt és a kollagén rostokra fejtett ki már – akár – azonnali stimuláló hatást. Fotót mellékeltem.

Negyedik lépés a Fotona 4D kezelés során a mikrohámlasztás. Őszintén, ez a legkellemetlenebb része a kezelésnek. Egyrészt hangos, mert a gép fura csattogó hangot ad ki, másrészt beindul az elszívó. Ég a bőröm a mikrohámlasztás ideje alatt. Ez az egyetlen lépése a kezelésnek, ahol nem éreztem igazán jól magam. Szerencsére nem tart túl sokáig. Kíméletes hámlasztás ide vagy oda, nekem bizony ég tisztességesen az arcom. Hideg levegővel enyhítik a kellemetlen érzést, azután pedig egy nyugtató arckrém kerül fel. Készítettünk egy videót, melyen jól látszik, hogyan dolgozik az arcbőrön a gép és a hangja is hallatszik.

Menet közben nem akartam a Fotona 4D négy, egymás követő lépését megbontani, ezért a Smooth Eye, szemkörnyék kezelésre nem tértem ki külön. Ezt most azért megteszem, mert szenzációs kezelés. A lézer a felső és alsó szemhéjat, valamint a szarkalábakat kezeli és teljesen fájdalmatlan érzés. Az eredmény azonban önmagáért beszél. Fotó mellékelve.

A kezelés végén doktornő átadja a kezelőlapot, melyen pontosan feltüntette, hogy milyen kezelést végzett és milyen beállításokat használt. Megbeszéljük, hogy a kezelést követően csak tiszta csapvízzel tisztíthatom az arcomat, milyen arckrém használata javasolt, hogy a bőrpír 1-3 napig jelentkezhet, esély van egyéni adottságtól függően ödémára is. Mindenről kapok elegendő információt és recepteket arra az esetre, ha az előbb leírtak közül bármelyik tünet is fennállna. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az arcom a hámlasztás következtében biztosan hámlani fog.

Összességében jól éreztem magam. A doktornő és az asszisztens nagyon kedves és megnyugtató a társaságuk. Minden kérdésemre, aggályomra megkaptam a választ, ezért az izgalmam gyorsan megszűnt. A kezelés azonnali eredménnyel is jár, hiszen a Bucca teszt alkalmával már tapasztaltam az azonnali feszességet, a toka részen és a szemkörnyéken is látom az azonnali változást. Persze a bőröm piros, de mivel elég érzékeny bőröm van, azzal számolok, hogy néhány napig ez így is marad. Közvetlenül a kezelés után is készítettünk fotókat, ezekből is válogattam párat.

Nagyon fontos, hogy nem szabad közvetlen napsugárzásnak, szoláriumozásnak kitenni az arcomat és kerülnöm kell a szórt fényt is a mai napon. Egy nap szobafogság. Ma nem tervezem, hogy emberek közé megyek…

Hazaértem. Úgy gondolom, ma itthonról dolgozom és mivel tűz a nap, nem nagyon mozdulok ki, csak amennyire muszáj: elmegyek a gyerekekért.

Itthon egész nap feszülő érzés van a bőröm, néhány órára enyhülést ad a krém, amit doktornő javasolt, ezért folyamatosan használom. A szemem sokat könnyezik, a nevető ráncaimat csípi a kicsorduló könny.

Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés

Vitalium Lézerközpont

Magas színvonalú lézerkezelések Hévízen, egyedülálló és exkluzív szállodai szolgáltatásokkal

A Fotona lézerkezelések kiemelkedő tulajdonságai és előnyei

BIZTONSÁGOS
KLINIKAILAG TESZTELT
SZABADALOMMAL VÉDETT

A lézerkezelések egyedülállóak, mivel nem csupán a tünetek szűnnek meg, hanem azok kiváltó okai is.

  • fájdalommentes
  • altatást nem igénylő
  • vérzésmentes
  • ambulánsan igénybe vehető
Kapcsolatfelvétel
Szakorvosaink

Kérdése van lézerkezeléseinkről? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Exkluzív lézer program

Ambuláns vendégeinknek exkluzív kényelmi szolgáltatásokat nyújtunk, hogy biztosítsuk a pozitív lelki ráhangolódást és a kezelés napját élménnyé varázsoljuk.

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolat
Vitalium Laser Centre

Időpont-egyeztetés

Telefon:
+36 83 501 190
E-mail:

Hotel Európa Fit****superior

H-8380 Hévíz, Jókai u. 3.
GPS koordináták: N 47° 17,664 E 16° 56,598
Díjmentes parkolás a hotel előtt
Akadálymentes megközelíthetőség
A Vitalium Lézerközpont Covid-19 intézkedései

Kövessen minket!