HU
DE RU EN
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / laser / Twinlight 3D ránceltávolító, bőrmegújító kezelés

Twinlight 3D ránceltávolító, bőrmegújító kezelés

A Twinlight 3D rendkívül precíz, szakaszos bőrmegújító kezelés, mely kizárólag a bőrhibákat célozza meg, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt. Ráncos arcbőr esetén javasolt kezelés.

Ránceltávolító és bőrmegújító kezelés TwinlightTM - ráncos arcbőr esetén javasolt

  • Twinlight 3D ránceltávolító, bőrmegújító kezelés 150 000 Ft / alkalom (javasolt kezelési mennyiség: 3 db)

A ránceltávolító és megújító kezeléseket el lehet végezni a hámeltávolító Er:YAG lézerrel és a hámkímélő Nd:YAG lézerrel is, amely attól a pontos esztétikai végeredménytől függ, hogy a páciens és a kezelő orvos mit szeretne elérni. A hámeltávolító és hámkímélő kezeléseket lehet kombinálni egy átfogó, korosodást megállító kezeléssé, mint például a Fotona TwinLight™ szakaszos megújító eljárás.

Az eddigi bőrmegújító kezelések az arcbőr nagyobb területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem, így a felépülési idő akár 2-3 hétig is eltartott. A Fotona forradalmi TwinLight® szakaszos megújító kezelési eljárása ezzel szemben precízen a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges bőrt, ezáltal a regenerációs idő lényegesen lerövidül 3-7 napra. A lézer hője serkenti az új kollagén képződését a bőr irha rétegében, és a kezelt terület körüli egészséges bőrben gyorsítja a megújulás folyamatának sebességét.

A TwinLight® szakaszos megújító kezelés egy egyszerű, 4 lépéses eljárás, amelyet arra optimalizáltak, hogy egyértelműen növelje a bőr simaságát és egy frissebb, egészségesebb kinézetet adjon neki.

Első lépés - Kondicionálás

A rejuvenáció   első lépése  a ND:YAG lézersugár. A FRAC3® olyan háromdimenziós kezelés, amely a rendkívül kicsi területeket célozza meg, az életkor által megjelenő hibákat javítja ki a hámszövetben és a kötőszövetben, a többi egészséges szövet érintetlen marad. Így segíti a hibás területek gyorsabb gyógyulását és csökkenti a felépülési időt a többi hasonló kezeléssel szemben. Tehát kijavítja a kóros pigmentációt, a kapilláris károsodást, és a meglazult kollagén szerkezetet.

Második lépés - Feszesítés

Ennek egy továbbfejlesztett változata a PIANO mód, ami még kíméletesebb megoldás. A PIANO® mód olyan új Nd:YAG szövetmelegítő lézerkezelés, amely szuper hosszú impulzusidőkön (0.3 – 60s) alapszik. Hosszú a lézerhullám ún. termális relaxációs ideje, ezért a mély rétegekben fejti ki a hatását. A hámot, felhámot, az ereket érintetlenül hagyja, kizárólagosan mélyre megy. Közvetlenül a kollagén roston fejti ki a hatását, azonnali feszességet eredményez, és egyben beindítja a kollagén termelődést.

Harmadik lépés - Frakcionált kezelés Er:YAG lézerrel

Ez egy frakcionált kezelés, ami egyénre beállított hámcsatornák útján hámlaszt. Kezelőorvosunk ennél a lépésnél maximálisan figyelembe veszi a páciens bőrtípusát, a bőr vastagságát és az egyén érzékenységét, melyet a kezelést megelőző személyes konzultáció során egyeztetnek.

Negyedik lépés - Ultra finom peeling

A bőrt újrapásztázza az Er:YAG lézersugara, mely az egész bőrfelületen egy gyengéd peelinget jelent. Az eljárás gyöngyházfényűvé, ragyogóvá varázsolja az arcot. A kezelés után egyéntől függően átlagosan 3-5 napig bőrpír, ödéma észlelhető.

Az eredmény: feszesebb, tónusosabb bőr, kisebb pórusok, kisimult ráncok.

A lézersugár öngyógyító mechanizmust indukál a kötőszöveti rétegben.  Ennek során  6 hónapos folyamatos javulás, fiatalodás  várható. Az eredmény tartós, az arc akár 5-8  évet is fiatalodhat.

Nagyon fontos, hogy nem igényel előzetes előkészítést, érzéstelenítést, szinte teljesen fájdalmatlan. A kezelés után 1-3 nap bőrpír keletkezhet, ami lábadozási idő nélkül gyógyul. A kezelés rendkívül precíz.

Kérdése van lézeres kezeléseinkről?

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Vitalium Laser Centre:
+3683501190
Kapcsolatfelvétel

További kezeléseink

HPV szűrővizsgálat

A HPV okozta méhnyakrák korai felismerése, illetve elkerülése érdekében évente javasolt...

Tovább a hírhez
Kondiloma kezelés

HPV 6 és 11 törzsek okozta bőrkinövések fájdalommentes eltávolítása lézerrel.

Tovább a hírhez

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolat
Vitalium Laser Centre

Időpont-egyeztetés

Telefon:
+36 83 501 190
E-mail:

Hotel Európa Fit****superior

H-8380 Hévíz, Jókai u. 3.
GPS koordináták: N 47° 17,664 E 16° 56,598
Díjmentes parkolás a hotel előtt
Akadálymentes megközelíthetőség
A Vitalium Lézerközpont Covid-19 intézkedései

Kövessen minket!

Időpontfoglalás