HU
DE RU EN
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Főoldal / laser / Terhességi csíkok és striák lézeres kezelése

Terhességi csíkok és striák lézeres kezelése

Gyors alakváltozás esetén a bőr alatti kötőszövet nem minden esetben tud kellő mértékben fejlődni. A lézeres kezelés 3 lépésben fejti ki hatását a mélyebb rétegekből indulva a bőr felszínéig.

Terhességi csíkok, striák lézeres kezelése

  • Terhességi csíkok kezelése Er:YAG lézerrel
    25 000 Ft / alkalom (15’) (javasolt kezelések száma: 1 db)
    50 000 Ft / alkalom (30’) (javasolt kezelések száma: 1 db)
    75 000 Ft / alkalom (45’) (javasolt kezelések száma: 1 db)
    100 000 Ft / alkalom (60’) (javasolt kezelések száma: 1 db)

Első lépésben a Nd:YAG lézer, a bőr felületét békén hagyva serkenti a bőr saját kollagén termelődését, és a friss hegekben lezárja a heg növekedésért felelős finom érhálózatot. A mélyebb rétegekben feszességet érünk el.

Az ER:Yag lézer pedig a bőr textúrájának és felszíni egyenetlenségeinek további javítását célozza.

A kezelés második lépéseként az Er:YAG lézerrel a bőr sértésével, először frakcionáltan egy mélyebb hámlasztás történik.
Majd harmadik lépésként teljes mezős, egyenletes felszíni hámlasztással egy felszíni bőrrekonstrukciót végezünk, ami a bőr textúrájának és felszíni egyenetlenségeinek további javítását célozza.

A háromlépéses kezelést úgy optimalizáljuk, hogy jelentős mértékben fokozza a bőr simaságát, ezáltal frissebb, egészségesebb megjelenést kölcsönözzön neki. Kíméletes megoldás striák kezelésére, mely minimális felépülési idővel és természetes hatású eredménnyel jár. A beavatkozások skálája az egyszerű felszíni korrekcióktól, a mélyreható kollagén újra-strukturálásáig terjedhet.

A három lépésből álló kezelés, a kezelendő bőrfelszín arányában 10-40 percig tart. Már 1 kezelés után is láthatóvá válik az eredmény, de erőteljesebb elváltozások, magasabb kezelési számot is igényelhetnek. A kezelést követően a beavatkozás mértékével arányos a lábadozási vagy felépülési idő, néhány órától pár napig terjedően bőrpír, finom hámlás, enyhe duzzanat tapasztalható a kezelt területen.

Nagyon fontos, hogy kezelést megelőzően ajánlott a kezelt bőrfelszínt négy hétig nem napoztatni és szolárium használata sem ajánlott ezen időszakban. A kezelés napján ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt a kezelendő bőrfelszínen. Kezelést követően kerülendő a napozás és a szolárium négy hétig.

A kollagénrostok újra strukturálódására és az új kollagén rostok képződéséhez szükséges idő általában 30-90 nap.

Striák

A bőrszövet nyúlási csíkjait striáknak nevezzük. Olyan esetben fejlődik ki, ahol a bőr természetes nyúlási igénybevételnek van kitéve, például gyors alakváltozás, növekedés, hízás, fogyás, terhesség, intenzív izomfejlődést kiváltó sport után, amikor a bőr alatti kötőszövet nem tud kellő mértékben fejlődni. De kialakulhat hormonális változás miatt is.
A hirtelen alakváltozás hatására a bőr alatti kötőszövet csíkszerűen megszakad, majd kialakulnak a közel párhuzamos lefutású, változó szélességű, heghez hasonló mélyvörös elváltozások. Felettük a bőr legfelső rétege, a hámréteg megnyúlik, elvékonyodik, és hónapok elteltével fehér, sorvadt, puha tapintatú bőrelváltozás alakul ki. A striák végleges, tökéletes eltüntetése jelenleg nem megoldható feladat.
A kezelések eredményeként viszont jelentős javulást tudunk elérni. A kezelés hatékonyságát legjobban a kialakulás és a kezelés között eltelt idő befolyásolja. Minél frissebb a stria, annál hatékonyabb lehet a kezelés. A kezelés várható eredménye a striák elhelyezkedésétől is függ. A fiatal, felszínes, vékonyabb striák hatásosabban kezelhetők, mint az öregebb és mélyebb striák.
A jelenlegi kezeléssel a stria elhalványodását, vékonyítását és a stria alatti kollagén hálózat megerősödését és felszaporodását érhetjük el. A NdYAG lézer fényével a striákban lévő kapilláris értágulatokat tudjuk lezárni és a kollagénrost hálózat szaporodását tudjuk elindítani, majd fokozni.

Kérdése van lézeres kezeléseinkről?

Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, szakorvosunk visszahívja, telefonon térítésmentes tájékoztatást nyújtunk.

Vitalium Laser Centre:
+3683501190
Kapcsolatfelvétel

További kezeléseink

HPV szűrővizsgálat

A HPV okozta méhnyakrák korai felismerése, illetve elkerülése érdekében évente javasolt...

Tovább a hírhez
Kondiloma kezelés

HPV 6 és 11 törzsek okozta bőrkinövések fájdalommentes eltávolítása lézerrel.

Tovább a hírhez

Időpontfoglalás

Vitalium Laser Centre: +36 83 501 190 vagy

Amennyiben kérdése van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és szakorvosunk visszahívja.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Kapcsolat
Vitalium Laser Centre

Időpont-egyeztetés

Telefon:
+36 83 501 190
E-mail:

Hotel Európa Fit****superior

H-8380 Hévíz, Jókai u. 3.
GPS koordináták: N 47° 17,664 E 16° 56,598
Díjmentes parkolás a hotel előtt
Akadálymentes megközelíthetőség
A Vitalium Lézerközpont Covid-19 intézkedései

Kövessen minket!

Időpontfoglalás