Árak ellenőrzése
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 30 175 Ft-tól /fő/éj
Okos ajánlat 26 250 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Május 12-én újra kovászos kenyérkészítő workshop - a FitKitchen kínálatában!

Kelemen pék legutóbbi teltházas kenyérsütő workshopja után ismét elfogadta a felkérésünket egy élménysütésre, így, aki ezelőtt lemaradt, most bebiztosíthatja helyét! 
Érdemes előjelentkezni! FitKitchen ajándékutalványunk ajándéknak is kiváló, lepje meg vele kedvesét!

Főzni tudó és szerető, fejlődni vágyó Érdeklődőink számára elindítottuk minden hónapban megrendezésre kerülő tematikus Főzőiskolánkat.

Kovászos búzakenyér és fougasse sütés Kelemen Gáborral, a Kelemen Kenyere Pékség pék-tulajdonosával

Napjainkban a kenyérsütés reneszánszát éli, szinte nincs, aki ne próbálkozott volna vele az elmúlt időszakban.
De igazán jó kenyeret nehéz készíteni, a kovásszal való bánást is el kell sajátítani. Kelemen pék jóízű, egészséges kenyerei egytől egyig minőségi búzából készülnek kovászos technológiával. S hogy mi a titok? Minőségi alapanyagok, jó technika és nagy adag türelem.

A workshop programja:
Ismerkedés a lisztekkel
Kenyérformázás-gyúrás - ajándék szakajtó minden résztvevőnek!
Fougasse készítés-kóstolás
Kenyérsütés

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen élménykonyha

Kelemen Gábor- a Kelemen Kenyere Pékség pék-tulajdonosa

A Kelemen Kenyere Pékség Reziben, egy Keszthelyhez közeli, festői kis faluban nyitotta meg kapuit.
A műhely megálmodója és alapítója Kelemen Gábor, a pékmesterséget itthon sajátította el, Zalaegerszegen tanult péknek és Keszthelyen kezdte pályafutását, majd egy londoni francia pékségben fejlesztette tudását. Itt találkozott először az adalékanyagmentes, egészséges, jóízű kenyerekkel.
Innen már csak egy lépés vezetett a természetes kovászig, ami szerelem lett első látásra. Feleségével és kisfiúkkal jelenleg is Reziben élnek. Kézműves pékségükben kovászos technológiával, minőségi magyar lisztből készülnek a kenyerek szeretettel és törődéssel fűszerezve.

A workshop programja

A résztvevők különleges ősbúza-lisztekkel ismerkedhetnek meg, majd közösen kovászt készítenek, és tésztát állítanak össze, miközben megismerik a kenyérkészítés egyes fázisait. (dagasztás, formázás, sütés-előkészítés)
Mindenki kétféle kovászos kenyeret készít, amelyből az egyiket a helyszínen közösen megsütik, a másik szakajtóba kerül, és megfelelő kelesztés után otthoni körülmények között a későbbiekben megsüthető.
A kenyerek sülése alatt kovászos kenyértésztából francia perec, ún. fougasse készül, amelyet még frissen kisütve elfogyasztanak a résztvevők.
Az eseményen ajándékkal is gazdagodnak az alkotók: 1 db szakajtó (benne természetesen a saját előkészített kenyérrel), és 2 kg minőségi liszt Kelemen péktől / fő

Miért egészséges a kovászos kenyér?

Elődeink korábban csak kovászolt kenyeret fogyasztottak, ma pedig már kutatások is igazolják e nagyszerű összetevő egészségre gyakorolt jótékony hatásait. A kovász csupán lisztből és vízből áll, ám az érlelési folyamat elősegíti a liszt “előzetes” emésztését, ami felszabadítja a mikrotápanyagokat, és ezáltal csökkenti a puffadást és az emésztési zavarokat. A kovászos kenyér hosszabb idő alatt szívódik fel. Miután a kovász a hosszú érlelés során a szénhidrátokat is előbontja, ennek köszönhetően a vércukorszintet sem emeli meg olyan drasztikusan.

Részvételi díj

A program részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.

A részvétel előzetes fizetéshez kötött. A részvételi díjat kérjük 48 órán belül kiegyenlíteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 10:00
A sütésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a sütés, Gábor pék iránymutatásával. Minden résztvevő kétféle kovászos kenyeret készít, amelyből egy a program alatt lesz megsütve. A másik kenyeret ajándék szakajtóban viszik haza a résztvevők, és az otthonukban megsüthetik. A résztvevők 2 kg minőségi liszttel is gazdagodnak Kelemen péktől. A program alatt korlátlan vízfogyasztás biztosított.

Céges csapatépítő élményfőzés
FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

Csapatépítés felsőfokon

Próbálja ki csapatával Ön is ezt a különleges élményt, ami biztosan összekovácsolja a csoportot! Különleges élmények a régióban egyedülálló, jól felszerelt FitKitchen élménykonyhánkban. Remek csapatépítő helyszín, akár wellnesszel, akár pihenéssel is összekapcsolva.

Május 11-én ismét Egészségnap!
Beszélgetőpartner: Erős Antónia!

Egészségközpont nyílt nap 2.0

Egészségnapunkon ingyenes konzultációk, izgalmas előadások, kiállítók és fogadó órák várják vendégeinket, ahol lehetőségük lesz kérdezni is szakembereinktől. Részt vehet bemutatófőzéseink bármelyikén, ahol az egészséges életmódhoz kapcsolódó fit ételek elkészítésében adunk hasznos tanácsokat. Önt is várjuk!

Ősszel folytatjuk!
Új tematika érkezik!

Őszi FitKitchen workshopok

Szeptembertől ismét új tematikával, izgalmas workshopokkal folytatódik FitKitchen élményfőzéseink sorozata! Már gőzerővel szervezzük az őszi eseményeket. Ne maradjon le! A részletekért kövesse figyelemmel weboldalunkat!

Kukkantson be a FitKitchenbe...

FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

...Ketten főztünk egy pultban, és a párban főzés számos vicces dolgot szült, remek, és egyben építő élmény volt, a végére csapatjátékosok lettünk. Közben jókat kóstoltunk, beszélgettünk, és remek sztorikat hallgattunk. A program egyik legjobb része a gasztronómiai élmény volt, ugyanis a többi fogást a séfek maguk készítették el nekünk megannyi sztori és rengeteg a mindennapi főzés során is használható fortély kíséretében, így csak kóstolni kellett a finomabbnál-finomabb fogásokat...
Bármikor szívesen visszajönnék csapatot építeni, vagy baráti társasággal együtt lenni...

Kriszti - programturizmus

Jelentkezés

Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 címen vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink várják jelentkezését, teljeskörűen informálják a programról és a szabad időpontokról.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.
A részvételi díjat kérjük 48 órán belül kiegyenlíteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

vagy Telefonálok

Kövessen minket!