Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 35 685 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 28 215 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Március 18-án kenyérkészítő workshop - a FitKitchen kínálatában

Főzni tudó és szerető, fejlődni vágyó Érdeklődőink számára elindítottuk minden hónapban megrendezésre kerülő tematikus Főzőiskolánkat.

Kovászos búzakenyér és fougasse sütés Kelemen Gáborral, a Kelemen Kenyere pékség pék-tulajdonosával

Napjainkban a kenyérsütés reneszánszát éli, szinte nincs, aki ne próbálkozott volna vele az elmúlt időszakban.
De igazán jó kenyeret nehéz készíteni, a kovásszal való bánást is el kell sajátítani. Kelemen pék jóízű, egészséges kenyerei egytől egyig minőségi búzából készülnek kovászos technológiával. S hogy mi a titok? Minőségi alapanyagok, jó technika és nagy adag türelem.

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik.

FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

Főzzön velünk! Bemutatjuk a régióban egyedülálló, vadonatúj élménytermékünket: a FitKitchent! Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, és reméljük, hogy hallott már korábbi "Kukta" programunkról, ahol népszerű hazai sztárok körében főztünk, ettünk, beszélgettünk. E két dolgot ötvözve hoztuk létre a FitKitchen termékünket, ahol a megszokott határtalan vendégszeretetünk mellé profi helyszínt is körítettünk.

Kelemen Gábor- a Kelemen Kenyere Pékség pék-tulajdonosa

A Kelemen Kenyere Pékség Reziben, egy Keszthelyhez közeli, festői kis faluban nyitotta meg kapuit.
A műhely megálmodója és alapítója Kelemen Gábor, a pékmesterséget itthon sajátította el, Zalaegerszegen tanult péknek és Keszthelyen kezdte pályafutását, majd egy londoni francia pékségben fejlesztette tudását. Itt találkozott először az adalékanyagmentes, egészséges, jóízű kenyerekkel.
Innen már csak egy lépés vezetett a természetes kovászig, ami szerelem lett első látásra. Feleségével és kisfiúkkal jelenleg is Reziben élnek. Kézműves pékségükben kovászos technológiával, minőségi magyar lisztből készülnek a kenyerek szeretettel és törődéssel fűszerezve.

A workshop programja

A résztvevők különleges ősbúza-lisztekkel ismerkedhetnek meg, majd közösen kovászt készítenek, és tésztát állítanak össze, miközben megismerik a kenyérkészítés egyes fázisait. (dagasztás, formázás, sütés-előkészítés)
Mindenki kétféle kovászos kenyeret készít, amelyből az egyiket a helyszínen közösen megsütik, a másik szakajtóba kerül, és megfelelő kelesztés után otthoni körülmények között a későbbiekben megsüthető.
A kenyerek sülése alatt kovászos kenyértésztából francia perec, ún. fougasse készül, amelyet még frissen kisütve elfogyasztanak a résztvevők.
Az eseményen ajándékkal is gazdagodnak az alkotók: 1 db szakajtó (benne természetesen a saját előkészített kenyérrel), és 2 kg minőségi liszt Kelemen péktől / fő

Miért egészséges a kovászos kenyér?

Elődeink korábban csak kovászolt kenyeret fogyasztottak, ma pedig már kutatások is igazolják e nagyszerű összetevő egészségre gyakorolt jótékony hatásait. A kovász csupán lisztből és vízből áll, ám az érlelési folyamat elősegíti a liszt “előzetes” emésztését, ami felszabadítja a mikrotápanyagokat, és ezáltal csökkenti a puffadást és az emésztési zavarokat. A kovászos kenyér hosszabb idő alatt szívódik fel. Miután a kovász a hosszú érlelés során a szénhidrátokat is előbontja, ennek köszönhetően a vércukorszintet sem emeli meg olyan drasztikusan.

Részvételi díj

A program részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.

A részvétel szállodai tartózkodáshoz nem kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 13:00
A sütésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a sütés, Gábor pék iránymutatásával. Minden résztvevő kétféle kovászos kenyeret készít, amelyből egy a program alatt lesz megsütve. A másik kenyeret ajándék szakajtóban viszik haza a résztvevők, és az otthonukban megsüthetik. A résztvevők 2 kg minőségi liszttel is gazdagodnak Kelemen péktől. A program alatt korlátlan vízfogyasztás biztosított.

Bátran, kézzel!
A sushit kézzel kell enni, ez a tradicionális fogyasztási mód.

Februárban sushi workshop

Szívesen megtanulná, hogy készül a tradicionális japán sushi? Itt az alkalom! Sushi workshopunk február 18-án ismét elérhető! A program alatt maki sushi, big maki és nigiri sushi készül. Részletek

Újdonság!
Süssön velünk macaront és madeleine-t!

Macaron + madeleine workshop

FitKitchen élménykonyhánkban 2 méltán híres francia édesség, a macaron és a madeleine készítését tanulhatják meg a résztvevők, nem mástól, mint a 2021-es Mestercukrász műsor győztesétől, Sznopek Verustól!

Májusban!
FitKitchen programsorozatunk folytatódik!

Meglepetés workshop

2023 májusában új programmal készülünk! Többet még nem árulhatunk el, a részletek miatt kísérje figyelemmel FitKitchen programjainkat! Hamarosan jövünk a részletekkel.

Kukkantson be a FitKitchenbe...

FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

...Ketten főztünk egy pultban, és a párban főzés számos vicces dolgot szült, remek, és egyben építő élmény volt, a végére csapatjátékosok lettünk. Közben jókat kóstoltunk, beszélgettünk, és remek sztorikat hallgattunk. A program egyik legjobb része a gasztronómiai élmény volt, ugyanis a többi fogást a séfek maguk készítették el nekünk megannyi sztori és rengeteg a mindennapi főzés során is használható fortély kíséretében, így csak kóstolni kellett a finomabbnál-finomabb fogásokat...
Bármikor szívesen visszajönnék csapatot építeni, vagy baráti társasággal együtt lenni...

Kriszti - programturizmus

Jelentkezés

Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 címen vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink várják jelentkezését, teljeskörűen informálják a programról és a szabad időpontokról. Amennyiben ajándékba adná a programot, kérjük érdeklődjön a részletek iránt kollégáinknál.
Jelentkezési határidő: március 14.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.

vagy Telefonálok

Kövessen minket!