Árak ellenőrzése
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 30 175 Ft-tól /fő/éj
Okos ajánlat 26 250 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

1. előadás, podcast felvétel 07.08. 20:00

"Reziliencia: attól leszel több, amitől a legjobban tartasz!" - Beszélgetés, előadás, podcast felvétel
dr. Kádár Annamáriával, Vörös Istvánnal és meghívott vendégükkel Al Ghaoui Hesnával

A rezilienciát a személyiségünk rugalmas alkalmazkodóképességeként határozza meg a pszichológia, amely igazán jól jön, ha stresszes az életünk. Márpedig kinek nem az? Ezért választotta kibeszélendő témaként az És boldogan éltek podcast párosa dr. Kádár Annamária és Vörös István azt, hogyan válhatunk minél reziliensebbé, azaz hogyan tanulhatunk meg „szörfözni a stressz és a nyugalmi állapot közötti hullámokon”. Hiszen „minél tudatosabban kezdünk el szörfözni, a befeszült állapotokat annál több sikerélmény tarkítja”, vallja az est vendége, a podcast visszatérő közreműködője, Al Ghaoui Hesna újságíró, szerző, reziliencia tréner. Tartson velük!

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - BalanceRoom (I. emelet)

2. előadás, 07.10. 20:00

"Árnyékmunka: a személyes fejlődésed szolgálatában" - Beszélgetés, előadás
dr. Kádár Annamáriával és Vörös Istvánnal

Az élet napos oldalának ellentette: Carl Gustav Jung alkotta meg a pszichológiai értelemben vett árnyék fogalmát. Ez azt a részünket fedi, amit nem tudunk elfogadni magunkban. Minden alkalommal, amikor önmagunkat sanyargatjuk vagy mást bántunk, árnyékanyagot hozunk létre. Azonban, ha nyíltan félelmeink és rejtegetett oldalunk szemébe nézünk, megfejthetjük, hogy mi táplálja az árnyékoldalt és tehetünk ellene. Így amitől korábban féltünk, idővel a javunkat szolgálhatja. Komoly önismereti munka ez, de jó hír, hogy az első lépéseket megteheted az "...és boldogan éltek" párosának, dr. Kádár Annamáriának és Vörös Istvánnak a beszélgetése nyomán.

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - BalanceRoom (I. emelet)

Dr. Kádár Annamária és Al Ghaoui Hesna könyvei a helyszínen is megvásárolhatóak lesznek, illetve dedikáltatásra is lehetőséget biztosítunk!

pszichológus, tréner, egyetemi oktató
a hazai mesepszichológia úttörő alakja

Dr. Kádár Annamária

A marosvásárhelyi születésű szakember neves képviselője szakmájának. Tanulmányai munkává, munkája pedig hobbivá nőtte ki magát. Kutatási és érdeklődési területei többek között: az érzelmi intelligencia, flow-élmény, személyiségfejlesztés, önismeret, olvasóvá nevelés, a mese gyógyító ereje, valamint a játék szerepe a gyerek személyiségfejlődésben.

Prima Primissima díjas újságíró, szerkesztő, riporter

Al Ghaoui Hesna

A Magyar Televízió munkatársaként konfliktuszónákból adott tudósításai tették ismertté. Huszonkilenc éves volt, amikor a Gázai övezetben forgatott tudósítása először bekerült a rangos Monte-carlói Televíziós Fesztivál döntős alkotásai közé. Rendszeresen ad elő egyetemeken, konferenciákon főleg tudósítói munkájáról és a félelem témaköréről.

magyartanár, újságíró, rádiós

Vörös István

Mindig is vonzotta a pszichológia, de végül magyartanárként szerzett oklevelet. Közel tizenhárom éven át dolgozott hírszerkesztő, műsorkészítő, riporter és content managerként – ma külsős tagként segíti a stáb munkáját tanári hivatása mellett. Hatéves kislánya, amellett, hogy a család örömforrása, akaratlanul is az "… és boldogan éltek" podcast egyik kiapadhatatlan ihletforrása.

Az ember gyakran önmaga számára is megfejthetetlennek tűnő rejtély: mást gondol, mint amit érez, mást mond, mint amit gondol, és mást tesz, mint amit mond. Valódi belső motivációink nyomába eredni életre szóló kaland, tele olykor felszabadító, máskor zavarba ejtő és fájdalmas felfedezésekkel.

Sors és önismeret - Belső erőforrásaink felfedezése c. könyv

Jelentkezés

A programokon való részvétel szállóvendégeink számára ingyenes, külsős vendégek számára a részvétel díj: 3 000 Ft/fő
Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 címen vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink várják jelentkezését, teljeskörűen informálják a programról és a szabad kapacitásról.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.
Lemondásra nincs lehetőség, a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A programokon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a programok nem szállóvendégek részére is foglalhatók. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők!

Előadás

Adja meg, hogy az egyes előadásra hány darab jegyet kér.

vagy Telefonálok

Kövessen minket!