Árak ellenőrzése
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 30 175 Ft-tól /fő/éj
Okos ajánlat 26 250 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

MEGTELT! Ázsia ízei workshop - a FitKitchen kínálatában

Erről a programról sajnos lemarad. Ne keseredjen el, szemezgessen további FitKitchen eseményeink közül. Görgessen tovább a lap aljára!

Főzni tudó és szerető, fejlődni vágyó Érdeklődőink számára elindítottuk minden hónapban megrendezésre kerülő tematikus Főzőiskolánkat.

Tartson velünk egy igazán különleges ízutazásra Ázsia szívébe!

Az ázsiai ételek a fénykorukat élik, egészségesek, könnyen és gyorsan elkészíthetőek és emellett nagyon finomak! A FitKitchen workshopok tervezése során gondoltuk, hogy hiánypótló lenne egy ázsiai ételeket felvonultató élményfőzés. Legnagyobb örömünkre a népszerű keszthelyi Pajti kávézó tulajdonosai szintén nagy rajongói a thai ételeknek, így örömmel fogadták el a felkérésünket. Március 9-én chefjük érkezik hozzánk, és egy 3 fogásos menüt készít a résztvevőkkel a legnépszerűbb ételeikből.
A menüben szereplő Pad Thai bekerült a világ legfinomabb 10 étele közé, szóval aki szereti az ázsiai konyhát, és szívesen elsajátítaná a technikát is, ne késlekedjen a jelentkezéssel!

Ázsia ízei menü:
Tempurázott zöldség
Ramen leves tofuval
Pad Thai

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen élménykonyha

A workshopot tartja: a keszthelyi Pajti Kávézó

A Pajti Kávézó 2019 decemberében nyitotta meg kapuit Keszthely szívében. Azóta a vendégek igényeit figyelembe véve rengeteg változtatáson ment keresztül. Egy kisebb kávézóként indult könnyedebb ételekkel, de a nagy érdeklődésnek köszönhetően ezt hamar kinőtték. Rengeteget fejlesztettek mind a Pajtin, mind magukon. A kávézó vonal mellett behoztak egy bisztró jelleget is széles, de annál színesebb ételkínálattal. A Pajtiban nem csak reggelizni és ebédelni, hanem akár vacsorázni is lehet, amely mellett egy finom kávét és más különleges italokat is lehet fogyasztani. Az ázsiai ízek különösen kedvesek számukra, az elkészítésükben verhetetlenek.

Ázsia ízei menü

Felkészült az ízutazásra? Előételként tempurázott zöldség készül, majd Ramen leves tofuval, a főétel pedig a varázslatosan finom Pad Thai lesz. Az alapanyagok, mint pl. Miso paszta, Ramen tészta, tamarind, vagy halszósz, ma már itthon is beszerezhetők. Ezek az ételek a legnépszerűbb gyorsételek közé tartoznak, egyre több helyen találkozhatunk velük. Mi most lehetőséget biztosítunk, hogy a workshop után Ön is bármikor elkészíthesse otthonában megörvendeztetve vele családját, barátait. Jónás Csaba - aki szeptembertől erősíti a Pajti kávézó csapatát - kíváló sushi chef, 15 éves tapasztalattal a háta mögött igazán jó tanítója lesz a résztvevőknek!

Részvételi díj

A program részvételi díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.

A részvétel előzetes fizetéshez kötött. A részvételi díjat kérjük 48 órán belül kiegyenlíteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

MEGTELT! Sajnos további jelentkezést nem tudunk fogadni erre a programra. Ajánljuk soron következő FitKitchen eseményeinket! Görgessen tovább!

Programkezdés: 10:00
A worksopra kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, a chef iránymutatásával. A program alatt korlátlan vízfogyasztás biztosított. Az ételek elviteléhez dobozt biztosítunk.

Céges csapatépítő élményfőzés
FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

Csapatépítés felsőfokon

Próbálja ki csapatával Ön is ezt a különleges élményt, ami biztosan összekovácsolja a csoportot! Különleges élmények a régióban egyedülálló FitKitchen élménykonyhánkban. Remek csapatépítő helyszín, akár wellnesszel, akár pihenéssel is összekapcsolva.

2024-ben is!
Hódítanak Móni süteményei!

Mónisüti égetett sütik workshop

Móni mennyei süteményei verhetetlenek! Április 20-án az égetett tésztáké lesz a főszerep! Képviselőfánk, ekler fánk, valamint profiterol készül, fehércsokis, csokis, sárgakrémes, karamelles krémmel a megszokott szuper hangulatban! Ugye nem szeretne lemaradni?

Süssünk kenyeret!
Vissza a gyökerekhez: régen mindenki maga készítette a kenyerét...

Kenyérsütő workshop

Május 12-én ismét kovászos kenyérkészítő workshop a FitKitchen kínálatában! Lesse el Kelemen pék fortélyait, és vigye haza saját készítésű kenyerét családja legnagyobb örömére! A workshopon mindenki ajándék szakajtóval és minőségi lisztekkel gazdagodik! Önt is várjuk!

Kukkantson be a FitKitchenbe...

FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

...Ketten főztünk egy pultban, és a párban főzés számos vicces dolgot szült, remek, és egyben építő élmény volt, a végére csapatjátékosok lettünk. Közben jókat kóstoltunk, beszélgettünk, és remek sztorikat hallgattunk. A program egyik legjobb része a gasztronómiai élmény volt, ugyanis a többi fogást a séfek maguk készítették el nekünk megannyi sztori és rengeteg a mindennapi főzés során is használható fortély kíséretében, így csak kóstolni kellett a finomabbnál-finomabb fogásokat...
Bármikor szívesen visszajönnék csapatot építeni, vagy baráti társasággal együtt lenni...

Kriszti - programturizmus

Jelentkezés

Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink várják jelentkezését, teljeskörűen informálják a programról és a szabad időpontokról. Amennyiben ajándékba adná a programot, kérjük érdeklődjön a részletek iránt kollégáinknál.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.
A részvételi díjat kérjük 48 órán belül kiegyenlíteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

vagy Telefonálok

Kövessen minket!