Árak ellenőrzése
HU
DE RU EN
Szezonális akció 24 570 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 31 935 Ft-tól /fő/éj
Március 15. 28 860 Ft-tól /fő/éj
Pandémia utáni rehabilitáció 33 849 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Álmaimban Amerika... - Az Európafitben pihent Hien

Álmaimban Amerika... - Az Európafitben pihent Hien

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2019. 01. 18.


A TV2 sikerműsora, a Sztárban Sztár befejezését követően a bostoni Berklee Colege of Music zenei főiskolán folytatja tanulmányait Hien. 

Visszautazása előtt pár napot szállodánkban pihent a családjával, így lehetőségünk nyílt beszélgetni vele az amerikai tanulmányairól, jövőbeli terveiről.

írta: Wéber Katinka

wk – Először jársz Hévízen?

Hien – Már második alkalommal járok a városban. Nagyon pörgős évet zártam 2018-ban, rám fért már a pihenés. Igazi feltöltődés volt ez a pár nap. A legtöbb időt a wellness részlegen töltöttem, de azért persze egy séta erejéig kimozdultunk, hiszen a tó környéke gyönyörű.
wk – Milyen érzés újra itthon lenni?
Hien – Nagyon jó, bár igazából egészen mostanáig nem volt sok időm pihenni, hiszen a Sztárban sztár hétről hétre nagyon sok felkészülést és munkát igényelt, illetve voltak más elfoglaltságaim is, ilyen volt például a Vangelis koncert november elején. Azzal a tudattal jöttem haza, hogy végre egy szemeszteren keresztül nem kell tanulnom, és pihenhetek, de végül olyan pörgésbe kerültem, hogy a karácsony is csak a „nyakamba szakadt”. December 24-én jöttem haza Madridból, ahol egy videoklipet forgattunk, január 2-án Vietnámba indulok, ahol 2 koncertem is lesz, majd megyek vissza Bostonba, így ez volt a nagy „pihenés” számomra.
wk – Egyszóval nem unatkozol…
Hien – Semmiképpen... :)

Sound design - Boston...

wk – Mesélj a tanulmányaidról, kérlek! Ha jól tudom, halasztottál most egy szemesztert az egyetemen. A Sztárban sztár című műsor miatt döntöttél így?
Hien – Nem kifejezetten csak a műsor miatt alakult így. Mindenképpen szerettem volna egy fél évet halasztani, így ez a felkérés pont időben jött, összeegyeztethető volt.
wk – Mit tanulsz pontosan? Mit takar és honnan jött a sound design (hang dizájn) szak?

Hien – Egy ideje elkezdtem érdeklődni az elektronikus zene iránt... Az egyetemen hangokat tervezünk és hozunk létre, többek között filmes produkciókhoz, animációkhoz, de akár színházaknak is. Ez programozást is takar, zenei szoftverekbe programozunk, például analóg, digitális szintetizátorokat.
Mivel most már nem csak szerzem hanem hangszerelem is a dalaimat, az elejétől a végtermékig én kísérem végig a folyamatot, ezért nagyon sokat segített az, hogy sokkal sajátosabb és különlegesebb hangszíneket tudok létrehozni a dalaimban. Nemcsak énekben tudom kifejezni magam, hanem már hangzásokban is, hangszínekben is. Elmondható, hogy a zeneszerzés és a zenei ízlés is abszolút ebbe az irányba tendál, nagyon sok hangszín már nem élő. A saját, élő fellépésimen is használok olyan technológiákat, amit az egyetemen sajátítottam el, ezért nagyon hasznosnak tartom az itt tanultakat.
wk – Milyen az élet Bostonban? Szeretsz kint lenni?
Hien – Nagyon szeretem Bostont. Boston egy nagyon „európai város” Amerikában. Multikulturális, a legnevesebb egyetemek itt találhatóak. Nagyon inspiráló közösségben vagyok, igazán jó a részesének lenni. Lehetne kicsit közelebb... Évente 3-4 alkalommal jövök, ilyenkor maximum 2 hetet tudok itthon tölteni, ami valljuk be, azért nem túl sok.
wk – Miután lediplomáztál, mik a terveid? Hogyan tovább?

Hien – Májusban fogok diplomázni, és mindenképpen szeretnék valamikor hazajönni, mert hiányzik Magyarország. Nekem ez a „bázisom”, itt érzem magam otthon. Nagyon sok mindent köszönhetek az itthoni közönségemnek, nagyon sok embernek, akikkel évek óta együtt dolgozom, a kiadónak, a managementnek; hiányzik velük az intenzív, közös munka, amit félbe hagytunk Amerika előtt. A diplomaosztót követően szeretném megcsinálni az „artist visa”-t, vagyis a művész vízumot, hogy tudjak majd Amerikában is dolgozni, ha úgy adódik.
Úgy képzelem, hogy egy ideig még „kétlaki” életem lesz, amit egyébként nagyon élvezek... Az elmúlt időben rengeteget utaztam.
wk – A Sztárban sztár című műsorral kapcsolatban volt valamilyen elvárásod?
Hien – Abszolút egy játéknak fogtam fel. Bostonban arról szólnak a mindennapjaim, hogy a legjobbakkal „versenyzem”, folyamatosan résen kell lennem, hogy figyeljek a lehetőségekre, hogy minden információt nagyon gyorsan be tudjak fogadni, gondolok itt a kapcsolatokra, de akár például, hogy időben tudjak feliratkozni egy-egy órára. Nagyon nagy a versenyszellem Amerikában, ezért nem szerettem volna úgy hazajönni, hogy megint versenyzem. Sokkal játékosabban szerettem volna felfogni, hogy ez mégiscsak egy „buli” legyen. Nem véletlenül emlegetik úgy a műsort, hogy az ország házibulija. Elvárásaim nem voltak a műsorral kapcsolatban, de nyilván ha tovább bent maradok a játékban, lett volna lehetőségem több oldalamat is megmutatni.
wk – Melyik előadó bőrébe bújtál volna szívesen?
Hien – Nagyon szerettem volna Amy Winehouse-t alakítani, mivel az Ő hangját jól tudom utánozni, de szívesen megszemélyesítettem volna Michael Jackson gyerekkori énjét, a Jackson 5 időszakból, valamint Shakirát, Adele-t – (akit később Sári Évi meg is kapott), és még Cserháti Zsuzsa bőrébe bújtam volna nagyon szívesen.
wk – A műsorban melyik művész megszemélyesítése volt a legnagyobb kihívás számodra?
Hien – A legnagyobb feladat számomra Lovassy András alakítása volt. Az én zenei stílusomtól Ő áll a talán a legtávolabb, ezért jelentett nagy kihívást.

Villámok

wk – Jöjjenek az elmaradhatatlan villámkérdések :) Mire vagy büszke a munkádban?
Hien – Az egyik az, amikor az Operettszínházban a Miss Saigon musicalben a főszerepet megkaptam. Erre a munkámra nagyon büszke vagyok, mert rövid idő alatt tanultam be a szerepet és vittem színpadra Kim karakterét minden színészi tapasztalat nélkül. A másik pedig amire nagyon büszke vagyok, hogy megkaptam a Berkleen a teljes ösztöndíjat.
wk – Kávé vagy tea?
Hien – Tea.
wk – Hegyek vagy tengerpart?
Hien – Tengerpart
wk – Thriller vagy vígjáték?
Hien – Vígjáték.
wk – Ha el kéne menned egy lakatlan szigetre, mit vinnél magaddal?
Hien – Diktafont (Ha egy lakatlan szigetre kerülnék, valószínűleg az lenne az első, hogy elkezdenék dalokat írni, és ezt valahogyan jó lenne rögzíteni.)
wk – Mit jelent Számodra a család egy szóban?
Hien – Biztonságot.
wk – Hogy viszonyulsz a gyerekekhez? Hogy van ez a Te életedben?
Hien – Imádom a gyerekeket, ide a Hotel Európa fit-be is az unokaöcsémmel érkeztem egyébként, aki imádta a szálloda játszószobáját. Azt, hogy nekem mikor lesz gyerekem, még nem tudom, egyelőre túl sok dolgom van, és sok mindent kell még valóra váltanom gyerekvállalás előtt.
wk – Milyen könyvet olvastál utoljára?
Hien – A tanulmányaimból kifolyólag az egyik egyetemi tanárom, John Kellogg könyvét, a Music Business Essentials c. kötetet
wk – Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
Hien – Legyek kitartó és tanuljak a kudarcokból, hiszen minden egyes buktató, sikertelenség szükséges a sikerhez vezető úthoz.
wk – Van világsztárod, akit kedvelsz?
Hien – A kedvenc „hangom” Whitney Houston, a kedvenc filmzenészem John Williams, a kedvenc bandám pedig a Radio Head.
wk – Ha Neked kéne mondanod egy életbölcseletet, mi lenne az?
Hien – Bánjunk úgy másokkal, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak.

Minden jog fenntartva. A cikk a Hotel Európa Fit****superior tulajdona, másodközlésre csak a cikk részlete engedélyezett, forrás megjelölésével és direkt linkkel az eredeti tartalomra.

További híreink

Év szállása díjak 2021

Idén is kiosztották az Év szállása fődíjat, ezúton gratulálunk a nyertesnek, a Hotel Európa...

Tovább a hírhez
Biztonsági Covid-19 intézkedések

Továbbra is a megszokott magas szintű higiéniás intézkedések mellett tölthetik pihenésüket a...

Tovább a hírhez
Töretlen színvonal, maximális biztonság | TÜV Rheinland Kft.

A Hotel Európa Fit****superior működését 2007 óta vizsgálja és tanúsítja a TÜV Rheinland Kft....

Tovább a hírhez
4.9/5
235 értékelés
Tisztaság
99%
Kényelem
97%
Személyzet
98%
Ár-érték
94%
Szoba
97%
Étterem
96%
Elhelyezkedés
99%
Megközelíthetőség
99%

Ezért szeretnek vendégeink

“Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Külön köszönet a Pincérek kedvességéért, segítőkészségükért! Üdvözlettel: P. Tímea”

2022. január 03.

“Kedves Eurapafit Csapat! Nagyon jó éreztük magunkat Önöknél. Visszajáró vendégként elmondthatom, hogy talán ez volt a legjobb karácsonyunk Önöknél. Gyönyörű szobát kaptunk, nagyon szép lett a felújított rész. Külön köszönetet mondunk, hogy végre vihettük a kutyánkat is - nélküle nem tudjuk elképzelni a karácsonyt. A személyzet kedvessége, és segítőkészsége is kiemelkedő volt. Nem tudok negatív kritikát írni, mindenki hozzáállása a magas színvonalról tanuskodott. A takarító személyzet is nagyon kedves volt, a recepción is mindig segítséget kaptunk, a pincérekről szintén. A szakácsokat nem tudom eléggé dícsérni, minden nagyon szuper volt. Örülök, hogy a vezetőváltással maradtak ismerős arcok, jó volt ezt tapasztalni. Köszönjük az ajándékot is, nagyon kedves gesztus volt. Nekem személy szerint hiányzott az ajándék bejgli a szobában :) , de ez nem von semmit le az eltöltött idő minőségéből. Köszönjük szépen az eltöltött időt, hamarosan újra találkozunk.”

2021. december 29.

“Foglaláskor nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, kielégítő válaszokat kaptam. Érkezéskor szintén barátságos fogadtatásban részesültünk. Gratulálunk!”

2021. október 29.

“Nem véletlenül jöttünk vissza ötödjére ! Jövő nyáron találkozunk !”

2021. november 03.

“Végtelenül kedves személyzet, a szoba maximálisan tiszta és felszerelt. Minden adott volt a tökéletes pihenéshez. Ott hagytunk egy személyes tárgyat a szobában, amikor jeleztem, a recepción mindent megtettek, hogy megkeressék. Hálás vagyok a segítőkészségért.”

2021. december 14.

“Minden tökéletes volt, mint mindig!”

2021. december 01.

“Fantasztikusan éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk”

2022. január 10.

“CSodálatos egy hetet töltöttünk a Hotel Europában.Mindennel nagyon megvoltunk elégedve.Ettől jobbat nem is tudunk elképzelni.Úgy megyünk Önökhöz,mintha haza mennénk.Aminek különösen örültünk,hogy az emeleti gőzszaunát bekapcsolták,mivel a földszinti elromlott. A szobánk nagyon kényelmes,és ragyogó tisztaság van. Segítőkész kedves személyzet,minden dolgozójuk. Az étteremben bőséges a választék,és nagyon finomak. Gratulálok Önöknek,hogy ilyen csodálatos hotelt működtetnek. Sajnos ez nem mondható el minden welness hotelra. Húsvétra ,ha semmi nem jön közbe,ott vagyunk. Nagyon jó egészséget kívánunk Önöknek.”

2022. január 18.

“Szuper volt, köszönjük!”

2022. január 14.

“Ami számunkra a legfontosabb, tökéletes tisztaság volt. A személyzet hozzáállása és szakmaisága megkérdőjelezhetetlenül a legmagasabb színvonalú Magyarországon. (A szálloda szakmai elismertsége nem véletlen, tapasztaltuk.) Az ételválaszték csodálatos, a bár kínálata szintén tökéletes. Egyetlen dolog, amiben szerintünk javítani lehetne, hogy a téli időszakban az étteremben tartózkodás után a ruhánkba beivódott az ételszag. Ennek megoldása szerintünk még fontos lenne.”

2021. december 28.

“Minden kiváló, az éttermi szolgáltatás magasan viszi a hotellel kapcsolatos elégedettségünk. Az menü kiváló, a felszolgálás osztályon felüli, a kollégáik nagyon kedvesek, figyelmesek. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ A wellness részleg szuper mint mindig, kicsit hiányoltam a szauna felöntéseket. Remélem majd visszatér ez a szép hagyomány! A személyzet minden területen kedves figyelmes, udvarias. Az egyetlen negatívum a Vitalium Health gyógyászati központ. 4 különböző masszázson is resztvettünk, ebből három értékelhetetlen volt, mind a masszázs szolgáltatás, mind az emberi hozzáállás. Sajnos korábbi években is ezt tapasztaltuk.”

2021. december 28.

“Az 5.0-ás értékelésből is kiemelendő a séf átlagon felüli hozzáértése és hozzáállása a táplálék-intoleranciával érkező vendégek ellátásában, amely még a csúcsra járatott hosszú hétvégén is teljeskörű volt. Amin változtatnék: a kávézó nyitvatartása, pontosabban nyitása, mert 10-ig, illetve 11-ig várni egy jó reggeli kávéra, elég hosszú idő (az étteremben hozzáférhető kávé sem az ízt, sem a kávézás élményét nem váltja ki:-)”

2021. november 08.

“Ajánlom mindenkinek!!! 8x5 ez egy megérdemelt lelkiismeretes csapatnak köszönhető!! Köszönöm párommal együtt ezt a szuper2021-2022.váltást nagyon vigyáztok mindenre és ezért **5-ös. Maradok mindig elismerő vendégetek Lajos és párja Ildikó. 2021.12.29-2022.01.02 ”

2022. január 03.

“Mindennel elégedettek voltunk,minden ragyogott a tisztasagtól, az ott dolgozók kedvesek,közvetlenek voltak jól éreztük magunkat”

2021. december 05.

“Szilveszterrel kapcsolatban lenne észrevételem. A műsor fergeteges volt, de nagy csalódás volt számunkra, hogy állva kellett végig nézni ( élvezni) !!! Hosszú évek óta Önöknél szilveszterezünk, eddig kényelmesen vacsora után ülve csodálhattuk a műsort. Szeretnénk még megjegyezni, hogy díszítés nagyon tetszett! Az ételek nagyon finomak voltak. Ha megenged még egy észrevételt (ez már lehet, hogy már túlzás megjegyzés) érkezéskor a szobánkban személyre szóló üdvözlő kártyát kaptunk, ami igen jól esett! Nagy tisztelettel: Ulrik György és felesége, valamint Dr. Kőrösi Géza és felesége”

2022. január 08.

“A fenti értékelés csak a szállodára vonatkozik, nem látok wellness kérdéseket. A wellness is nagyon jó, régóta igénybe vesszük. Minden megvan egy helyen, viszont a gyógyvíz összetétele korábban ki volt függesztve a gyógymedence mellett. Most már nem látjuk. (vagy nem jó helyen keressük) Több tájékoztatást szívesen látnék, pl. szobai szórólapon, mert egyes vendégek bizony néha megfeledkeznek a kulturált viselkedésről. Fura, hogy a fenti natúr szauna (ezt vesszük igénybe) átlátszó ajtó, ablak mögött van, a lenti textiles (?) szauna pedig jobban szeparált. Egyértelművé kellene tenni, hogy a textiles szaunában szabad(?) natúr szaunázni, de a natúr szaunában nem szabad "textil szaunázni".”

2022. január 03.

“Kedves Hotel! Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! Minden szuper volt! Csak azért nem 5-ös, mert ha olcsóbb lenne, akkor gyakrabban mennénk, és Önöknek is jobb lenne ha nagyobb kihasználtság lenne. És ahogy a közmondás is tartja: .." a legdrágább szoba, a ki nem adott szoba!" ,) Mindenkinek ajánlani fogom a hotelt! Minden jót kívánva!”

2021. december 28.

“Nagyon jól éreztük magunkat, visszatérünk !”

2021. december 30.

“Minden jó volt a szoba valóban olyan mint a képeken és párommal nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész és kedves volt az ételek ízletesek és választékosak. Wellness részlegben a nagyobb medence lehetne 2-3 fokkal melegebb :) A karácsonyi dekorációért külön elismerés nagyon ízléses és igényes volt.”

2021. december 29.

“Sogoromék és barátaim is Magyarországon csak az Europafit Hotelben érzik nagyon jól magukat. A szálloda teljes személyzetének teljes elismerésem és köszönetem. Gratulálunk a szálloda vezetőségének,márciusban újra találkozunk. Üdvözlettel Szatmári Tamásné és Szatmári Tamás”

2021. október 31.

“Tökéletes volt minden, kedvenc szállodánk lett!”

2021. december 12.

“Születésnapomon (12.25.) megleptek egy kis tortával, köszönöm kedvességüket, nagyon jól esett! BÚÉK! Zöldi Gábor”

2021. december 28.

“Jo kis szálloda:) bár a wellness részlege nem túl gyerekbarát, de az animációs programok kárpótoltak ezért.”

2021. október 31.

“Nagyon remek szálloda minden tekintetben‼️”

2022. január 17.

“A személyzet kedvességét és segítőkészen való hozzáállását mindenképpen kiemelném Szinten kiemelendő az ételek minősége és a szilveszteri gála vacsora egésze”

2022. január 03.

“Korrekt foglalási lehetőségek, precíz, megbízható ügyintézés. Csodálatos kezelések és wellness, pazar éttermi választék, ínycsiklandozó ételek, előzékeny, udvarias személyzet! Köszönjük!”

2021. október 31.

“Visszatérő vendégek vagyunk.Nagyra értékeljük a szálloda dolgozóinak segítőkészségét, az udvariasságot,a finom ételeket. Karácsonykor a pazar éttermi kínálaton kívül még ajándékkal is kedveskedtek. Az odalátogató turisták sajnos nem minden esetben járulnak hozzá a pihenni vágyók teljes nyugalmához.Gondolok itt a termál medencében való hangoskodásra,amelyet talán néhány felirat kihelyezésével mérsékelni lehetne. A legtöbb élményünk pozitív volt. Köszönjük.”

2021. december 27.

“Udvarias segítőkész személyzet, tisztaság mindenhol, kitűnő konyha, nagyon jó elhelyezkedés.”

2021. december 06.

“Nagyon szívesen ajánlom bárkinek aki szeretne egy csodálatos szállodában eltölteni pár napot. A személyzet nagyon kedves a szobák szépek és tiszták. Az ételek nagyon finomak voltak és a wellness is minden igényt kielégítő volt. Köszönünk mindent Hotel Európa Fit!”

2022. január 08.

“Férjemmel a Senior 60+ ajánlat keretében négy éjszakát töltöttünk a hotelben. Tökéletesen elégedettek voltunk mindennel.”

2021. december 23.

“Nagy elismerésem a Séfnek. Sok marha pörköltet ettem már, de olyan marha-pofa pörköltet még nem. Egyszerüen zseniális volt.”

2021. december 02.

“Fantasztikus szálloda, mondhatnám az eddigi legjobb. Visszatérő vendégként még mindig lenyűgöz.Ajánlom mindenkinek tiszta szívből.”

2021. december 07.

“Imádtunk minden ott töltött percet, nagyon szépen felújitott szobák, kiemelkedően kedves személyzet, szuper ételek.”

2022. január 10.

“Egy hosszú hétvégét töltöttünk el férjemmel kettesben a szállodában. Tapasztalatunk alapján a szálloda nem 4 csillagos, hanem inkább 5 csillagos színvonalat képvisel. TIsztaság makulátlan, az összes dolgozó udvarias, előre köszön a vendégeknek, a bárban dolgozó kolléga is nagyon udvarias, a chef ételei teljesen elvarázsoltak minket, az ételek nagyon jó minőségűek, frissek, választékosak. A szobák teljesen felújítottak, a wellness részleg szuper, minden igényt kielégít. Voltunk már több helyen, de ez a szálloda nálunk a TOP 2-ben benne van. Annyit üzenek a szauna mesternek, hogy legközelebb legyen illó olaja. Bár a következő alkalommal remélem mi sem hagyjuk itthon. :) Jövőre biztosan visszatérünk! Györgyi és Hugó Budakesziről”

2021. december 16.

“Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén sem csalódtunk az Europa Fit Hotelben. A szobák tiszták, komfortosak, jól felszereltek, a wellness részleg minden kívánságot kielégített. A szaunák, a fürdők, az ételek, a kiszolgálás fantasztikus és családias, a személyzet udvarias, értik a dolgukat. Az élő koncertek izgalmasak, hangulatosak és ünnephez illőek voltak. Külön kiemelendő Erika gyógytornász és kirándulás vezető színvonalas munkássága. Jövő karácsonykor is itt a helyünk.”

2021. december 31.

“Minden nagyon klassz volt! Kivéve egyet, hogy a wellness részlegen egy kicsit hűvös volt. De a szoba az ételek a személyzet minden kiváló volt.”

2021. december 31.

“Fantasztikus jo hely....es a konyha tokeletes”

2022. január 11.

“Nagyon jó volt. Érkezeskor mindig úgy érzem, hogy hazáértem.”

2021. október 31.

“Kilátással a tetôre? Lehet hogy Minden szoba foglalt volt? A szakácsok és AZ éttermi személyzet 10 pontos! ”

2021. december 08.

“A Hotel Európa Fit rövid időn belül a kedvencemmé vált, kiváltotta az előzőleg általam legjobban kedvelt szállodát. Biztos, hogy rendszeresen visszatérő vendég leszek. A legnagyobb vonzereje - minden más kifogástalan szolgáltatása mellett -, a kimagaslóan figyelmes személyzet.”

2021. december 07.

“Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!”

2021. november 02.

“Szavakba nemlehet leirni annyira tetszet az ellátas.Az ukrán ismerősnek is nagyon tetszet gondolm március hónap 2022 ha nem jön közbe semi találkozunk.Mégegyszer kösz Europa Fit. Tisztelettel a Dancs család.”

2021. december 15.

“Nagyon tiszta, kedves dolgozok, kis gyermekes csaladkent is tokeletes, finom Etelek.”

2021. december 18.

“Én ilyen profi szállodával még nem találkoztam. Kedves és nagyon figyelmes személyzet. Minden centiméter felújítva és tisztán tartva. Az étkezések pedig torony magasan a legjobbak amit valaha szállodában ettem. Nem elégszik meg a hely a csak "jó"-val. nagybetűs KIVÁLÓ az egész.”

2021. december 07.

“Szívesen ajánlom mindenkinek.”

2021. november 02.

“Nagyon jól éreztük magunkat, kedves alkalmazottak, szép szoba és finom ételek! Apartroom-ot béreltünk..szép tiszta, tágas volt..ár -érték arányban nekünk eddig ez a top Magyarországon...a Siófok Azur csalódás volt ehhez képest...”

2022. január 05.

“Nagyon jó a konyhájuk!!”

2021. december 28.

“Mindennel meg voltunk elégedve. Mivel többször megszálltunk már az előző években a szállodában, és tudatosan választjuk, örülnénk ha némi (5-10%) kedvezménnyel honorálnák következő látogatásunk. Köszönettel, üdvözlettel, Molnár Péter”

2022. január 10.

“Nagyon kellemes élmény volt megszállni Önöknél. Mind a szoba, az étterem, a wellness részleg és a személyzet is kifogástalan minőségű volt. Nagyon élveztük az ott töltött napokat. Biztosan visszatérünk még.”

2021. december 12.

“Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen!”

2021. november 01.

“Először jártunk az Önök szállodájában és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A wellness részleg szuper, talán csak egy kis kis negatívum, hogy az élménymedence vize nem felelt meg a kiírt hőmérsékletnek és kicsit hideg volt. Az ételek nagyon-nagyon finomak és ízletesek voltak, bőséges választékkal. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Az apartmanszoba nagyon szépen felújított és tágas, talán annyit lehetne javítani, hogy a fürdőben a ventilátor külön kapcsolható legyen, mert nagyon hangos. Összességében szuper hely, imádtuk, bármikor visszatérnénk.”

2021. december 06.

“Első alkalommal voltunk a szálloda vendégei. A tapasztalataink nagyon jók voltak az eltöltött 4 éjszaka során. A szoba tisztasága, felszereltsége is rendben volt. Az ételek mind minőségileg, mind választék szempontjából is nagyon rendben voltak, nagyon ízletesek voltak. Sajnos azonban a diák felszolgálók nem mindig figyeltek a használt teritékek leszedésére. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Nem utoljára jártunk Önöknél.”

2022. január 19.

“Minden nagyon jo volt, Szoba nagyon tiszta volt, étel is finom volt.”

2022. január 09.

“N agyon szeretjük ezt szállodát,évek óta visszatérő vendégek vagyunk.Nagyon kedves személyzet,szuoer konyha,mindenki talál kedvére megfelelőt,nagyon finomak az ételek,kedves kiszolgálás van.Imádjuk az úszómedencét,kellemes a víz hőmérséklete,jó benne úszni.Hévíz egy nagyon kedves városka,jó nagyokat lehet ott sétálni.alig várjuk,hogy újból visszarérjünk'”

2022. január 03.

“Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél. A szobánk igényesen berendezett, tiszta és kényelmes volt. Az ételek is minden minden igényünket kielégítették.”

2021. november 03.

“Már nem első alkalommal jártunk a szállodában. Mivel korábban is mindennel meg voltunk elégedve, így szívesen tértünk vissza most is. Legközelebb is a Hotel Europa Fit-et fogjuk választani kikapcsolódásunk helyszínéül.”

2021. november 02.

“Szerethető szálloda, harmadszor voltunk, most sem csalódtunk.”

2021. december 09.

“Ebbe a szállodába 15 éve minden évben eltőltöttem 8 napot és azt tapasztaltam, hogy évről - évre emelik a színvonalat színe mindenterületen. Aki pihenni és gyogyúlni akar annak feltétlen ajánlom, de aki pár napos kikapcsolódást akár, az sem fog csalódni ”

2021. december 09.

“Visszatérünk”

2022. január 09.

“Szuper hely, kényelmes szobák, finom ételek.”

2022. január 01.

“Többször visszajárunk ,nagyon szeretjük”

2021. november 04.

“A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt, a reggeli bőséges. Az egyetlen probléma az volt, hogy a kinti medence nagyon hideg volt a tartózkodásunk alatt valamilyen cső meghibásodása miatt, ezért azt nem tudtuk kipróbálni. Nagyon sajnáltuk, mert pont azért eset az Önök szállodájára a választásunk a többivel szemben, mert a kinti medencét is lehet elvileg használni télen.”

2021. december 01.

“Gyermekprogramok inkább kisebb gyereknek vannak szabva , a 9-12 éves korosztálynak csak a játék konzolok élvezhetőek, a külön próbálok nem.”

2021. november 01.

Kövessen minket!