Árak ellenőrzése
HU
Business Basic 14 110 Ft-tól /fő/éj
Napsugár, szabadság, NYÁR! 22 350 Ft-tól /fő/éj
Home office másként - Exkluzív munkanapok 19 720 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 19 720 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Dr. Moll Veronika - reumatológus-fizioterápiás szakorvos

Dr. Moll Veronika - reumatológus-fizioterápiás szakorvos

2021. 02. 03.


Dr. Moll Veronika a hévízi Hotel Európa fit**** Vitalium Medical Wellness Centrumának orvosigazgatója, reumatológus-fizioterápiás szakorvosa.

Szülei mindketten reumatológus orvosok voltak. Édesapja, Dr. Moll Károly nevéhez fűződik a Hévízi-tó áramlási térképének elkészítése, a súlyfürdő felfedezése. Édesanyja, Dr. Hoffmann Ilona volt a hévízi fürdő első reumatológusnője, így már gyerekként sem volt ismeretlen számára ez a világ. Hévízen nőtt fel, és szeretett volna itt elhelyezkedni. Meg sem fordult a fejében, hogy máshol éljen. Így lett reumatológus.

A keszthelyi Vajda János Gimnáziumban érettségizett 1968-ban, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetemen folytatta tanulmányait. Miután megszerezte az általános orvosi diplomát, reumatológia és fizioterápia szakból tett szakvizsgát. Pályafutását a hévízi Gyógyfürdő Kórházban kezdte reumatológusként, majd a hévízi Postás Gyógyüdülőben dolgozott, mint főorvos.
2000-től, a szálloda nyitása óta a Hotel Európa fit**** szálloda főorvosa.

Fél szavakból is...

Szakmai munkáját jellemzi, hogy a vezetése alatt álló gyógyászati team hosszú évek alatt alakít ki egy összeszokott munkát, fél szavakból is megértik egymást a kollégák, amely a vendéget helyezi az első helyre.
Törzsvendégeink elmondása szerint azért is választják szállodánkat a gyógyszállodák széles piacán, mert az az összeszokott munka látható és érezhető. Moll doktornő vezetésével pedig ez az egyfajta állandóság garancia arra, hogy nyomon tudjuk követni a vendég gyógyulási útját, az évek alatt elért javulásokat. Sok esetben a korábbi túlgyógyszerezett páciensből, aki tolószékbe kényszerült és műtét előtt áll, ismét mozgó, segítség nélkül járni tudó, panaszmentes törzsvendéget varázsoltunk, amelyhez kell a stabilitás és állandóság.
Innovatív gondolkodása viszont garancia a vendégek felé, hogy a tradicionális gyógyászat évről évre színesedik, fagyasztásos kezeléssel (krioszauna), nőgyógyászattal, bőrgyógyászati praxissal a Laser Centre-ben. Orvosigazgatóként a régió legszélesebb egészségügyi szolgáltatásait nyújtó gyógyászati részlegét vezeti. 
Igazi csapatjátékos, ennek legújabb bizonyítéka:pandémia utáni rehabilitációs ajánlat kifejlesztése

Hévíz város orvos nagykövete

Orvosnagykövetként 2011 óta évente rendszeresen előadásokat tart a város gyógyászati kezeléseiről, hagyományairól és ezzel Hévíz titkáról.
Előadásait szakmai rendezvényeken és nagyközönségi eseményeken egyaránt nagy népszerűség övezi.
Szakorvosként gyakran vesz részt újfajta vendégorvos párbeszédben is, így a német piac egyik kísérleti projektjében előre meghirdetett Telefon Doktor rendelést tartott Hévízről a szálloda és a város iránt érdeklődő, de azt kevésbé ismerő vendégeknek.
A vele készült szakmai beszélgetések a közösségi média népszerű felvételei, jelentős nézettségi számokkal.
Felsőfokú német és orosz nyelvtudással rendelkezik.
Folyamatosan képzi magát, szakmai konferenciákon, továbbképzéseken vesz részt. Érdeklik a különböző betegségek közötti összefüggések, az ún. határterületi problémák.
Kedves, kiegyensúlyozott, megnyugtató, higgadt személyisége a gyógyítási folyamat fontos része, így vált a törzsvendégek számára a vele folytatott záró beszélgetés a kúra egyik legfontosabb lezáró elemévé.
Az éveken át megszerzett tudás és tapasztalat generációról generációra száll a családban, hiszen két gyermeke is az orvosi pályát választotta. Lánya belgyógyász, fia pedig sebészként praktizál.

További híreink

Teher alatt nő a pálma!

A terápia után beszélgettünk Kövesi Gáborral a kezelések hatékonyságáról, a személyes...

Tovább a hírhez
Akadályfutás - mi lesz Veled sérülés?

 „Az egész emberi test és annak terhelés alá tétele sokkal mélyebb és összetettebb, mint azt az...

Tovább a hírhez
Helyi szolgáltatások és üzleti utazás | Covid-19 intézkedések

Szállodánk a vonatkozó kormányrendelet visszavonásáig kizárólag üzleti, gazdasági és oktatási...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!