Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 32 725 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Találkozás a nőiségeddel 36 450 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Élmény ajándékba

Élmény ajándékba

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2017. 10. 31.


Karácsony közeledtével minden évben újra- és újra kreatívnak és ötlet-dúsnak kellene lennünk, hogy mindenkinek a neki megfelelő, örömet szerző ajándékkal rukkoljunk elő. 

Legszorosabb barátainknál, legközelebbi szerettünknél mindig könnyebb helyzetben vagyunk, de különösen a nagyobb ünnepek kapcsán, mint például a Karácsony, sokszor nem tudjuk, mire volna szüksége az ünnepeltnek, vagy egyszerre több mindenkinek kell ajándékot beszerezni, de jó lenne olyan, aminek mindketten (netán többen) örülnek...

Ezt a nehézséget próbálják áthidalni az élmény alapú ajándék lehetőségek, amik ma egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Érthető is, hiszen a legnagyobb érték mindenki számára a "minőségi idő", amit egymással, vagy egy szeretett hobbival, vagy feltöltődéssel tölthetünk.
Az élmény ajándékokban az a jó, hogy lehetnek összeg alapúak, így pénztárcánkhoz mérten is tudunk ajándékot (vagy ajándék részletet) vásárolni, vagy akár egy teljes programot le lehet fedni. Általában átruházhatóak, módosíthatóak, szóval kellően rugalmasak ahhoz, hogy az ünnepelt a saját időbeosztásához mérten használja fel.

Szuper jó élmény ajándék lehet egy:

  • program bárhova, bármilyen szabadidős tevékenységre
  • egy szépészeti, vagy egészségmegőrző szolgáltatás (kozmetikai vagy kényeztető, fiatalító kezelés, stb.)
  • egy régen vágyott úti cél elérését segítő ajándék
  • pihenés, wellness minden mennyiségben
  • vagy akár gyógyulás, rekreáció...

Egy ilyen úti cél lehet Hévíz is, ahol a város minden generációnak ígéretes programot tartogat, ráadásul egész évben.

És hát ki ne lenne szívesen részese egy egészségtudatos, stresszoldó, mélyen lazító utazásnak Hévíz szívébe, a világ legnagyobb, biológiailag aktív természetes termál tavaként számontartott gyógytó városába...?

Egy nagyszerű téli szabadtéri fürdőzéstől a komplex programokat kínáló szállodákig minden megtalálható, amit csak test-lélek kíván... A wellness szerelmesei medical wellness minősítésű, élményfürdővel, egész évben úszható kültéri, és beltéri úszómedencével, saját forrású gyógyvizes medencével és pezsgő whirlpoolal, szaunavilággal, kényeztető fürdők és masszázstípusok széles választékával rendelkező szállodát is választhatnak akár a téli hónapokra, akár egész évre.

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!