Főzni tudó és szerető, fejlődni vágyó Érdeklődőink számára elindítottuk minden hónapban megrendezésre kerülő tematikus Főzőiskolánkat. A jó hangulat mellett, célunk, hogy a résztvevők olyan tudással gazdagodjanak, amelyet aztán otthon is kamatoztathatnak.
Április 22-én ismét az édesszájúaké a főszerep. FitKitchen élménykonyhánkban 2 méltán híres francia édesség, a macaron és a madeleine készítését tanulhatják meg a résztvevők, nem mástól, mint a 2021-es Mestercukrász műsor győztesétől, Sznopek Verustól!
Verus már a műsor megnyerése előtt számos díjat zsebelt be tortáival. Imád sütni és tanítani, küldetésének érzi, hogy minél több embernek átadja tudását és sütés iránti szenvedélyét.
A sütés során az összeállított macaronokból egy macaronkaktusz is készül. Kápráztassa el ismerőseit, szeretteit saját készítésű madeleine-nel és macaronnal!
Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, saját élménykonyhánkban zajlik.
Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, és reméljük, hogy Vendégünkként már vett részt korábbi "Kukta" programunkon, ahol népszerű hazai sztárok körében főztünk, ettünk, beszélgettünk. E két dolgot ötvözve hoztuk létre a FitKitchen termékünket, ahol a megszokott határtalan vendégszeretetünk mellé profi helyszínt is körítettünk.
A workshopot tartja: Sznopek Verus!
Sznopek Verus a Csodás Tortavilág megálmodója, a mézeskalács- és grillázstorta specialistája, valamint modern, extravagáns torták készítője. 2021-ben megnyerte a Mestercukrász című műsort, amely országos hírnevet hozott neki. Rendőri hivatása mellett a francia cukrászat szerelmese, online workshopokon bővíti cukrásztudását, követi a trendeket. Verus egy sziporkázó, pozitív személyiség, tele ötletekkel. Szívesen oktat, a workshop résztvevőinek számos sütési praktikát is elárul majd a helyszínen...
Macaron - a franciák csúcsdesszertje
A macaron Olaszországból indult el hódító útjára, maccarone néven, ami minden mandulalisztből és tojásfehérjéből készült édességet magába foglalt. Mai formáját egy francia cukrász készítette először az 1830-as években, azóta pedig mindenki számára egyet jelent Franciaországgal, és a francia kifinomultsággal. Lehetnek bármilyen ízűek és színűek, univerzálisan felhasználhatóak, miközben mindenki csodálattal tekint a kívül roppanós, belül puha édességre.
Az elkészítése nem ördöngösség, csupán precizitást igényel. Itt az alkalom, tanulja meg Ön is!
Madeleine - a bájos, francia sütemény
Ez a mutatós, kagyló formájú süti lehet a desszertek sztárja! Egyszerű, mégis nagyszerű sütemény. A 16.században a teadélutánok elmaradhatatlan süteménye volt. Nevét Madeleine Paulmier-ről, egy francia lányról kapta, aki a kis sütikkel Stanislaw Lezczynskit, Lotaringia hercegét ajándékozta meg. A hercegnek és lányának, aki XV.Lajos felesége volt, rendkívül ízlett a sütemény. A madeleine-ek népszerűsége elkezdett felfelé ívelni, majd meghódította egész Franciaországot. Amilyen különleges a formája, olyan könnyű az elkészítése. Olvasztott csokival, narancslekvárral tálaljuk.
A program részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött. Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.
Programkezdés: 10:00
A sütésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a sütés, Verus iránymutatásával. Minden résztvevő madeleine- és macaronválogatást készít, valamint Verus megtanítja a macaron kaktuszok összeállítását is. A sütemények elviteléhez dobozt biztosítunk. A program alatt korlátlan vízfogyasztás biztosított.
Móni workshopjai nagy népszerűségnek örvendenek, ezért úgy gondoltuk, hogy nem telhet el az ősz Mónisüti workshop nélkül! A szeptemberi sütés témája egyelőre titok, figyelje weboldalunkat!
Októberben kenyérkészítő workshop a FitKitchen kínálatában! Lesse el Kelemen pék fortélyait, és vigye haza saját készítésű kenyerét családja legnagyobb örömére! Önt is várjuk!
Novemberben Németh Zoltán séf a tökéletes steak elkészítésébe avatja be a résztvevőket. Segítségével rib eye steak készül steak burgonyával, Bourbon mártással, friss salátával. Találkozunk?
...Ketten főztünk egy pultban, és a párban főzés számos vicces dolgot szült, remek, és egyben építő élmény volt, a végére csapatjátékosok lettünk. Közben jókat kóstoltunk, beszélgettünk, és remek sztorikat hallgattunk. A program egyik legjobb része a gasztronómiai élmény volt, ugyanis a többi fogást a séfek maguk készítették el nekünk megannyi sztori és rengeteg a mindennapi főzés során is használható fortély kíséretében, így csak kóstolni kellett a finomabbnál-finomabb fogásokat...
Bármikor szívesen visszajönnék csapatot építeni, vagy baráti társasággal együtt lenni...Kriszti - programturizmus
Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink teljeskörűen informálják a programról és a szabad időpontokról.
Amennyiben ajándékba adná a programot, kérjük érdeklődjön a részletek iránt kollégáinknál.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.
Lemondásra a workshopot megelőző 14 napig van lehetőség, ezt követően a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.