Árak ellenőrzése
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Light all-inclusive hétvégék 38 925 Ft-tól /fő/éj
Húsvét az Európafitben 41 850 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Február 18. Sushi készítő workshop szaké kóstolóval
a FitKitchen kínálatában

Füstölgő Marha és Németh Zoli séf

Ki ne hallott volna a keszthelyi Füstölgő Marha ínyenc hamburgerezőjéről, és a helyszín megálmodójáról, Németh Zoltán sushi séfről, aki a brutális hamburgerek készítése mellett a japán konyha fortélyait is ismeri.
Zoli egy októberi, sikeres sushi workshop után február 18-án ismét eljön és megmutatja, hogy készül az eredeti japán sushi!

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen! A workshop exkluzív helyszínen, vadonatúj élménykonyhánkban zajlik. Bizonyára kísért már figyelemmel népszerű főzőversenyeket, garantáljuk, hogy a programon hasonló élményben lesz része.

Bemutatkozik Németh Zoltán séf

Mindig is vonzották az egzotikus ízek, különleges ételek és konyhák. 
Ennek a szenvedélynek utat engedve, meg sem állt Hollandiáig, ahol hosszú éveket töltött egy helyi sushi étteremben koreai és japán séfek között. Ezután egy steak bárban japán séfek mellett megtanulta az igazi steak készítését, és az ételek egyediségét is magába szívta.
Hazatérve a hazai közönséget kápráztatja el különleges ételeivel, a Thai fogásoktól a sushin keresztül a steakekig. Hamburgerezője számos elismerésben részesült.
Nagy örömmel fogadta szállodánk megkeresését, mert a mai napig küldetése, hogy tudását és szenvedélyét átadhassa másoknak is.

Ami a workshopon készül...

Maki sushi (tekert sushi): a leggyakoribb fajta. Kiterített bambuszrolóra helyezik a szárított tengeri algalapot (nori), amit kb. 1 cm vastagon borítanak be rizzsel és a közepére rakják a halcsíkokat vagy zöldségeket. A bambuszroló segítségével feltekerik, kissé összepréselik, majd összevágják kis szeletekre.
A Big Maki közepes méretű tekercs, legalább kétféle töltelékkel. A rizs van kívül, az algalap (nori) belül: a tölteléket körbeveszi a nori, ezt a rizs, ezen pedig külső borítás, pl. szezámmag van. Különféle töltelékkel készíthető, pl. tonhallal, rákkal, avokádóval, répával. Nigiri sushi: a nigiri egy kézzel formázott, rizsből készült ovális gombóc. Erre rakják rá a halcsíkot, zöldséget vagy bármilyen más tengeri herkentyűt. Egyes feltéteket nori csíkokkal rögzítenek a rizshez.

Ismerje meg a sushikészítés fortélyait, és a japán konyhát!

A tradicionális sushikészítést mindig nagy misztikum övezte. A Mekong folyó környékéről származik, majd Kínán keresztül jutott el Japánba ahol éveken keresztül alakult a mai formájáig. 
Szállodánkban most lehetősége nyílik megtanulni az elkészítését Németh Zoltán séf mellett, aki minden résztvevőnek átadja a tudást, hogy igazi sushi séfnek érezhesse magát. A program alatt maki sushit, big makit valamint nigiri sushit készítenek a résztvevők.
Az autentikus hangulatról sem feledkezünk meg, a résztvevők kétféle szakét is megkóstolhatnak a program alatt.
Legyen Ön is az új tudással felruházott okleveles sushi készítő mestereink egyike!

Részvételi díj

A részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze alábbi elérhetőségeinken. A részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program szállással nem rendelkező vendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban elérhetők, illetve a program létszám függvényében kerül megtartásra (minimum és maximum létszámhoz kötött).

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 13:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, séfjeink vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A sushi elvitelére van lehetőség, amelyhez dobozt biztosítunk. A program alatt korlátlan vízfogyasztást biztosított.

Süssünk kenyeret!
Vissza a gyökerekhez: régen mindenki maga készítette a kenyerét...

Kenyérsütő workshop

2023. március 18-án kenyérkészítő workshop a FitKitchen kínálatában. Lesse el Kelemen pék fortélyait, vigye haza saját készítésű kenyerét családja örömére! Önt is várjuk!

Újdonság!
Süssön velünk macaront és madeleine-t!

Macaron + madeleine workshop

FitKitchen élménykonyhánkban 2 méltán híres francia édesség, a macaron és a madeleine készítését tanulhatják meg a résztvevők, nem mástól, mint a 2021-es Mestercukrász műsor győztesétől, Sznopek Verustól!

Ősszel!
FitKitchen programsorozatunk ősszel folytatódik!

Ősszel találkozunk!

2023 őszén új programmal készülünk! Többet még nem árulhatunk el, a részletek miatt kísérje figyelemmel FitKitchen programjainkat! Hamarosan jövünk a részletekkel.

Kukkantson be a FitKitchenbe...

...Ketten főztünk egy pultban, és a párban főzés számos vicces dolgot szült, remek, és egyben építő élmény volt, a végére csapatjátékosok lettünk. Közben jókat kóstoltunk, beszélgettünk, és remek sztorikat hallgattunk. A program egyik legjobb része a gasztronómiai élmény volt, ugyanis a többi fogást a séfek maguk készítették el nekünk megannyi sztori és rengeteg a mindennapi főzés során is használható fortély kíséretében, így csak kóstolni kellett a finomabbnál-finomabb fogásokat...
Bármikor szívesen visszajönnék csapatot építeni, vagy baráti társasággal együtt lenni...

Kriszti - programturizmus

Jelentkezés

Jelentkezési szándékát kérjük, jelezze közvetlen elérhetőségeinken: titkarsag@europafit.hu | +36 83 501 180 vagy az űrlap kitöltésével. Kollégáink teljeskörűen informálják a programról és a szabad időpontokról.
Jelentkezési határidő: február 10.
A részvétel előzetes fizetéshez kötött, ezt megteheti személyesen a szálloda recepcióján (készpénz, SZÉP kártya, bankkártya), vagy online fizetési rendszerünkön keresztül bankkártyával, kényelmesen az otthonából. Ez esetben a megfelelő összeggel e-mailben fizetési linket küldünk Önnek.

vagy Telefonálok

Kövessen minket!