Árak ellenőrzése
25 év, akár 25% kedvezmény 26 250 Ft-tól /fő/éj
Gasztroest Vomberg Frigyessel 34 125 Ft-tól /fő/éj
Május 1-jei hosszú hétvége 38 675 Ft-tól /fő/éj
Pünkösdi hétvége 35 275 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés

Május 24. "Ízutazás Japánba - több, mint sushi" workshop a FitKitchen kínálatában

Ismerje meg a sushikészítés fortélyait, és a japán konyhát!

Workshopunkon megismerkedhet a tradicionális Miso leves készítésének fortélyaival – egy egyszerűnek tűnő, mégis mélységekkel teli étellel, amely a japán étkezések szíve. Ezt követően a sushi világába nyerhet betekintést: a klasszikus makik és nigirik mellett különleges, kreatív variációkat is készíthet majd. Ha mindig is vonzotta Japán gasztronómiája, ez az workshop Önnek szól!
A népszerű keszthelyi Pajti kávézó idén megnyitotta tradicionális japán éttermét a Nemszomszédot, teret engedve a növekvő vendégigényeknek a japán konyha iránt. Séfjük, Jónás Csaba több korábbi teltházas workshop után tér vissza FitKitchen élménykonyhánkba, ahol a japán ízek birodalmába csábítja a tanulni és kóstolni vágyókat.
Aki szívesen csatlakozna, ne késlekedjen a jelentkezéssel, a helyek száma korlátozott!

A menü:

Miso leves
Nigiri

Hoso Maki
Ura Maki
Meglepetés desszert

Helyszín: Hotel Európa Fit****superior - Fitkitchen élménykonyha

"Ízutazás Japánba - több, mint sushi" workshopunk ajándéknak is kiváló! Lepje meg vele barátnőjét, párját, családtagjait, vagy akár saját magát!

Jegyek

A workshopot tartja: a keszthelyi Pajti Kávézó

A Pajti Kávézó 2019 decemberében nyitotta meg kapuit Keszthely szívében. Azóta a vendégek igényeit figyelembe véve rengeteg változtatáson ment keresztül. Az évek során a kis kávézóból igazi bisztróvá nőtte ki magát – színes ételkínálattal, különleges italokkal, reggelitől vacsoráig. Az ázsiai ízek különösen kedvesek számukra, az elkészítésükben verhetetlenek. 2025-ben megnyitották japán éttermüket, a „Nemszomszédot”, ahol nemcsak ellenállhatatlan sushiválogatások várják a vendégeket, hanem a sushi összeállításához szükséges alapanyagok is elérhetők. A workshopot Jónás Csaba, korábban a Pajti, jelenleg a Nemszomszéd japán étterem séfje vezeti, aki Budapesten szerzett többéves tapasztalatot a sushi készítésében. A japán konyha, különösen a sushi, igazi szenvedélye – nemcsak készíteni, de tanítani is imádja. Precizitása és kreativitása a résztvevőknek is különleges élményt ígér. 

Ami a workshopon készül...

Nem minden sushi maki, de minden maki, sushi! Hogy is van ez? A Nigiri egy kézzel formázott, rizsből készült ovális gombóc. Erre rakják rá a halcsíkot, zöldséget vagy bármilyen más tengeri herkentyűt. A noriba (szárított tengeri algalapba) tekert Hoso Maki, egy vékonyka tekercs, rendszerint egyféle töltelékkel készül, ami lehet lazac, répacsík, uborka, avokádó stb. A kifordított tekercs, vagyis az Ura Maki esetében nem az egész tekercset veszi körbe a nori, hanem csak a belső tölteléket, majd eköré kerül a rizs és a külső borítás, amely lehet fekete szezámmag, de akár vörös vagy fekete kaviár vagy épp wasabiko és lazac, tonhal vagy avokádó szelet is. A Miso leves egy hagyományos japán étel, amelyet fermentált szójababból készült miso paszta alapoz meg. Gazdag, umami íze miatt közkedvelt, és gyakran tofuval, algával és zöldségekkel tálalják. Csatlakozzon hozzánk, készítsük el közösen ezeket az izgalmas japán fogásokat, miközben autentikus japán teákat is kóstolunk! 

Részvételi díj

A program részvétel díja: 24 900 Ft/fő, időtartama: kb. 4 óra.
Korlátozott számban páros jegy vásárlására is lehetőséget biztosítunk, melynek díja: 44 900 Ft/2 fő.


A részvétel előzetes fizetéshez kötött.
A workshopon való részvétel nem szállodai tartózkodáshoz kötött, a program nem szállóvendégek részére is foglalható. A részvételi helyek korlátozott számban érhetők el, illetve a program megrendezése minimum és maximum létszámhoz kötött.

További részletek és jelentkezés:

Programkezdés: 10:00
A főzésre kényelmes ruhában érkezzen, a kezdés előtt negyed órával. A pultok elfoglalása, valamint az eszközökkel történő rövid ismerkedés után kezdetét veszi a főzés, a Pajti séfjének vezetésével és iránymutatásaival. Minden résztvevő egy adag ételt készít, amely a főzés végén (és közben) elfogyasztásra kerül. A sushi elvitelére van lehetőség, amelyhez dobozt biztosítunk. A program alatt korlátlan kávé- és vízfogyasztás áll rendelkezésre, valamint kétféle japán teát is kóstolhat. 

Jelentkezni az alábbi gombra kattintva tud, ahol a jegy megvásárlásával biztosítja helyüket a programon. 

Amennyiben szállást is szeretne foglalni FitKitchen élményfőzésünk mellé, az alábbi gombra kattintva megteheti.

Jegyek Ajánlatkérés

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink teljes körűen informálják a programról:

sales@europafit.hu | +36 83 501 149

Kukkantson be a FitKitchenbe...

FitKitchen - az ennivalóan jó élmények helyszíne

Már másodszor vettem részt workshopon a Hotel Európa Fit élménykonyhájában, és ismét szuper élmény volt!
Eleinte kicsit izgultam, hogy boldogulok majd egyedül a sütéssel, nem vagyok egy profi konyhatündér, de szerencsére csapatban is dolgoztunk. A pultok 2 fősek, de a közös feladatok során általában hárman dolgoztunk együtt, ami nekem nagyon tetszett. Az oktató végig nagyon segítőkész volt, figyelt mindenkire, és ha kellett, segített is. Jó érzés volt profi minőségű süteményeket készíteni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nemcsak szórakoztató, hanem önfejlesztő élmény is. Az is megfordult a fejemben, hogy feldobom az ötletet a főnökömnek egy csapatépítőre – mert mint utóbb kiderült arra is van lehetőség!

Réka

Kövessen minket!