Árak ellenőrzése
HU
Hello Barni őszi ajánlat 21 203 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 20 940 Ft-tól /fő/éj
Szállás félpanzióval 22 780 Ft-tól /fő/éj
Őszi szünet és hosszú hétvége 22 780 Ft-tól /fő/éj
Wellness romantika pároknak 27 225 Ft-tól /fő/éj
Sothys-Ahava szépségajánlat 33 167 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Horkolás elleni kezelés
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2017. 01. 24.


Szállodánk fogad házi kedvencet: kizárólag kutyát, ám jelenlétük a hotel teljes területén szabályokhoz kötött. (Kivéve a nyári időszakot, a hosszú hétvégéket, kiemelt időszakokat, a Karácsonyt és a Szilvesztert. A felsorolt időszakban magas foglaltságunkra hivatkozva nem fogadunk háziállatot.) Az egyes időszakokról kollégáink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

  • Kérjük a szálloda területén, szobáján kívül kutyáját mindig tartsa pórázon! Harapós és kiszámíthatatlan természetű kutyák esetében szájkosár használata kötelező.
  • Ne hagyja kutyáját egyedül a szobában olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (ugatás, ajtókaparás)! Mielőtt közös vakációra indulnak, kérjük, ellenőrizze, hogy kutyáját egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.
  • Kérjük, a kilincsre akasztható megfelelő tábla használatával jelezze a szálloda dolgozói felé, ha kutyája a szobában egyedül pihen!
  • Ha kutyája szeret Önnel a kanapén TV-t nézni, kérjük, hogy egy lepedőt, vagy pokrócot helyezzen alá. Megkérjük a kedves vendégeket, hogy NE használják a hotel textíliáit kedvenceik fekhelyéül, valamint takarításukra!
  • Amennyiben kutyája a szálloda bármely területén ürülékét hátrahagyja, kérjük azt feltakarítani, illetve ezen tevékenységeket a szálloda teljes területén kívül elvégeztetni!
  • A közös helyiségeket a szobák megközelítésére használhatják, ám az étterembe és egyéb vendéglátóhelyekre, fürdőbe és a wellness & spa területekre kutyát bevinni tilos.

Kérjük, érkezéskor ellenőrizze a szobáját, amennyiben sérülést, koszolódást tapasztal, jelezze azt a recepció felé. Távozáskor egy kollégánkkal közösen ellenőrzik a szoba állapotát. Figyelembe vesszük a textíliák, a falak, a berendezések állapotát átadás előtt és után. Károsodás esetén a minimálisan fizetendő javítási vagy extra takarítási hozzájárulás 15.000 Ft, egyéb kár esetén a felbecsült valós érték a fizetendő. A szobában és a szálloda egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért az állat tulajdonosa teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

Köszönjük az együttműködést, kellemes kikapcsolódást és pihenést kívánunk!

Hotel Management

További híreink

Biztonsági Covid-19 intézkedések

Az Európafitben mindig is törekedtünk arra, hogy vendégeink számára a legszínvonalasabb,...

Tovább a hírhez
Visszajövünk!

Szállodánk május 29-től újra megnyitja kapuit, és szigorú higiénés előírásokat követve...

Tovább a hírhez
Színezd újra

Mindannyian már nagyon utaznánk, kimozdulnánk, mégis otthonunk bezártságában kell még egy ideig...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!