Árak ellenőrzése
Szezonális akció 28 475 Ft-tól /fő/éj
Téli szünet 31 875 Ft-tól /fő/éj
Karácsonytól szilveszterig 43 900 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2021. 06. 01.


Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén szabályokhoz kötött.  Az egyes időszakokról kollégáink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

  • A háziállat érkezését előre kérjük jelezni.
  • Háziállatot felár ellenében fogadunk, melynek költsége 13 000 Ft / éj / háziállat. Amennyiben a vendég nem jelzi előre a háziállat érkezését, a háziállat költsége: 17 000 Ft / éj / háziállat. 
  • Kérjük a szálloda területén, szobáján kívül kutyáját mindig tartsa pórázon! Harapós és kiszámíthatatlan természetű esetében szájkosár használata kötelező.
  • Ne hagyja kutyáját egyedül a szobában olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (ugatás, ajtókaparás)! Mielőtt közös vakációra indulnak, kérjük, ellenőrizze, hogy kutyáját egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.
  • Kérjük, a kilincsre akasztható megfelelő tábla használatával jelezze a szálloda dolgozói felé, ha kutyája a szobában egyedül pihen!
  • Ha kutyája szeret Önnel a kanapén TV-t nézni, kérjük, hogy egy lepedőt, vagy pokrócot helyezzen alá. Megkérjük a kedves vendégeket, hogy NE használják a hotel textíliáit kedvenceik fekhelyéül, valamint takarításukra!
  • Amennyiben kutyája a szálloda bármely területén ürülékét hátrahagyja, kérjük azt feltakarítani, illetve ezen tevékenységeket a szálloda teljes területén kívül elvégeztetni!
  • A közös helyiségeket a szobák megközelítésére használhatják, ám az étterembe és egyéb vendéglátóhelyekre, fürdőbe és a wellness & spa belső és külső területekre kutyát bevinni tilos.

Kedvencének jutalomfalatot és itatótálat készítünk be a szobába.

Kérjük, érkezéskor ellenőrizze a szobáját, amennyiben sérülést, koszolódást tapasztal, jelezze azt a recepció felé. Távozáskor egy kollégánkkal közösen ellenőrzik a szoba állapotát. Figyelembe vesszük a textíliák, a falak, a berendezések állapotát átadás előtt és után. Károsodás esetén a minimálisan fizetendő javítási vagy extra takarítási hozzájárulás 15.000 Ft, egyéb kár esetén a felbecsült valós érték a fizetendő. A szobában és a szálloda egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért az állat tulajdonosa teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

További információkért érdeklődjön rezervációs kollégáinknál: sales@europafit.hu vagy +36 83 501 149

További híreink

"Legjobb gyógyszálloda" díjat nyert szállodánk!
A Hotel Európa Fit****superior a "LEGJOBB GYÓGYSZÁLLODA" díj nyertese a Nők Lapja Travel Awards...
Tovább a hírhez
Egészségnap az Egészségközpont szervezésében

Október 7-én nyílt napot szervezett az Európafit tavasszal megnyílt magánegészségügyi Központja....

Tovább a hírhez
Vadonatúj Egészségközpont magánegészségügyi szolgáltatásokkal

A hévízi Hotel Európa Fit****superior már magánegészségügyi szolgáltatások széles választékával...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!