Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 32 725 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 29 700 Ft-tól /fő/éj
Találkozás a nőiségeddel 36 450 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Házi kedvenccel érkezők szállodai etikettje

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2021. 06. 01.


Szállodánk fogad házi kedvencet, foglaltság függvényében. Ám jelenlétük a hotel teljes területén szabályokhoz kötött.  Az egyes időszakokról kollégáink tudnak bővebb felvilágosítást adni.

  • A háziállat érkezését előre kérjük jelezni.
  • Háziállatot felár ellenében fogadunk, melynek költsége 8 800 Ft / éj / háziállat (főszezoni és ünnepi ára: 13 000 Ft / éj / háziállat). Amennyiben a vendég nem jelzi előre a háziállat érkezését, a háziállat költsége: 17 000 Ft / éj / háziállat. 
  • Kérjük a szálloda területén, szobáján kívül kutyáját mindig tartsa pórázon! Harapós és kiszámíthatatlan természetű esetében szájkosár használata kötelező.
  • Ne hagyja kutyáját egyedül a szobában olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (ugatás, ajtókaparás)! Mielőtt közös vakációra indulnak, kérjük, ellenőrizze, hogy kutyáját egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.
  • Kérjük, a kilincsre akasztható megfelelő tábla használatával jelezze a szálloda dolgozói felé, ha kutyája a szobában egyedül pihen!
  • Ha kutyája szeret Önnel a kanapén TV-t nézni, kérjük, hogy egy lepedőt, vagy pokrócot helyezzen alá. Megkérjük a kedves vendégeket, hogy NE használják a hotel textíliáit kedvenceik fekhelyéül, valamint takarításukra!
  • Amennyiben kutyája a szálloda bármely területén ürülékét hátrahagyja, kérjük azt feltakarítani, illetve ezen tevékenységeket a szálloda teljes területén kívül elvégeztetni!
  • A közös helyiségeket a szobák megközelítésére használhatják, ám az étterembe és egyéb vendéglátóhelyekre, fürdőbe és a wellness & spa belső és külső területekre kutyát bevinni tilos.

Kedvencének jutalomfalatot és itatótálat készítünk be a szobába.

Kérjük, érkezéskor ellenőrizze a szobáját, amennyiben sérülést, koszolódást tapasztal, jelezze azt a recepció felé. Távozáskor egy kollégánkkal közösen ellenőrzik a szoba állapotát. Figyelembe vesszük a textíliák, a falak, a berendezések állapotát átadás előtt és után. Károsodás esetén a minimálisan fizetendő javítási vagy extra takarítási hozzájárulás 15.000 Ft, egyéb kár esetén a felbecsült valós érték a fizetendő. A szobában és a szálloda egyéb részlegeiben bárminemű, az állat által okozott kárért az állat tulajdonosa teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

További információkért érdeklődjön rezervációs kollégáinknál: sales@europafit.hu vagy +36 83 501 149

További híreink

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a...

Tovább a hírhez
Napelemes rendszer telepítése a hévízi Európafitben

A HÉVINVEST SPA-GOLF Idegenforgalmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság sikeresen...

Tovább a hírhez
Ismét a dobogón

Idén jubilált a Szallas.hu évzáró gálája. A 10. évforduló alkalmából újabb kategóriában...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!