Árak ellenőrzése
Szezonális akció 28 475 Ft-tól /fő/éj
Őszi szünet 30 175 Ft-tól /fő/éj
Senior 60+ ajánlat 27 055 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

2023. 03. 15.


A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a legaktívabb CSR tevékenység különdíjában szállodánk, a hévízi Hotel Európa Fit****superior részesült. 

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) által rendezett Év Szállodája díj célja, hogy megmutassa azokat a szállodákat, amelyek a versenyszférában betöltött kiemelkedő szerepük mellett elismerésre méltó, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtanak, példa értékű a humánpolitikájuk, sokat tesznek az ökológiai lábnyomuk csökkentéséért, és a társadalmi felelősségvállalás terén is jeleskednek.

A szakmai zsűri egymástól függetlenül, szigorú szempontok mentén értékelte a jelölteket. Az ünnepélyes eredményhirdetésére és a díjak átadására idén március 14-én a Hilton Budapest hotelben került sor.

Büszkék vagyunk rá, hogy a legaktívabb CSR-tevékenység különdíját szállodánk érdemelte ki.

"A Hotel Európa Fit****superior-ban szemléletünk része a társadalmi szerepvállalásban betöltött kiemelkedő szerep, és az aktív segítségnyújtás a rászorulók részére. Ennek jegyében ruhagyűjtő- és ételosztó akciókban vettünk részt, valamint bútorokkal és ágymatracokkal támogattuk a keszthelyi kollégiumot és a Vöröskeresztet. Megszépítettük a környékbeli óvodát a legkisebbek legnagyobb örömére, meleg élelemmel támogattunk zalai nyári gyermektábort, és ukrán menekültek számára biztosítottunk térítésmentes szállást, vízforralókat, matracokat. Az ukrán menekülteket befogadó Kisgörbő településnek udvari játszóteret adományoztunk. Folyamatosan együttműködünk a HotelHero csapatával, a Vöröskereszttel, az SOS - Gyermekfalvak alapítvánnyal és rendszeresen részt veszünk az MSZÉSZ által meghirdetett karitatív kampányokban. Sikereinkhez nagyban hozzájárultak munkatársaink, vendégeink, és tulajdonosaink, akinek ez úton szeretnék köszönetet mondani a támogatásukért." - mondta el Gyutai-Szalay Nikoletta vezérigazgató

Ezúton szívből gratulálunk a Kolping Hotel Spa**** & Family Resort szállodának, aki idén Év Szállodája díjat vehette át a fővároson kívüli 4*-os kategóriában.

További híreink

Vadonatúj Egészségközpont magánegészségügyi szolgáltatásokkal

A hévízi Hotel Európa Fit****superior már magánegészségügyi szolgáltatások széles választékával...

Tovább a hírhez
Átadásra kerültek a HoReCa hősök elismerések!

HoReCa Hősök díjjal jutalmazták szeptember 25-én, a Business Days konferencián a szektor...

Tovább a hírhez
Otthont adunk a dm Női Egészségpont szűrőbuszának

Otthont adtunk az egészségnek! A nyár folyamán 3 alkalommal járt nálunk a dm Női Egészségpont...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!