Árak ellenőrzése
Okos ajánlat 28 350 Ft-tól /fő/éj
Szezonális akció 34 960 Ft-tól /fő/éj
Családi nyaralás 34 425 Ft-tól /fő/éj
Nőgyógyászati kezelések
Bőrgyógyászati kezelések
Csakraharmonizáló kezelés
Szobafoglalás: +3683501149
Főoldal / Hírek / Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

Különdíjban részesültünk Az év szállodája 2022 megmérettetésen

Figyelem! Az alábbi hír több, mint 1 éve frissült utoljára, ezért lehet, hogy a tartalomban szereplő információk (képek, árak stb.) már nem aktuálisak. Legfrissebb híreinkért kattintson ide.

2023. 03. 15.


A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) 2022-es Év Szállodája pályázatán a legaktívabb CSR tevékenység különdíjában szállodánk, a hévízi Hotel Európa Fit****superior részesült. 

A Magyar Éttermek és Szállodák Szövetsége (MSZÉSZ) által rendezett Év Szállodája díj célja, hogy megmutassa azokat a szállodákat, amelyek a versenyszférában betöltött kiemelkedő szerepük mellett elismerésre méltó, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtanak, példa értékű a humánpolitikájuk, sokat tesznek az ökológiai lábnyomuk csökkentéséért, és a társadalmi felelősségvállalás terén is jeleskednek.

A szakmai zsűri egymástól függetlenül, szigorú szempontok mentén értékelte a jelölteket. Az ünnepélyes eredményhirdetésére és a díjak átadására idén március 14-én a Hilton Budapest hotelben került sor.

Büszkék vagyunk rá, hogy a legaktívabb CSR-tevékenység különdíját szállodánk érdemelte ki.

"A Hotel Európa Fit****superior-ban szemléletünk része a társadalmi szerepvállalásban betöltött kiemelkedő szerep, és az aktív segítségnyújtás a rászorulók részére. Ennek jegyében ruhagyűjtő- és ételosztó akciókban vettünk részt, valamint bútorokkal és ágymatracokkal támogattuk a keszthelyi kollégiumot és a Vöröskeresztet. Megszépítettük a környékbeli óvodát a legkisebbek legnagyobb örömére, meleg élelemmel támogattunk zalai nyári gyermektábort, és ukrán menekültek számára biztosítottunk térítésmentes szállást, vízforralókat, matracokat. Az ukrán menekülteket befogadó Kisgörbő településnek udvari játszóteret adományoztunk. Folyamatosan együttműködünk a HotelHero csapatával, a Vöröskereszttel, az SOS - Gyermekfalvak alapítvánnyal és rendszeresen részt veszünk az MSZÉSZ által meghirdetett karitatív kampányokban. Sikereinkhez nagyban hozzájárultak munkatársaink, vendégeink, és tulajdonosaink, akinek ez úton szeretnék köszönetet mondani a támogatásukért." - mondta el Gyutai-Szalay Nikoletta vezérigazgató

Ezúton szívből gratulálunk a Kolping Hotel Spa**** & Family Resort szállodának, aki idén Év Szállodája díjat vehette át a fővároson kívüli 4*-os kategóriában.

További híreink

Hévíz Város Turizmusáért díjat vett át Molnár Ágnes a hévízi Hotel Európa Fit****superior vezérigazgató-helyettese
Hévíz városa idén is megszervezte május 1-jei Városnapi Ünnepségét, amelyen Hévíz várossá...
Tovább a hírhez
Május 11-én ismét Egészségnap szállodánkban!

A tavalyi sikeres Egészségnap után idén is nyílt napra csábítjuk az érdeklődőket! Szakértőink...

Tovább a hírhez
A közelmúltban megnyitott Egészségközpont újabb magánegészségügyi szolgáltatással bővült

A hévízi Hotel Európa Fit****superior magánegészségügyi szolgáltatásai újabb kezeléssel várja a...

Tovább a hírhez

Kövessen minket!